Sayfa 748/1002 İlkİlk ... 248648698738746747748749750758798848 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 5,977 - 5,984 arası.

Konu: Viop - XVI

1. X30 spot
    Ziraat destekliyor

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,232
     Alıntı Originally Posted by kotancı Yazıyı Oku
    bence buralardan dolar alan yaya kalır. ytd..
    bu lafı kimden duymuştum ben yaaa? ))

3.  Alıntı Originally Posted by kotancı Yazıyı Oku
    bence buralardan dolar alan yaya kalır. ytd..
    elinizdeki pozisyona gore yorum yapıyorsunuz anladım ama vade belirtmeden boyle yorumlar vadeli işlem piyasasında ancak kafa karıştırır. Bunu istemiyorsanız vade de belirtmek hatta nedenlerini sıralamak gerekli değil mi?

4.  Alıntı Originally Posted by RePuLSe Yazıyı Oku
    bu lafı kimden duymuştum ben yaaa? ))
    Reisten [emoji23] ama cidden ben öyle düşünüyorum şu an ve pozisyonumu ona göre açtım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Tahtalar arası geçiş mevcut tuprs satıp thy alıyorlar endeks ağırlıklı tahtalar arası geçiş mevcut

6. Valla Pegasus ne olur bilemiyorum ama...

57.80' i geçerse iyicene Allahsızlık yapmış olur...

7.  Alıntı Originally Posted by bedo Yazıyı Oku
    ereğlide dönen dolaba bakınız.... hisse yerinde vadeliyi 30 kademe aşağıya kadar sarkıttılar... rezilliğin daniskası lanet olsun .... viop resmen rezillik oldu ...
    uzun aylardan beridir ereğli vadeli işlem yapıyorum. daha ben bu tahtanın vadelisini çözebilmiş değilim inanın. Geçen haftalarda % 3 - 5 arası vadelisi alttan giderken temüttüye yorumlamıştım. B sabah örneğin kafa kafaya idi. Tamemen spekin elinde tahta.

8.  Alıntı Originally Posted by RAVİ Yazıyı Oku
    elinizdeki pozisyona gore yorum yapıyorsunuz anladım ama vade belirtmeden boyle yorumlar vadeli işlem piyasasında ancak kafa karıştırır. Bunu istemiyorsanız vade de belirtmek hatta nedenlerini sıralamak gerekli değil mi?
    Vade belirtmiştim ben nisan vadeli 50 kontrat 6.80 den açtım diye. Nedeninide yazmıştım fed sınırsız para basacak elbet bizede bi şekilde sıcak para gelecek diye. Üst taraflarda kalmış olabilir mesajlar. Ytd

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 748/1002 İlkİlk ... 248648698738746747748749750758798848 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •