Sayfa 754/1000 İlkİlk ... 254654704744752753754755756764804854 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 6,025 - 6,032 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Oyle bir avatar almissin ki, Sevgili Cumartesi, o bile, bu adam bos birsey yazmaz diyor.
    Sn Tınaz sizin kanada ile bağlantınız var diye biliyorum. Calagry nasıl bir yer. Dün tvde gördümde bayağı güzel yermiş. Gitmeye niyetim yokta merak ettim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

2. @tokcem
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,547
    Dışarıya karşı güven unsurumuzu kaybettik,şimdi kuruşçuklara muhtaç kaldık,öyle har vurup,harman savurup eyyy deyip,karşı çıkan muhaliflere işkence yaparsan sonucunada katlanırsın...bakalım bu hikayenin sonucu nasıl bitecek,eğer tabanlarında çözülme olursa işte o zaman onlar adına yandı gülüm keten helvası.

4. bu investing denen site süper iş kurmuş.Bazı spekülatif hisselerde hise hakında gercekleri yazınca yasak yiyorsun.Konkordato ilan etmiş şirketin kötü durumda olduğunu söylemek yasak sebebi.Ama aynı hisse için örgütlü 20 kişi sabah akşam gaz veriyor onlara bütün herşey serbest. Yani o investing denen site bu heriflerden nemalanmıyorsa niye olumsuz yorumları bazı hisselerde yasak sebebi sayıyor? Mesela aynı site bizim bir arkadaşın iş bankası hisselerine el koyma üzerine hükümet karşıtı yorumlarını da silip banlamıştı. Yani o siteden bilgi alırken dikkat edin, manipulasyonun içinde bizzat adamların kendisi var bence.

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku

@tokcem
    Ukrayna böyle yaparak, ne yapmak nereye varmak istemektedir?

Yoksa, Törkiş liradan bir cacık olmaz mı, demek istemektedir?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ukrayna böyle yaparak, ne yapmak nereye varmak istemektedir?

Yoksa, Törkiş liradan bir cacık olmaz mı, demek istemektedir?
    Türk lirasının almaya paraları yetmiyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

7.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Sn Tınaz sizin kanada ile bağlantınız var diye biliyorum. Calagry nasıl bir yer. Dün tvde gördümde bayağı güzel yermiş. Gitmeye niyetim yokta merak ettim.
    Ben 30 sene Kanada'da yasadim, simdi ise yazlari orada,kislari Turkiye de yasiyorum.

Calgary resimlerde guzeldir, ama sogugu dayanilmaz.

Alberta eyaleti petrol eyaletidir, yani en zengin eyalet, haliyle Calgary'de oranin en yasanilir yeri.

Soguk olmasa tam yasanacak yer.

Sogugu sevmedigim icin benim hic isim olmaz.

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 754/1000 İlkİlk ... 254654704744752753754755756764804854 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •