elinizdeki pozisyona gore yorum yapıyorsunuz anladım ama vade belirtmeden boyle yorumlar vadeli işlem piyasasında ancak kafa karıştırır. Bunu istemiyorsanız vade de belirtmek hatta nedenlerini sıralamak gerekli değil mi?
ereğlide dönen dolaba bakınız.... hisse yerinde vadeliyi 30 kademe aşağıya kadar sarkıttılar... rezilliğin daniskası lanet olsun .... viop resmen rezillik oldu ...
uzun aylardan beridir ereğli vadeli işlem yapıyorum. daha ben bu tahtanın vadelisini çözebilmiş değilim inanın. Geçen haftalarda % 3 - 5 arası vadelisi alttan giderken temüttüye yorumlamıştım. B sabah örneğin kafa kafaya idi. Tamemen spekin elinde tahta.
elinizdeki pozisyona gore yorum yapıyorsunuz anladım ama vade belirtmeden boyle yorumlar vadeli işlem piyasasında ancak kafa karıştırır. Bunu istemiyorsanız vade de belirtmek hatta nedenlerini sıralamak gerekli değil mi?
Vade belirtmiştim ben nisan vadeli 50 kontrat 6.80 den açtım diye. Nedeninide yazmıştım fed sınırsız para basacak elbet bizede bi şekilde sıcak para gelecek diye. Üst taraflarda kalmış olabilir mesajlar. Ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri