Bora bey mesajınızı açabilir misiniz?
Printable View
BİST'te dolar bazında ucuz muhabbeti olmalı...
Bu sabah Bloomberg'de bir kadın prof. "BİST'in zamanı değil. Daha gidecek yeri var" diyordu.
Bir daha programa çıkar mı bilmem.
Şimdi ben bora abinin avukatı değilim lakin diyorki keyif alıyorum ..ici geniştir salon salomonje yol tutuşu vs .oyle 150 200 verip tabut gibi arabalara benzemez ....o keyfi alması için nereden baksan yenisine 300 400 vermesi lazım...ne gerek var.300 bin lira 6 bin faiz getiriyor varsın 1.5 lira yaksın her ay bin lirasını arabaya harcasa yine karda ...
Çocuk "Baba beni işe götür" demiş, baba da kıramamış işte!
Aykut Erdoğdu, sosyal medya hesabından şu ifadelerle tepki gösterdi:
Kırgızistanla yapılan resmî görüşmelerde masada Bilal Erdoğan da oturuyor...
Bilal Erdoğan hangi resmî sıfatla bu masada oturuyor?
neyse trollerin dolara nasıl kodular dolardan bi bok olmaz muhabbetine bakınca doalrda şöyle keyifli araba muhabbeti çok daha güzel oluyor. piyasayı kapattık dangalak bankamın makas anlayışı yüzünden 18.00 ila 18.01 arasında hesabım %ar aşağı geldi alış 6.38satış 6.88
Allahtan sabah açılışta hesabım yerine geliyor
Ben bu tür hesaplarda hep alım satım makasının normal alım-satım kuruna göre bir tık daha yüksek olabileceğini düşünüyorum. Tecrübe eden varsa öğrenmek faydalı olabilir.
Bu arada burgan'ın normal oranı da temditlerde %22.50-%23 arası gidip geliyor. Yeni giriş %24.50
Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Vahap Munyar, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonunda ejder suyu içildiğini yazdı.
Sunulan içecekler arasında, "Ejder Meyveli Smoothie (Chia tohumu eşliğinde), Efuli (Liçi meyvesi eşliğinde), Aloevera (Starex meyvesi eşliğinde), Orman Meyveli Special, Bahçe Naneli Limonata, Taze Sıkılmış Portakal, Taze Sıkılmış Greyfurt, Taze Sıkılmış Havuç, Taze Sıkılmış Elma" yer aldı.
*****n .mında kalbura bastım datlusunu yemediniz mi,yazık..
Mevduat topigine hic girmem, meraktan bakayim bir dedim!
Paralarinin pul olduguna halen ayamamislar, 18-22 faizlen stopajlan ugrasip duruyorlar!
makas konusunda ben de kıllandım bugün sordum. çok değişiyor dedi. bugün nasıldı dedim. geveledi rakam telaffuz etmedi.. yarın anlık sorup diğer bankalarla karşılaştıracağım.. bu arada 50K üstü ise hazineden fiyat alıyorlar. bunun altına genelde vermiyormuş hazine. hazinenin makasını da öğrenmek lazım ama miktar yetmiyor yarınki dönüşte.
21 oran ise ilk söylediği. pazarlıkla artar kesin. ama sizin dediğiniz gibi default veriyorlarsa 22,5-23 ler o zaman bir silkeleme vakti gelmiş demektir.
O kadar benzin muhabbeti oldu yazayım bari, yarın için güzel bir benzin zammı söylentileri var. (Pardon zam yazmışım, o güncelleme olacak!)
Herkesin gözü bu başlıkta
Alayının gözü bu başlık ve başlıktakilerin kazancında...
Mevduat başlığında dolarcıları vatan haini olarak niteleyen gönderilere bizzat şahit oldum...
Sanki paradan para kazanmanın bir diğer çeşidi olan faiz çok iyi birşeymiş gibi...
Onlar TL faizi ile vatanı savunurken,dolarcılar ABD doları alarak vatan haini oluyorlar
Pehhhh aklına turp suyu dökeyim senin...
saygılar/başarılar
Dış güçler mazota 55 kuruş zam yapacak galiba...Tıvitırdan..
Mazutta daşar mı,depoyu fullesek..Ful doldursak yane..:oleyo:
Dolar yükseldikçe reel anlamda TL mevduatçılarda,borsacılar da kazanamıyor...
O yüzden çok kızıyorlar dolarcılara...
Dolar gevşemeliki hem mevduattan,hemde borsadan reel getiri kazansınlar...
Bu başlıkta da daha daha "Dolar da Yükseliş Kaçınılmaz" denince adamlar ifrit oluyorlar
saygılar/başarılar
mevduat topiği ömrü hayatım boyunca ilgimi çekmedi paramı bankaya yatırıp verilecek faizi beklemek kadar saçma birşey olamaz
paramı işletmeyi bilmiyorsam neden biriktiriyorum.
benim yerime paramı kullanan salak mı bana faiz versind ebenim çok kaznmamı sağlasın.
o benim yerime kazanıyor bana kazancından bir miktar veriyor.
tek avantajı devlet memurluğu gibi bişey
parana garanti bi rakamı hep veriyorlar.
Depo girtlagina kadar dolu, emme en fazla 1 ay gider, sonrasi yine kel!:vk:
DİBS de filan yabancıların parası son 3-2-1 yılda kuşa döndü...
Acıyormuyuz
Tabiki hayır...
Bu piyasada acırsan acınacak hale gelirsin...
O beni üteceğine ben onu üteyim hesabı...
saygılar/başarılar
3350 lt stokladım. yıl sonuna kadar 4000 lt olacak.
Yanlışın var elma ile armutu karıştırma..ben doların yükselmesini istemiyorsam sebebi enflasyonun artacağından korkmam dır.yoksa ben biriktirdiğim parama gerçek enflasyon üzeri 3 gelsin raziyim ...varsın dolarda duran gerçek enflasyon üzeri % 20 kazansın beni ilgilendirmez ...rahmetli babamin en büyük öguduydi bana2 kimsenin hesabını yapma kimsenin kazancını hesap etme ..hep kendine bak diye ..
Dolar 5.31 de fazla beklemeden 7 ye gidince yorulmuş garibim..6 larda taban çalışması mı yapıyor ... 6 da fazla bekledi gibi duruyor ..Şahsen kıllanmaya başladım.... Haftalık kapanış 7 üzeri olmaz ise bu işte bir terslik var diyeceğim....Dolarlarımı vermem onlar benim kaskomdur....
"Faiz toto" da son durum...
Faiz artışı bekleyenler
A)Ekonomistlerin/okumuş çocukların alayı faiz artmalı diyor
1)Işık Ökte
2)Gökhan Şen
3)Burak Kanlı
4)Figen Özavcı Gümülcineli
5)Mert Yılmaz
6)Gizem Öztok Altınsaç
7)Ferhat Yükseltürk
8)Veli Kocatürk
9)Murat Sağman