Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII
Alıntı:
Originally Posted by
hkm
Vıop u bilmiyorum deneyimim yok.Araştırdığım zaman terste kaldığın zaman senden gene para istiyorlar falan gibi ayrıntıları duyunca konuyu hemen kafamda kapamıştım.Varantta yeni para falan istenmiyor,ya kazandın ya kaybettin tüm risk koyduğun para kadar.Aslında ben kaldıraçlı işleme karşıyım da işte böyle yüzde 90 üstünde emin olduğun bir durum varsa az miktarda parayla düşünülebilir diyorum.Dolarda 7 direncinde ve az üstünde denedim kar aldım.Daha evvel de pegasusun düşüşüne 70 li rakamlardan 30 lu rakamlara kadar oynamıştım,baya karlı olmuştu.Trendden eminseniz karlı oluyor da tersi çok ters:)))))))))) Vıop işini bilmiyorum varant geçmişim de 3 aylık hikaye ,ben bir malı al sat onu severim,bu işler bildiğin iddia oyunu resmen kumar.
Varantta zaman değeri işi bozuyor.
Vioptada bu kısmen var zira doların vade sonu değerinin içinde bir miktar faiz hesabı var. Ancak varant kadar sert değil.
Viopta yeterince teminat koyarak kaldıracı ayarlayabilirsiniz.
Not: Viopu tavsiye etmem, varantı hiç tavsiye etmem.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı:
Originally Posted by
turali
Bir kaç sene evvel hükümet Sudan'da oldukça geniş araziler kiralamıştı tarım için, basında haberleri çıkmıştı. Ne oldu acaba, ekilip dikiliyor mu oralar?
Ben bu işin uzmanı değilim. Bana geçmişte şöyle anlatmışlardı. İsviçreliler önce ülkelerinde her yere baraj yapmışlar. Yapacak yer kalmayınca yurtdışına açılmışlar. Bu tür girişimleri desteklerim ama önce bizim kendi tarım tekniklerimizi teknolojimizi geliştirmemiz gerekiyor.
https://www.google.com.tr/amp/s/tr.s...sonlandirildi/
Ali Ekber Yıldırım: Türkiye’nin Sudan’daki tarım projesi sonlandırıldı
13:44 03.07.2019(Güncellendi 13:46 03.07.2019)
Alıntı:
Originally Posted by
Egeli
Katılıyorum. Bim spotta 63 küsür, vadelide 62 küsür. Normalde adamın spotta satıp vadeliden alması kafadan kazanç anlamına geliyor. Ama bunun için önce spotta bim’i olması gerekiyor. Dolayısıyla uzak durmak sanki daha mantıklı
Kafadan kazançı yedirmiyorlar .
Sistemim al verdiği hisseyi alıyorsam sert bir barı çakıyor hiç değişmez kural oluyor yedek kurşun yoksa bekleyip durursun işte .
Robotlar iyi çalışıyor ben sattıktan sonrada sert yukarı büyük hisse değilse 2-3 tavan 100 de ise