Benim tahtalara bulaşanı tokatlarım, ben maldayum dayu
Kareasları söyleyimde başka tahtalarda şort sansınıxı deneyin
Tüprs
Asels
Thyao
İşctr
dikkatli ol yüksek faiz borsadaki parayı alır.......bankalara park ettirir.....gaza gelme dayuuuu...fırsatları değerlendir......tırtıklamaya devam spekleri.....
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
dikkatli ol yüksek faiz borsadaki parayı alır.......bankalara park ettirir.....gaza gelme dayuuuu...fırsatları değerlendir......tırtıklamaya devam spekleri.....
Sen bunu yazdıktan sonra bist yüzde1bucuk daha fışkırttı dayucuğum, bedduayı sen almış olmayasın
Sen bunu yazdıktan sonra bist yüzde1bucuk daha fışkırttı dayucuğum, bedduayı sen almış olmayasın
ama önce düştü borsa sonra tekrar çıktı verdiler aldılar.....anlayacağın mantıksız hareketler oluyor....para kimdeyse o istediği gibi yönlendiriyor.....malesef.....yanlış anlama dayucum üzüldüm diye yazdım....beddua işini.....
Benim tahtalara bulaşanı tokatlarım, ben maldayum dayu
Kareasları söyleyimde başka tahtalarda şort sansınıxı deneyin
Tüprs
Asels
Thyao
İşctr
Hayırdır. 2 tanesi olmaz gelip hancı olan bizi mi dövücen orada. Daha yeni bir araba dolusu laf yedim bir tanesinde. Gizli al tut hayrını gör. Liste olarak 2 tanesini yazamazsın şerh düşerim.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Hayırdır. 2 tanesi olmaz gelip hancı olan bizi mi dövücen orada. Daha yeni bir araba dolusu laf yedim bir tanesinde. Gizli al tut hayrını gör. Liste olarak 2 tanesini yazamazsın şerh düşerim.
Hiç kusura bakma dayucuğum suyuniçinde mikemmel dövüşürüm, solungaçlarım var benim
Yer İmleri