Bir þeyi düþünmeye baþladýðýnýzda, onunla aranýzda baðlantýyý baþlatýrsýnýz.
Þayet o þeyden korkuyorsanýz, o þey sürekli karþýnýza çýkar.
Bir þeyi düþünmeye baþladýðýnýzda, onunla aranýzda baðlantýyý baþlatýrsýnýz.
Þayet o þeyden korkuyorsanýz, o þey sürekli karþýnýza çýkar.
Dualar büyülüdür demiyelim de sihirlidir diyelim. Zihinsel odaklanma tamamsa dilek gerçekleþir.Taner Özsoy
@gidinbasimdan
·
1 sa
Dýþarda iken valizle oradan oraya savrulurken, "Öf Allah'ým ya! Ben eþyalarýmý ne zaman bir dolaba dizeceðim!" demiþtim... 10 gün sonra T tipinde býyýklý bir abi, "Taner Hocam, bu dolap senin, eþyalarýný dizebilirsin ." Dedi. Yani dua ederken boþ konuþmayýn...
"Öf Allahým" diye dua olmaz. Kendimden biliyorum, baþýnýza gelmeyen kalmaz.
Yani olumsuz...ABD Senatosu Dýþ Ýliþkiler Komisyonu Baþkanlýðý'ný Bob Menendez'den devralan Senatör Ben Cardin:
"Türkiye'nin F-16 satýn alma talebini deðerlendireceðim.
Ýsveç'in NATO üyeliði dýþýnda baþka konular da kararýmda etkili olacak.
Ahmakça bir tweet...Kanýtýn var mý?Kemal Kýlýçdaroðlu
@kilicdarogluk
·
11 May
Sevgili Rus Dostlarýmýz,
Dün bu ülkede ortaya saçýlan montajlar, kumpaslar, Deep Fake içerikler, kasetlerin arkasýnda siz varsýnýz. Eðer 15 Mayýs sonrasý dostluðumuzun devamýný istiyorsanýz, elinizi Türk’ün devletinden çekin. Biz hala iþbirlikten ve dostluktan yanayýz.
https://www.odatv4.com/guncel/kilicd...ilar-120003444
Fýsýltýlar varmýþ. Bu yazýnýn her cümlesi tekrar tekrar okunmalý. Görüldüðü gibi; istihbarat, herþey açýk kaynaklarda var. Benim anladýðým, devlet, Ruslara söylemek istediklerini, Kemal Kilicdaroglu'nun agzindan söylüyor.Seçim sürecinde Kemal Beyin “derin” açýklamalarý hep ilgimi çekti, hiç gereði yokken Rusya’yý filan hedef yaptý, Rus istihbaratýnýn seçime karýþtýðýný ortaya attý! Sonrasý gelmedi.
Hadi bunlar seçim propagandasý diyeyim…
Asýl üzerinde durmak istediðim, seçim döneminde hep söylendi “Kemal Bey devletin gizli mahfillerinden bilgi geliyor!”
Hatta denen oymuþ ki, kazanmasýna kesin gözüyle bakýlýyormuþ! “Kemal beyin adaylýðýný derin devlet istiyor” diye kim kandýrdý?
Çocuklar burasý Ankara, devletsiz oyun kurulmaz.
Bu arada… Oyun kurmak konusunda hayli baþarýlý olan Hakan Fidan’ýn dýþiþleri bakaný yapýlarak ödüllendirilmesini de hatýrlatmak isterim.
Kýlýçdaroglu kalsýn abi yerinde, tabii en iyisini devlet bilir. Faydalý bir adam.Süreyya Hanýmý milletvekili olarak tavsiye eden isim ise, eski MÝT Müsteþar Yardýmcýsý Cevat Öneþ…
Yani Süreyya Hanýmýn amcasý…
Son birkaç yýldýr yakýnlar Kemal Bey ile Cevat Bey…
Cevat Beyi medyadan tanýrsýnýz pek bir röportaj filan vermeyi sever.
Sadece eski MÝT'çi deðil, uzmanlýk alaný “psikolojik harp” hem de “medya kullanýmý” uzmaný, öyle duydum…
Neyse þuraya geleceðim, yine çok uzatýyorum…
SÝYASÝ SUÝKAST MESELESÝ
Hani… Bir ara Kemal beyin hep dilindeydi “siyasi suikast” meselesi filan hatýrlayýn…
Ýþte o ara Cevat Öneþ “siyasi suikast” söylentileri ile ilgili baþlatýlan savcýlýk soruþturmasýnda tanýk olarak ifade verdi…
Sonra bir SADAT krizi vardý hatýrlayýnýz… Bir TV programýnda Kemal Bey konuþurken altta SADAT reklamý döndü ya yer yerinden oynadý…
Bir baktýk ki o ara Cevat Bey SADAT tehlikesinden bahsediyor TV programlarýnda…
Tesadüf mü desem bilemedim þimdi…
Gene bir ara Kemal Bey Türkiye'deki mafya ve uyuþturucu baronlarýndan bahsetti hani…
Bir baktým… Eski MÝT'çi Cevat Öneþ de Kemal Beyi onaylayan, ‘devlet-siyaset-mafya iliþkilerinden bahsetmeye baþladý kanallarda.
CHP’ye HDP desteði filan derken hep Kemal Bey bir baktým ki Cevat Bey de PKK’nýn HDP’yi yok etmek istediðini filan söyleyince taþlar oturdu bende…
Kürt meselesini bilir Cevat Öneþ… 1989-1991 yýllarý arasýnda “Diyarbakýr Bölge Baþkanlýðý” yaptý…“Oslo Süreci” diyalog sürecinde ve son açýlýmý baþlatan ilk temaslarda önemli rol oynadý. Bir ara Ýmralý’da hapis yatan Abdullah Öcalan'ýn 21 Mart Nevruz Diyarbakýr’da okunan mektubunun “barýþ manifestosu” olduðunu söyledi hatta…
Etti mi sana Kemal Kýlýçdaroðlu’na uygun bir açýklama daha…
Yerine kim gelir, aþaðýdaki paragrafta gizli sanki;
Amca yeðen ikisi de bizim Mülkiyeli…
Amca yeðen ikisi de eski MÝT’çi…
MÝT-Mülkiye iliþkisini artýk bilmeyen kalmadý çocuklar, çok derin mevzudur; Hiram Abas
aðabeylerinden yadigâr yeni nesil teþkilatçýlara… Zamanýnda Soner Yalçýn-Doðan Yurdakul “Bay Pipo” kitabýnda bu “MÝT-Mülkiyeliler” iliþkisini epey yazmýþtý. Meraklýsý bilir…
Batý Medeniyeti'nin bir kolu, 1915'te, Çanakkale önlerine yok etmeye geldiler.
Diðer kolu ise bize yardým ediyordu. Hatta bizimle birlikte savasiyordu.
Videoda Ab'nin komur ve çelik birligi olmadigi, asil amacin Bati Roma'nin ihyasi oldugu acikca soylenmis.
Almanya'ya borcluyuz.
Biz Dogu Romaliyiz. Bati Roma'nin varisi ise Almanya'dir.
Yer Ýmleri