Sayfa 758/990 İlkİlk ... 258658708748756757758759760768808858 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 6,057 - 6,064 arası.

Konu: Viop XLVII

1. yılbaşından bu yana yatırım fonlarından çıkışlar yüzde 17-18 civarına ulaşmış- yatırımcı parasını geri isteyince mecbur hisse satıyor fon.. fonlar sattıkça fiyatlar aşağı geliyor, fiyatlar aşağı geldikçe çıkış talebi artıyor, tam bir vicious cycle.. lemür, ortalığı bi çek et bakalım, çıkan çıktı tamam artık diyebiliyor muyuz ??

aybaşı malum bes fonları yeni alım yapıyor, ayrıca tacirler hisse al- vadelisini shortla tarzı arbitraj pozisyonları açacak, vadeli shortlar için long yapacak müşteri lazım, onları çekmek için piyasayı alıcılı göstermek durumunda

bülbül vinç halka arzı oransal olduğu için herkes full nakitle girdi arza, normalde bugün fazlalık paralar iade olmalıydı hesaplara ama tera sherfsizi parayı bi gün daha kullanıyor, yarına kaldı.. paralar iade olunca bi kısmı hisse piyasasında alıcı olabilir/olur

endeks üst üste 7.günü düşüşle kapadı, istatistiki olarak yukarı dönme ihtimali güçlendi diyor bazıları.. lafın kısası, biraz yukarı bi tempo olma ihtimali güçlendi, spot-30 endeks için 5700- 5750 dolayına bi atak muayyen olur.. tabii ocak düşüş ayıydı, şubat yükseliş ayı olur demek de mümkün, böyleyse zaten bu hedef bölge yukarı kırılır ve yeni zirvelere gitme şansımız doğar- haftaya bakarız o şekle, şimdi cumaya kadar kısa menzilli bi tepki olarak bakıcaz

2.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Piyasa öyle saçmaladı ki aynı haberden farklı tarihlerde iki kere devre kesti TTRAK. Rekabet haberi eski haberdi bugün tekrar geçtiler aynı haberi yine fiyat %5 çakıldı. Kapanışı güzel yapmış kuyruğu dik tutmuş.
    Seans içinde verdiler.
    582 den 540 yaktı.
    Eşleşmeye 559 girip 576.30 çıktı.
    Hangi birine şaşıralım ki.

Kapanışa Tüpraş ekleyerek girdim ama sabah dalma payı bırakıp oradan ilave ile devam edeceğim.
    İyi akşamlar herkese.

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

5000 bölgesin grafta oyunun yarısı şubat -1-15 arası oyun sahası olduğundan 5000 önemsiyorum tutunup yaparsa böyle bir hareket bekletimizde teknik olarak.
    ama piyasa zayıf yeni vade ile oyun daha netlik kazanır.
    sabahtan böyle bir seneryo yazmıştım yeni vade başlıyor ,5000 üzeri açılışla 2 li tepe oyunu başlar mı
    normal şartlarda yarın gapli açılışla başlayıp attığı dayakların biraz soğuması için millete 7-8 iş günü yaraların iyileşme dönemi sağlar mı bademler.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

4. Hee vade sonu Tacirler arbitraj hikayesi.
    Sabah satıp bıraktığında erkenden işini bitirdi diye düşünmüştüm.
    Hatta kurumla da konuştuk, meğer adam kendini son saate saklamış.
    Bugünü de o hiç etti.

Hiç endeks pozu açmadım uzun zamandır ama yarın öğleden sonra tamamdır diye düşünüyorum.
    Sabah dalınca bakacağım.
    Herkesin gönlünce olsun.

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    sabahtan böyle bir seneryo yazmıştım yeni vade başlıyor ,5000 üzeri açılışla 2 li tepe oyunu başlar mı
    normal şartlarda yarın gapli açılışla başlayıp attığı dayakların biraz soğuması için millete 7-8 iş günü yaraların iyileşme dönemi sağlar mı bademler.
    Mantıklı bir senaryo... Bilançolar çok iyi gelecek gibi duruyor... Fışkırtmalar olacaktır...

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    sindoma sağol ya gayret edip her defasında birseyler karaliyorsun sen yararlı bir üyesin.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    tvf nin kaaptılması ve orsadan uzak tutulması bazı kurumn ve kişilere hisse aldırıp sattırmasına engel olunması gerekiyor
    en son kardemir hissesi alacaklarını açıklamaları gerçekten çok ilginçti
    tvf nin aldığı senetler ve sattığı senetleri kimlerin sattığı ve aldığının soruşturulması ve kamuoyuna geniş bir açıklama yapılması gerekir diye düşünüyorum
    İşlemler incelense kim bilir neler çıkar ortaya?

Kimler zengin edildi? Parayı londra ya mı çıkardılar, coin ile mi kaçırdılar?
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

8. XU030 vadeli açısından yarın için extrem bir durum olmazsa...
    Aşağıda 5450 yukarıda 5780 aralığında bir hareket olağan diye düşünüyorum.
    Yine 5576 üzeri kapanış da ehven-i şer gibi benim ekranımda.
    Ayırlısı olsun. İyi akşamlar.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Sayfa 758/990 İlkİlk ... 258658708748756757758759760768808858 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •