Sayfa 761/997 İlkİlk ... 261661711751759760761762763771811861 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 6,081 - 6,088 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Hazine, VakıfBank hissedarı oldu

Uzun süre önce planlanan hisse devri, 696 sayılı KHK ile hayata geçirildi; VakıfBank'taki vakıf hisseleri Hazine'ye devredildi.

https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-395704

2.  Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    Hazine, VakıfBank hissedarı oldu

Uzun süre önce planlanan hisse devri, 696 sayılı KHK ile hayata geçirildi; VakıfBank'taki vakıf hisseleri Hazine'ye devredildi.

https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-395704
    Bedeli karşılığında

Devir ile ilgili işlemler hakkında Sermaye Piyasası Kanunu, Rekabetin Korunması Hakkında Kanun ve Bankacılık Kanunu hükümleri uygulanmayacak
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

3. Günaydınlar,

Faiz oranlarına devam edelim.

Yapı kredi yeni param % 14.20 1.000 - 500.000 TL
    Denizbank yeni param % 14.25 1.000 TL üzeri

Kazançlı bir hafta dilerim,

4. Bugün dönüşüm var, oranlar gelmeye başladı.

Yapı Kredi: %14.20, zaten düşük olduğu için detayları sormadım.
    Halkbank: %15.70, 32-45 gün vade, 1M TL üzeri geçerli, EFT ile girişlerde aynı gün başlıyor, valör yok.

Vakıfbank'tan da oran alacağım.

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by SMPS Yazıyı Oku
    Bugün dönüşüm var, oranlar gelmeye başladı.

Yapı Kredi: %14.20, zaten düşük olduğu için detayları sormadım.
    Halkbank: %15.70, 32-45 gün vade, 1M TL üzeri geçerli, EFT ile girişlerde aynı gün başlıyor, valör yok.

Vakıfbank'tan da oran alacağım.
    Hangi il ve şube?
    Doktor değilim ama hastam çok.
    ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI

6. Şu an benim bildiğim e-turuncu hesap var %14 veren günlük başka da yok nerden buluyorsunuz %15.50 anlamıyorum. Birde halk

Lenovo A7000-a cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Hangi il ve şube?
    hocam şube ismi vermeyeyim, arkadaşlar zor durumda kalmasın, oranlar Manisa'dan alındı.
    az önce Vakıfbank'tan da 15.50 aldım, bu temdit oranı.

8.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bankanın belirlediği limit sonuçta bilançoya göre belirleniyor, limitini dolduran firmayı banka riskli görüyor ki kredi vermiyor. Bankaya göre riskli ama özel sektör tahvili için sağlam işte burada kafamdaki çelişki çözülmüyor.
    Bankalar risk almak suretiyle para kazanan mekanizmalar. İşleri bu ve bu işi en iyi yapan kurumlar. Bankanın almadığı/almak istemediği risk nedir ki özel sektör tahvili yatırımcısı bu riski alıyor?.
    Akla yatan tek mantıklı açıklama bu tür tahvillerin zayıf ya da hakikaten sıfır teminatlı olarak çıkarılabiliyor olması, Böyle bir durumda aslında banka için kendi riskini azaltıcı ve dağıtıcı bir fonksiyon oluşturuyor olabilir.
    bu arkadaşın kafasındaki çelişkiler hep doğru... aslında burada birçok insanın her konuda düşünceleri akıl,bilgi, zeka isteyen konular ve hemen hepsi doğru tespitler..

fakat hayatım boyunca beni düşündüren hep şu olmuştur "mesela açık bir (gasp) var. tartışılması dahi abes olan, yada devlet birilerinin tapulu evini gasp etmiş"

işte bu akıllar o zaman "göbeğini kaşıyan adam" moduna geçiyor. birden dünyanın en cahil insalı oluveriyorlar.. bence işte bu İNSAN AKLININ İFLAS EDİŞ NOKTASIDIR.

yani işine geldiğin de herşeyi düşünebilmek, işine gelmedğin de en büyük gasp a , haksızlığa destek vermek en azından görmezden gelmek..
    bu insanoğlunu hiçbiryere taşımaz..

Sayfa 761/997 İlkİlk ... 261661711751759760761762763771811861 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •