Arama sonucu : 8190 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alýntý Originally Posted by shorts Yazýyý Oku
    ben de burgan'a sordum þimdi. üçlü hesaplarý varmýþ. oranlarýna þok oldum. normal tl 32 gün 21, dolar 4,95-5 iken..

üçlü hesapta 32 gün tl 22,50 dolar 5,50 euro 2,50..

alým satýmdan kazanýyoruz ya o yüzden dedi.
    Tamam alým satýmdan kazanýyor da hiç alým satým yapmazsak sen alým satým yapmadýn %22.50'i iptal ediyorum da demiyordur sanýrým.
    En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2.  Alýntý Originally Posted by rxpu Yazýyý Oku
    Tamam alým satýmdan kazanýyor da hiç alým satým yapmazsak sen alým satým yapmadýn %22.50'i iptal ediyorum da demiyordur sanýrým.
    ben de anlamadým onu.. dolara 5 yerine buna girerim hiç dokunmam 5,50 alýrým. var mý acaba bir bit yeniði?

Alýntý Originally Posted by shorts Yazýyý Oku
    ben de anlamadým onu.. dolara 5 yerine buna girerim hiç dokunmam 5,50 alýrým. var mý acaba bir bit yeniði?
    Ben bu tür hesaplarda hep alým satým makasýnýn normal alým-satým kuruna göre bir týk daha yüksek olabileceðini düþünüyorum. Tecrübe eden varsa öðrenmek faydalý olabilir.

Bu arada burgan'ýn normal oraný da temditlerde %22.50-%23 arasý gidip geliyor. Yeni giriþ %24.50
    En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4.  Alýntý Originally Posted by rxpu Yazýyý Oku
    Ben bu tür hesaplarda hep alým satým makasýnýn normal alým-satým kuruna göre bir týk daha yüksek olabileceðini düþünüyorum. Tecrübe eden varsa öðrenmek faydalý olabilir.

Bu arada burgan'ýn normal oraný da temditlerde %22.50-%23 arasý gidip geliyor. Yeni giriþ %24.50
    makas konusunda ben de kýllandým bugün sordum. çok deðiþiyor dedi. bugün nasýldý dedim. geveledi rakam telaffuz etmedi.. yarýn anlýk sorup diðer bankalarla karþýlaþtýracaðým.. bu arada 50K üstü ise hazineden fiyat alýyorlar. bunun altýna genelde vermiyormuþ hazine. hazinenin makasýný da öðrenmek lazým ama miktar yetmiyor yarýnki dönüþte.

21 oran ise ilk söylediði. pazarlýkla artar kesin. ama sizin dediðiniz gibi default veriyorlarsa 22,5-23 ler o zaman bir silkeleme vakti gelmiþ demektir.

5.  Alýntý Originally Posted by shorts Yazýyý Oku
    Üçlü hesaplarda þu var ..32 günlük baðlanýyor sanýrým ..paraný bankadan vade dolmadan çekmek istersen faizler yanar ..yani aylýk vadeli gibi düþün

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •