@tokcem
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Dışarıya karşı güven unsurumuzu kaybettik,şimdi kuruşçuklara muhtaç kaldık,öyle har vurup,harman savurup eyyy deyip,karşı çıkan muhaliflere işkence yaparsan sonucunada katlanırsın...bakalım bu hikayenin sonucu nasıl bitecek,eğer tabanlarında çözülme olursa işte o zaman onlar adına yandı gülüm keten helvası.
bu investing denen site süper iş kurmuş.Bazı spekülatif hisselerde hise hakında gercekleri yazınca yasak yiyorsun.Konkordato ilan etmiş şirketin kötü durumda olduğunu söylemek yasak sebebi.Ama aynı hisse için örgütlü 20 kişi sabah akşam gaz veriyor onlara bütün herşey serbest. Yani o investing denen site bu heriflerden nemalanmıyorsa niye olumsuz yorumları bazı hisselerde yasak sebebi sayıyor? Mesela aynı site bizim bir arkadaşın iş bankası hisselerine el koyma üzerine hükümet karşıtı yorumlarını da silip banlamıştı. Yani o siteden bilgi alırken dikkat edin, manipulasyonun içinde bizzat adamların kendisi var bence.
Ben 30 sene Kanada'da yasadim, simdi ise yazlari orada,kislari Turkiye de yasiyorum.
Calgary resimlerde guzeldir, ama sogugu dayanilmaz.
Alberta eyaleti petrol eyaletidir, yani en zengin eyalet, haliyle Calgary'de oranin en yasanilir yeri.
Soguk olmasa tam yasanacak yer.
Sogugu sevmedigim icin benim hic isim olmaz.![]()
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri