Hazine, VakıfBank hissedarı oldu
Uzun süre önce planlanan hisse devri, 696 sayılı KHK ile hayata geçirildi; VakıfBank'taki vakıf hisseleri Hazine'ye devredildi.
https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-395704
Printable View
Hazine, VakıfBank hissedarı oldu
Uzun süre önce planlanan hisse devri, 696 sayılı KHK ile hayata geçirildi; VakıfBank'taki vakıf hisseleri Hazine'ye devredildi.
https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-395704
Günaydınlar,
Faiz oranlarına devam edelim.
Yapı kredi yeni param % 14.20 1.000 - 500.000 TL
Denizbank yeni param % 14.25 1.000 TL üzeri
Kazançlı bir hafta dilerim,
Bugün dönüşüm var, oranlar gelmeye başladı.
Yapı Kredi: %14.20, zaten düşük olduğu için detayları sormadım.
Halkbank: %15.70, 32-45 gün vade, 1M TL üzeri geçerli, EFT ile girişlerde aynı gün başlıyor, valör yok.
Vakıfbank'tan da oran alacağım.
Şu an benim bildiğim e-turuncu hesap var %14 veren günlük başka da yok nerden buluyorsunuz %15.50 anlamıyorum. Birde halk
Lenovo A7000-a cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu arkadaşın kafasındaki çelişkiler hep doğru... aslında burada birçok insanın her konuda düşünceleri akıl,bilgi, zeka isteyen konular ve hemen hepsi doğru tespitler..
fakat hayatım boyunca beni düşündüren hep şu olmuştur "mesela açık bir (gasp) var. tartışılması dahi abes olan, yada devlet birilerinin tapulu evini gasp etmiş"
işte bu akıllar o zaman "göbeğini kaşıyan adam" moduna geçiyor. birden dünyanın en cahil insalı oluveriyorlar.. bence işte bu İNSAN AKLININ İFLAS EDİŞ NOKTASIDIR.
yani işine geldiğin de herşeyi düşünebilmek, işine gelmedğin de en büyük gasp a , haksızlığa destek vermek en azından görmezden gelmek..
bu insanoğlunu hiçbiryere taşımaz..
3 para birimli hesaplarda durum su galiba
TRY USD
Orange 14 4
Oreo 13.5 2.75
Burger 14.5 4
Fifa 12 2.25
Benim dönüşte yarın ama karar veremedim ikisi de aynı oranı verirse rodeo da mı kalayım, yoksa burgere mi geçeyim?
Şöyle de bir durum var. Günlükte de para tutuyorum rodeo oksijen eft ücreti almıyor ama 4.000 tl. boşta kalıyor, burger güldüren 3 tl. eft alıyor ama 2.000 tl. boşta kalıyor. Dolar için de rodeo da dolar makası 1 tl. burger da 2,3 tl.
Yani vadeli için de günlük için de kararsız kaldım :(
enpra hala 14 de direniyor.böyle yaparsa kimse parasını tutmacak bunlarda.benim dönüş çarşamba bende rodeo da geçiçem bu gidişler
Burganbank temdit 130k 90 gün oran 15 bağlandı.
Burganbank 15.25
Odeabank 15.25
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ve
aktif % 16,75
diyor...
ytd.
ATILIM FAKTORİNG NİTELİKLİ YATIRIMCILARA %16,50 BASİT FAİZ İLE 175 GÜN VADELİ FİNANSMAN BONOSU İHRAÇ EDİYOR!
Atılım Faktoring Mart 2017'de JCR firmasının periyodik gözden geçirme sürecinde yatırım yapılabilir kategorisinde değerlendirilmiştir ve uzun vadeli ulusal notu A-(Trk)'dir.
41 Milyon TL özkaynak ve 310 Milyon TL aktif büyüklüğe sahip Atılım Faktoring A.Ş. istikrarlı finansal yapısı haricinde 24 yıllık faktoring tecrübesine sahiptir.
İhraç Tutarı
10 Milyon TL'ye kadar
Vade
175 Gün
Talep Toplama
26-27 Aralık 2017
Vade Başlangıç
28 Aralık 2017
İtfa Tarihi
21 Haziran 2018
İhraç Basit Faizi
%16,50
İhraç Bileşik Faizi
%17,21
Mevduat Karşılığı
%17,47
Bono nitelikli yatırımcılara satılacak olup, BIST kot dışı tahvil-bono piyasasında nitelikli yatırımcılar arasında işlem görecektir.
Bu arada cuma burgandaki paramın günü.Az önce oran aldım.90 güne kadar hoşgeldin ve temdit için 15.50 verdiler.Tutar 100 bine...Ankara arjantin caddesi şubesi.Aktifbanktan da çıkıp full burgan'lamanın zamanı,benim için...İsteyen olursa MT isim,tel no özelden yazarım...Hayırlı forumlar...
Finansbank yarın 15.45 76 günlük banka bonosu çıkartıyormus.
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün 550k+ pazarlıksız alınan oranlar:
Vakıf ÖB 15,40
Anadolu 15,40
Halkbank 15,10
Ayrıca Halkbankı oran için ilk defa aradım fakat iki farklı şubedeki MT'nin de üslubunu beğenmedim.. Vakıf ÖB; normal şubeleri ile aynı oranı verse bile ulaşılabilirlik ve ilgi açısından farklı gerçekten ve de şubeler gibi önce 1 puan düşük verip şu banka bukdr oran veriyor deyince; tekrar oran alıp dönüş yapalım yerine genelde o günkü en iyi oranı teklif ediyorlar gözlemlediğim kadarı ile..