Satınalmalar için fırsat bakıyoruz nakit pozisyonumuz iyi loading....
Printable View
Satınalmalar için fırsat bakıyoruz nakit pozisyonumuz iyi loading....
Yurt dışından çok telefon geliyor yetişemiyoruz, yabancılar anlamaya çalışıyor loading...
MUSAID'a yaramayan TUSIAD'a yarar loading...
Allah belanı versin selo, millet uzaya çıktı,hala cuf cuf:)
yavaş al be heyvan.. short neyim var burada.
:drunk:
21.03.2024 14:31:55
Kaynak: MATRIKS
Yurt dışı yerleşikler hisse stoku haftalık değişimi (piyasa fiyatı ve kur hareketinden arındırılmış) 15 Mart itibarıyla: -155,9 milyon USD
yabancılar yine satmış.
10104................tekrardan ŞORT:.......hadi pala.....
milyar usd ise kastedilen bence de toplanmaz. Ama 200 milyon usd ise, onu fb li taraftar osursa toplar. normal şartlarda ben para vermem bu ilerde..ama özellikle fetö kaynaklı yaşşadığımız sıkıntılar, otoüs kurşunlama, son olaylar sonrası ligden çekilirsek tayyibin bayram ikramiyesini veririm, sonuçta emekli adamız, zzengin tayfa 3-5 milyon verir ne olacak...sadece düz gariban vatandaştan 40-50 milyon usd gelir.
101 dekiler geldi..
yuh.
finansallar hareketlendi faizle birlikte bankalar finansal kiralamalar faktoringler.
gerisi pert.
bu endekste.
Gözüme bir tahta takılıyor neden kaç gündür starttan çıkarmadılar:)seans sonu bir atraksiyon gelir mi
Selo akşama böyle kaparsan söz suluklu gole goturcem seni:he:
Dolara alıcı geliyor. MB sı mı ileriki günlerde izlemek lazım.
Normalde faizi arttırarak seçim sonrası agresif dolar artışı beklemeyin mesajını verdi...
Ama bu seviyeden azalan rezerv için alıcıysa piyasayı ikna edemez...Piyasa da almaya devam eder..
Bakalım....
size hep finansal dedik garfa lidfa ulufa .. sigortalar n alaka onu pek anlamadım
Bir Rizeli olarak Trabzona ayrıca bir antipatim zaten var. Çok şımardılar, Tayyip de yüz verdi tabi, ama biz her stadda seviniriz, formamızı giyer her şehirde dolaşırız, ama bizim stadda sevinemezsiniz, bizim şehirde fb, bjk, hatta rize dorması ile dolaşamazsın dersen,(gs forması hırka içi olmak koşuluyla olabilir ama:))...orada dur derler adama..fatih 700 sene önce rum pontusa son verdi, orası ayrı bir imparatorluk değil, ayrı yasaya tabi değilsin.
Bugün bir anket yapılsa diyarbakır tranzondan daha sempatik bulunur, bölge dışı insanların gözünde..ona göre akıllı olsun herkes derim, keser döner sap döner, tayyip de gider zaman ıgelince.
bu arada ekremi de pek sevmem, yavru tayyip benim gözümde...bir tık daha iyi diyeyim..bir rizeli olarak d.karadenzili siyasetçi görmekten ben bile bıktım...bu millet niye bu kadar seviyor, o da bir sosyoloji araştırma konusu işte.
Seçimden sonra dövize ek tedbirler getirilecek bence döviz tevdiat hesaplarına ek vergi döviz büroları ilgili işlemler vs.
dolar 32,8 civarı oyalanır bir süre sonrası 37 ..............
#Bofa ziraat satıyor gibi
https://twitter.com/KptKUTERO/status...307095/photo/1
Faiz artışı sonrası yabancı kuyrukta
https://i.hizliresim.com/scs9dvs.png
ne kadar short yazdıysam hepsi geldi. günlük limit bitti.
çok pis ketenpeleye geldik anlaşılan.
TUSIAD holdinglerine gelirler....
TTKOM ve TCELL masraflar döviz getiri TL
bu merkez bankası kasasının boş oldugunu başka çarenin kalmadıgının ilanımıdır?
Bende de emir talebiniz iletilemedi, işlem bakiyesi yetersiz diye uyarı geldi, günlük kotamı doldurmuşum, tühhh tam heyecanlı yerde,
Neyise günün tepesini işaretleyelim bağri
10149
Konutlar artık yabancılara pahalı geliyor loading...