Akbank 1,47 FK son gelen bilanço ile. Beklenti üstü gelmiş.
Printable View
Akbank 1,47 FK son gelen bilanço ile. Beklenti üstü gelmiş.
Gülben Ergene kızıyoruz ama hanımefendi 4 kağıt yazmıştı. Sise, Tuprs, Enka, Migros. Yazdığı gün hepsi %25'erden portföy kursaydınız %1 artıdaydınız :)
abiler gün boyu bir şey yazmayıp piyasa kapanır kapanmaz tuzluk alıp koşmayın :kahkah:
bir fikriniz varsa yazın ki biz fakirler zengin olalım :kahkah:
Hollanda'dan sonra İngiltere'de başkonsolosluğunu "geçici" olarak kapatmış...
yurtdışı iyi akşam seansı çerezlik long deneyeceğim batırım tavsiyesidir.
Fikrimizi yazdık.
Biz yatırım bankasımıyız ki her gün fikir değiştirelim diyordu üstadlardan biri.
fikrimiz :
https://www.hisse.net/topluluk/showt...=36133&page=35
Pin mi olur, kalıcı mı olur... Orası şimdilik muamma ama... Bence 5300-5200 arası kadraja girdi.
Seçim sonrası yurtdışına uzun bir tatile çıkmak isteyenler var ise yatırımlarını nakite geçirerek muhtemelen paralarını önce tatile çıkarmak isteyebilirler.
Enfla %88
Mevduat toplamı bir senede %10 artmış..
Mudiler size bu sene vatan millet Sakarya madalyası takılmalı...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
akbank 12 milyar karını 60 milyar yapmış. piyasa değeri 88 milyar tl. 2023 daha iyi olacak diye de özet geçmişler :wu:
ABKA; ideal ile matriks farklı...PC değiştirdim..son versiyon ideal var ama ..veriler hatalı mı?
bugün benim matriks çok kesildi, hatta teknik destek aldım, verilerin geldiğini düşünmüştüm, demek ki gelmemiş, sizin ideal doğrudur muhtemelen,
Piyasa öyle saçmaladı ki aynı haberden farklı tarihlerde iki kere devre kesti TTRAK. Rekabet haberi eski haberdi bugün tekrar geçtiler aynı haberi yine fiyat %5 çakıldı. Kapanışı güzel yapmış kuyruğu dik tutmuş.
yılbaşından bu yana yatırım fonlarından çıkışlar yüzde 17-18 civarına ulaşmış- yatırımcı parasını geri isteyince mecbur hisse satıyor fon.. fonlar sattıkça fiyatlar aşağı geliyor, fiyatlar aşağı geldikçe çıkış talebi artıyor, tam bir vicious cycle.. lemür, ortalığı bi çek et bakalım, çıkan çıktı tamam artık diyebiliyor muyuz ??
aybaşı malum bes fonları yeni alım yapıyor, ayrıca tacirler hisse al- vadelisini shortla tarzı arbitraj pozisyonları açacak, vadeli shortlar için long yapacak müşteri lazım, onları çekmek için piyasayı alıcılı göstermek durumunda
bülbül vinç halka arzı oransal olduğu için herkes full nakitle girdi arza, normalde bugün fazlalık paralar iade olmalıydı hesaplara ama tera sherfsizi parayı bi gün daha kullanıyor, yarına kaldı.. paralar iade olunca bi kısmı hisse piyasasında alıcı olabilir/olur
endeks üst üste 7.günü düşüşle kapadı, istatistiki olarak yukarı dönme ihtimali güçlendi diyor bazıları.. lafın kısası, biraz yukarı bi tempo olma ihtimali güçlendi, spot-30 endeks için 5700- 5750 dolayına bi atak muayyen olur.. tabii ocak düşüş ayıydı, şubat yükseliş ayı olur demek de mümkün, böyleyse zaten bu hedef bölge yukarı kırılır ve yeni zirvelere gitme şansımız doğar- haftaya bakarız o şekle, şimdi cumaya kadar kısa menzilli bi tepki olarak bakıcaz
Hee vade sonu Tacirler arbitraj hikayesi.
Sabah satıp bıraktığında erkenden işini bitirdi diye düşünmüştüm.
Hatta kurumla da konuştuk, meğer adam kendini son saate saklamış.
Bugünü de o hiç etti.
Hiç endeks pozu açmadım uzun zamandır ama yarın öğleden sonra tamamdır diye düşünüyorum.
Sabah dalınca bakacağım.
Herkesin gönlünce olsun.
XU030 vadeli açısından yarın için extrem bir durum olmazsa...
Aşağıda 5450 yukarıda 5780 aralığında bir hareket olağan diye düşünüyorum.
Yine 5576 üzeri kapanış da ehven-i şer gibi benim ekranımda.
Ayırlısı olsun. İyi akşamlar.
Taner in 23-24-25. günler belirleyici olur teorisi çalıştı bu sefer.
Geriye dönük Bear Bull abi bakmıştı istatistiki açıdan anlamlı bir sonuç gelmiyordu. Bazen tutuyor bazen tutmuyor. Tutunca tutturdum diyor :)
Nuhcm bilanço gayet iyi. Çimentocular genel olarak iyi gelecek zaten.
Rekabet Kurumu sayesinde Türkiye'deki traktörcülerin listesini öğrenmiş olduk.
- AGCO Tarım Makineleri Tic. Ltd. Şti.
- Argo Tractors Turkey Traktör San. ve Tic. Ltd. Şti.
- Başak Satış Pazarlama ve Yatırım AŞ
- Erkunt Traktör Sanayi AŞ
- Hattat Traktör Sanayi ve Ticaret AŞ
- IPSO Tarım AŞ
- Kubota Turkey Makine Ticaret Ltd. Şti.
- Same Deutz Fahr Traktör Sanayi ve Ticaret AŞ
- Tümosan Motor ve Traktör Sanayi AŞ
- Türk Traktör ve Ziraat Makinaları AŞ
şimdi bugün kapanışta cöt cöt yazanlara yarın piyasa cötten döşese :kahkah:
iflah olurlar mı ? sanmam. onlar zaten en doğrusunu yapmıştır :kahkah: zaten xbank long yapmışlardır.
piyasa kapanınca akıl vermekten de geri durmazlar .
o kadar çok biliyon da niye piyasa açıkken yazmıyon a.m.k
Şişecam geri alım yapmış
*Bugün 39,87₺ ortalama ile 1.500.000 lot şirket tarafından geri alındı.
Endeks nereye gidecek bilemem ama 2023 yılında illa 3 kağıt taşı deseler biri Sise olurdu. Enerji maliyetlerinde düşüş, Euronun artışı, Avrupada ciddi bir resesyon emaresinin olmayışı, yatırımlar vs.vs.
ben su an malda olmasam köse de durmam borsayı 1 sene hayatımdn cıkarırım cok ciddiyim yatırımcının gardı dustu bence ytd
bir de akcay uzun vadecilerden "bunlar" diye bahsetmiş. ben uzun uzun işc yazdım. maliyetim 3,28. kimse de tınlamadı.
çok da önemli değil. birileri yiyecek, öbürleri kemirecek :drunk:
Fed coming.
Gelelim KONYA ya...2.300 olmuş...
bir ayda 4.000 den buraya gelmiş...ROKETTTTTTT olacaktı...
Tartışmaya ,birbirine laf sokmaya gerek yok bence.
Fakat insan açıkçası tek bir yöne giderken sürekli yazanları arıyor.
Sevgili gundwane çıkışla ilgili kendince sebepleri olan ve çıkış esnasında sürekli yazan bir arkadaştı.
Keşke şimdi de gelip fikrini söyleseydi. Sonrasında gelince bir kıymeti olmuyor.
Keza iş bitince gelip akıl vermekte hoş görünmüyor.
Kendi adıma temmuzdan beri maldayım. Bazı zamanlar x2 oranına kadar çıkarak devam ettim.
Son düşüşlerde elimde toplam portföyün 9% olan küçükler ciddi dayak yedi.
Ama Tüpraş , traktör gibi kağıtlar ise ciddi koruma sağladı.
Toplam 6.2% en yükseğe göre kaybım var.
Daha önce de yazdım endeks değil kendimce kağıt seçmenin önemli olduğu dönemde olduğumuzu düşündüm hep.
Kaybettim demek veya bilemedim demek sorum değil.
Hala devam bugün biraz daha ağırlık artırarak.
Son dönem inanılmaz bir zaman dilimi olduğu için daha önce de belirttiğim üzere kazancımın bir kısmını riske etmeyi göze alabilirim.
İyi akşamlar.
Yıllarca piyasada ol, defalarca-ısrarla sadece sert yükselecek de...Sonra yanılınca ''KUSURA BAKMAYIN''
Senin bu işi kasten yapmadığını nereden bileyim...Fazla ısrarcı olan ALGI YAPMIŞTIR.
BORSA GRİ ALANDIR..alıcının da satıcının da kendine göre argumanı varken nasıl emin olabilirsin?
En kral hissecilerin VİOB da çarpılıp gittiğini bilirim.Bakmayın 2 yıldır egolarının şiştiğine.O güvenle kendinden emin oldular ve gözleri kör oldu.
Şimdi çoğu sessiz. TAKTİR BAĞIMLILIĞI onların objektif düşünmelerini engelliyor.Benim sosyal medya hesabım var...Hiç bir takipçi almadım.Özgürlüğümü sınırlar.:)
kendi kendini tatmin olabilir
Takip ettiklerim var...Siyaset-ekonomi-hukuk vs...:)
Bunları takip etmek için hesabın olmalı.Sonra bazı yorumlardan dolayı takipçi geldi ama kibarca kabul etmedim..İnsanların beklentilerini karşılamak veya onları tepkisini hesaba katarak yorum yapmak beni sınırlıyor.