Bir şeyi düşünmeye başladığınızda, onunla aranızda bağlantıyı başlatırsınız.
Şayet o şeyden korkuyorsanız, o şey sürekli karşınıza çıkar.
Printable View
Bir şeyi düşünmeye başladığınızda, onunla aranızda bağlantıyı başlatırsınız.
Şayet o şeyden korkuyorsanız, o şey sürekli karşınıza çıkar.
Dualar büyülüdür demiyelim de sihirlidir diyelim. Zihinsel odaklanma tamamsa dilek gerçekleşir.Alıntı:
Taner Özsoy
@gidinbasimdan
·
1 sa
Dışarda iken valizle oradan oraya savrulurken, "Öf Allah'ım ya! Ben eşyalarımı ne zaman bir dolaba dizeceğim!" demiştim... 10 gün sonra T tipinde bıyıklı bir abi, "Taner Hocam, bu dolap senin, eşyalarını dizebilirsin ." Dedi. Yani dua ederken boş konuşmayın...
"Öf Allahım" diye dua olmaz. Kendimden biliyorum, başınıza gelmeyen kalmaz.
Yani olumsuz...Alıntı:
ABD Senatosu Dış İlişkiler Komisyonu Başkanlığı'nı Bob Menendez'den devralan Senatör Ben Cardin:
"Türkiye'nin F-16 satın alma talebini değerlendireceğim.
İsveç'in NATO üyeliği dışında başka konular da kararımda etkili olacak.
Ahmakça bir tweet...Kanıtın var mı?Alıntı:
Kemal Kılıçdaroğlu
@kilicdarogluk
·
11 May
Sevgili Rus Dostlarımız,
Dün bu ülkede ortaya saçılan montajlar, kumpaslar, Deep Fake içerikler, kasetlerin arkasında siz varsınız. Eğer 15 Mayıs sonrası dostluğumuzun devamını istiyorsanız, elinizi Türk’ün devletinden çekin. Biz hala işbirlikten ve dostluktan yanayız.
https://www.odatv4.com/guncel/kilicd...ilar-120003444
Fısıltılar varmış. Bu yazının her cümlesi tekrar tekrar okunmalı. Görüldüğü gibi; istihbarat, herşey açık kaynaklarda var. Benim anladığım, devlet, Ruslara söylemek istediklerini, Kemal Kilicdaroglu'nun agzindan söylüyor.Alıntı:
Seçim sürecinde Kemal Beyin “derin” açıklamaları hep ilgimi çekti, hiç gereği yokken Rusya’yı filan hedef yaptı, Rus istihbaratının seçime karıştığını ortaya attı! Sonrası gelmedi.
Hadi bunlar seçim propagandası diyeyim…
Asıl üzerinde durmak istediğim, seçim döneminde hep söylendi “Kemal Bey devletin gizli mahfillerinden bilgi geliyor!”
Hatta denen oymuş ki, kazanmasına kesin gözüyle bakılıyormuş! “Kemal beyin adaylığını derin devlet istiyor” diye kim kandırdı?
Çocuklar burası Ankara, devletsiz oyun kurulmaz.
Bu arada… Oyun kurmak konusunda hayli başarılı olan Hakan Fidan’ın dışişleri bakanı yapılarak ödüllendirilmesini de hatırlatmak isterim.
Kılıçdaroglu kalsın abi yerinde, tabii en iyisini devlet bilir. Faydalı bir adam.Alıntı:
Süreyya Hanımı milletvekili olarak tavsiye eden isim ise, eski MİT Müsteşar Yardımcısı Cevat Öneş…
Yani Süreyya Hanımın amcası…
Son birkaç yıldır yakınlar Kemal Bey ile Cevat Bey…
Cevat Beyi medyadan tanırsınız pek bir röportaj filan vermeyi sever.
Sadece eski MİT'çi değil, uzmanlık alanı “psikolojik harp” hem de “medya kullanımı” uzmanı, öyle duydum…
Neyse şuraya geleceğim, yine çok uzatıyorum…
SİYASİ SUİKAST MESELESİ
Hani… Bir ara Kemal beyin hep dilindeydi “siyasi suikast” meselesi filan hatırlayın…
İşte o ara Cevat Öneş “siyasi suikast” söylentileri ile ilgili başlatılan savcılık soruşturmasında tanık olarak ifade verdi…
Sonra bir SADAT krizi vardı hatırlayınız… Bir TV programında Kemal Bey konuşurken altta SADAT reklamı döndü ya yer yerinden oynadı…
Bir baktık ki o ara Cevat Bey SADAT tehlikesinden bahsediyor TV programlarında…
Tesadüf mü desem bilemedim şimdi…
Gene bir ara Kemal Bey Türkiye'deki mafya ve uyuşturucu baronlarından bahsetti hani…
Bir baktım… Eski MİT'çi Cevat Öneş de Kemal Beyi onaylayan, ‘devlet-siyaset-mafya ilişkilerinden bahsetmeye başladı kanallarda.
CHP’ye HDP desteği filan derken hep Kemal Bey bir baktım ki Cevat Bey de PKK’nın HDP’yi yok etmek istediğini filan söyleyince taşlar oturdu bende…
Kürt meselesini bilir Cevat Öneş… 1989-1991 yılları arasında “Diyarbakır Bölge Başkanlığı” yaptı…“Oslo Süreci” diyalog sürecinde ve son açılımı başlatan ilk temaslarda önemli rol oynadı. Bir ara İmralı’da hapis yatan Abdullah Öcalan'ın 21 Mart Nevruz Diyarbakır’da okunan mektubunun “barış manifestosu” olduğunu söyledi hatta…
Etti mi sana Kemal Kılıçdaroğlu’na uygun bir açıklama daha…
Yerine kim gelir, aşağıdaki paragrafta gizli sanki;
Alıntı:
Amca yeğen ikisi de bizim Mülkiyeli…
Amca yeğen ikisi de eski MİT’çi…
MİT-Mülkiye ilişkisini artık bilmeyen kalmadı çocuklar, çok derin mevzudur; Hiram Abas
ağabeylerinden yadigâr yeni nesil teşkilatçılara… Zamanında Soner Yalçın-Doğan Yurdakul “Bay Pipo” kitabında bu “MİT-Mülkiyeliler” ilişkisini epey yazmıştı. Meraklısı bilir…
https://resmim.net/cdn/2023/09/29/Sc7zpj.jpg
Istihbaratçılar hep tehlike altındadırlar.
https://youtu.be/PL--0E_lUy0?si=Yphn5NyEYpAbpTsg
Batı Medeniyeti'nin bir kolu, 1915'te, Çanakkale önlerine yok etmeye geldiler.
Diğer kolu ise bize yardım ediyordu. Hatta bizimle birlikte savasiyordu.
Videoda Ab'nin komur ve çelik birligi olmadigi, asil amacin Bati Roma'nin ihyasi oldugu acikca soylenmis.
Almanya'ya borcluyuz.
Biz Dogu Romaliyiz. Bati Roma'nin varisi ise Almanya'dir.