Sayfa 761/1023 İlkİlk ... 261661711751759760761762763771811861 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 6,081 - 6,088 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bugün itibariyle 19 günlük , Cumartesi , Pazarı da sayarsak 21 günlük oluyor , faiz den feragat edilerek 420 bin Usd dolar Yastık altına gitmek üzere. Onların Doları varsa bizimde allahımız var... Ha ! evet doğrudur aynı gün içinde veremiyorlar yukarıdaki örnekte dün haber verilmişti.
    çekebilirseniz yatak altına (yastık altına sığmayacağı için) atarsınız
    yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    kasada dolar yoksa miktarı neden soruyor?
    agız alışkanlıgındandır .

3.  Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Suç değil mi bu yahu, böyle kepazelik olmaz, şu bankaları çökertmek lazım.
    nesi suç, hesabınızdaki tl.yi almaya gidiyorsunuz para yok diyebiliyorlar, dolar yok niye demesin..?

Kenef çukurunda Dolara özenmiş olacaklar ki absürt hareketler oluyor 1500 puan eksiden artıya sonra eksiye. Umutabi tekrar uyarır, defter değeri yarıya düşmüş , bankalar , falanca şirket çok ucuzmuş goygoyuna kapılmayın, bilançoda batık şirketi karlı gösterip 6 ay sonra borsa kotundan çıkardıklarını gördü bu güzler. Bankalar dedikleri kadar sağlam değil , ha batar demiyorum ama uzun süre defter değerlerinin altında işlem görmeye mahkumlar.

5.  Alıntı Originally Posted by thermofluid Yazıyı Oku
    Normal zamanda da kasada doviz bulundurmuyor ki bankalar. 1-2 gun onceden soylemeniz gerekiyor.
    Çok boş bir yorum yamışsınız sn forumdaş.
    Hangi normal zamanmış o bankaların kasasında birkaç K döviz olmayan zaman ?

Dolarda 6.46 gürüldü o balondu köpüktü demeyim, eğer ekonomiyi onların Doları varsa bizim allahımız var söylemiyle idare edeceklerinin düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz dememiş olmayım.

7.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bugün itibariyle 19 günlük , Cumartesi , Pazarı da sayarsak 21 günlük oluyor , faiz den feragat edilerek 420 bin Usd dolar Yastık altına gitmek üzere. Onların Doları varsa bizimde allahımız var... Ha ! evet doğrudur aynı gün içinde veremiyorlar yukarıdaki örnekte dün haber verilmişti.
    senden böyle birşey bekliyordum umutabi.. risk çok büyük yıllık getirisi %5 doların

"onların doları" var sözü çok manidar, ötekileştirici.. kötü şeyler yapabilirler.

Alıntı Originally Posted by bir-esnaf Yazıyı Oku
    Çok boş bir yorum yamışsınız sn forumdaş.
    Hangi normal zamanmış o bankaların kasasında birkaç K döviz olmayan zaman ?
    Evet saçma ben 5.000-10.000 doları aynı gün içinde çektim haber falanda vermemiştim . Tamam şube sana 100 bin Dolar yahut daha üstünü haber vermeden aynı gün içinde veremez ama 5 , 10 rahatlıkla verebilir tabi şubeden şubeye değişir.

Sayfa 761/1023 İlkİlk ... 261661711751759760761762763771811861 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •