çekebilirseniz yatak altına (yastık altına sığmayacağı için) atarsınız :)
Printable View
Kenef çukurunda Dolara özenmiş olacaklar ki absürt hareketler oluyor 1500 puan eksiden artıya sonra eksiye. Umutabi tekrar uyarır, defter değeri yarıya düşmüş , bankalar , falanca şirket çok ucuzmuş goygoyuna kapılmayın, bilançoda batık şirketi karlı gösterip 6 ay sonra borsa kotundan çıkardıklarını gördü bu güzler. Bankalar dedikleri kadar sağlam değil , ha batar demiyorum ama uzun süre defter değerlerinin altında işlem görmeye mahkumlar.
Dolarda 6.46 gürüldü o balondu köpüktü demeyim, eğer ekonomiyi onların Doları varsa bizim allahımız var söylemiyle idare edeceklerinin düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz dememiş olmayım.
Şaka maka 6.69a bişey kalmadı. Hayaldi gerçek oldu. Üstad yeni hedef ne olacak?
dolar 6 tl ye gidiyor yine
%52 sağlam koydu .....Adam dakikada 10.000 try harcıyor ...Ülkemi dayanır bu harcamalara ...Ağa bunu harcıyorsa yalakalar da benzer harcama yapıyordur....
DXY nihayet 95 de ki yatay hareketine son vermiş yola devam diyor....USDTRY oradan da destek alarak yoluna devam edecektir....
Neyse hayırlısı olsun
beyler 11 de MB toplantısı fısıltısı var doğru mudur?
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adam kendi seçmen kitlesinin zeka seviyesine göre konuşuyor işte. Sokağa çıkıp röportaj yapsınlar tüm sürü papağan gibi aynı şeyi söyler. Onların doları varsa bizim de Allah'ımız var.
Allahsızlar sizin Allah'ınız olsa hırsıza tapmazsınız. Sizin Allah'ınız falan yok. Siz şeytanın müridisiniz.
Ne varsa bizde var. Bizim Allah'ımız var. İlahi adalet gecikse bile mutlaka gerçekleşir. Süründüklerini göreceğiz inşallah.
"DOLAR KISRAĞI" 5 çayırlarını pek bir sevdi...
Çok hızlı koştu..
Hızını alamadı 6 otlaklarına daldı...
Sanırım oranın otlarını da sevdi..
Tadı damağında kaldı...
Bir daha "6" çayırlarına koşacakmış gibi geliyor...
saygılar/başarılar
Kenef borsasında Dolar bazında çok ucuz o yüzden yükseliyor goygoyuna sakın itibar etmeyin, bir günde %12 yukarı giden Dolar ülkesinde şirket mirket kalmaz, akıllı olun olmaz iseniz yarın öbür gün ağlarsanız acıyanınız olmaz. Sonra sayın HAKEM gelip bana olmadı umutabi olmadı, düşene acımıyorum demen olmadı diye kızıyor. :) İyide biz en baştan uyarıyoruz yapmayın etmeyin diyoruz bunu anlamayana zarar etttim bittim diyene acımadık desek haksız mı oluyoruz !
Forex grafikte 6 üstü neden görünmüyo acaba? En yüksek 5.99
E5303 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben ona değilde koca yaz domatesi 4-5 liradan yediğime yanıyorum...
saygılar/başarılar
5 `i gördürmeyip 4.999 lardan döndüklerinde , goygoy , gel gel yaptıklarında bile yazdık dedik ki: Bir geçerse arkası çorap söküğü gibi gelir. Demedikse demedin diyen çıksın. Beter olmadan yeter olmaz ,onların Doları varsa bizim allahımız var...
Tr 2030 8,14 % 4,28
tr 2040 8,35 % 3,26
Merkez bankasını tereddüte iten durumun şu olduğunu düşünüyorum:
ABD'den Türkiye açıklaması: Müzakere süreci devam ediyor
Dışa bağımlı olmayan güçlü bir Türkiye yarattı. Bu güvenle efelendi eyyyy eyyy diye. Onlarda deyiverdi işte sana heyyyyyy heyyyyy diye.
Dalgalı kurda bir gecede devalüasyon , pardon dalgalı kurda devalüasyon olmuyordu düzeltiyorum artış %100 olmamı ! diye dün akşam sormuştum. Bugün düşünüyorum ve kendi soruma cevap veriyorum niye olmasın %78 daha artarsa alın size bir günde %100 devalüasyon. Onların Doları varsa bizim allahımız var o halde ne diyoruz Dolarda yükseliş kaçınılmaz....
10 yıllık tahvil %20.67
5 yıllık tahvil %23.20
Türkiye CDS'i 400'ü kırdı......
doların hızlıca 6 ₺ ye gelmesi aynı reisin şu lafı gibi oldu ^ne 4g si yahu? millet 5g kullanıyor.^ deyip hızlıca 4.5g ye geçmemiz gibi oldu. 5 i göremedik pek fazla. 6g çıktımı acaba? hele birde 7g falan çıkmış sa valla direk 6.5g kullanırız.
Artık 4.70'e çeksen bile ne yatırımcı yatırım yapar ne de yatırımı olan olası zarar için buralarda durur.
İçerdekilerin ipi zaten ister/istemez çekildi. Şu 3 ay işten çıkarmalar, ufak esnafların dükkan kapamaları vs vs derken kendi kendine büyüyecek. Yani bu saatte artık müdahele etsen olur. Bir sefer bu pskolojiyi piyasaya yaşattın mı o piyasayı tutamazsın.
Kenef borsasında kenefin dibine girenler ..mı ... tü dağıttı ne yapacaklarını, üzerindeki kenefi nereye sıvıyacaklarını şaşırdılar. Bir ülke düşünün akşamdan sabaha parası %12 devalüe oluyor ve daha da olacak gibi duruyor, bu durumda o ülkenin bankası , şirketi sağlam kalır mı ? Kalır diyen varsa buyurusun kenefe dalsın bizde ona hayırlı kenefler dileriz.
Dolar bugun kesinlikle 6 liradan kapanmayacak.
Ya ABD ile anlasilir, papaz salinir faizler artar, IMF gelir 5 liradan kapanir.
Ya da yeni (!) ekonomik model aciklanir, ekonomi Allah'a havale edilir 10 liradan kapanir.
Yatirim tavsiyesi degildir.
Eskiden atlardı bir iki çomar. Küfürler tehditler hakaretler ederdi. Ne fetöcülüğümüz kalırdı ne hainliğimiz ne teröristliğimiz.
Ne oldu ak fareye mi dönüştü ak çomarlar ?
Yoksa yoksa Aman Allahım yoksa gözleri açılıp akıllanmaya mı başladılar.
Sizin eseriniz olanlar ak çomarlar. Aç kalacaksınız daha. Yolları kemireceksiniz. Bunlar iyi günleriniz daha.