-

Originally Posted by
reha kaya
Nereden ogrendiniz, Bora beyin evde cuvallan dolar istifledigini?

Vallahi özel mesajı kapalıydı, sonradan pişman oldum söylediğime. Benim eski alıntılı mesajı da silelim olmazsa.
-
neyse trollerin dolara nasıl kodular dolardan bi bok olmaz muhabbetine bakınca doalrda şöyle keyifli araba muhabbeti çok daha güzel oluyor. piyasayı kapattık dangalak bankamın makas anlayışı yüzünden 18.00 ila 18.01 arasında hesabım %ar aşağı geldi alış 6.38satış 6.88
Allahtan sabah açılışta hesabım yerine geliyor
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
BORA YAŞAR
Arkadaşlar dışında kapattım.
Malesef sanalda insanlar sorunlu mesaj atabiliyorlar.
Üzülüyorum.
O konuda kesinlikle haklısınız.
-

Originally Posted by
apocalyptica
Ben ing'deyim oranlar hemen hemen aynı.
ben de burgan'a sordum şimdi. üçlü hesapları varmış. oranlarına şok oldum. normal tl 32 gün 21, dolar 4,95-5 iken..
üçlü hesapta 32 gün tl 22,50 dolar 5,50 euro 2,50..
alım satımdan kazanıyoruz ya o yüzden dedi.
-

Originally Posted by
shorts
ben de burgan'a sordum şimdi. üçlü hesapları varmış. oranlarına şok oldum. normal tl 32 gün 21, dolar 4,95-5 iken..
üçlü hesapta 32 gün tl 22,50 dolar 5,50 euro 2,50..
alım satımdan kazanıyoruz ya o yüzden dedi.
Tamam alım satımdan kazanıyor da hiç alım satım yapmazsak sen alım satım yapmadın %22.50'i iptal ediyorum da demiyordur sanırım.
-

Originally Posted by
rxpu
Tamam alım satımdan kazanıyor da hiç alım satım yapmazsak sen alım satım yapmadın %22.50'i iptal ediyorum da demiyordur sanırım.
ben de anlamadım onu.. dolara 5 yerine buna girerim hiç dokunmam 5,50 alırım. var mı acaba bir bit yeniği?
-

Originally Posted by
ayhan53
neyse trollerin dolara nasıl kodular dolardan bi bok olmaz muhabbetine bakınca doalrda şöyle keyifli araba muhabbeti çok daha güzel oluyor. piyasayı kapattık dangalak bankamın makas anlayışı yüzünden 18.00 ila 18.01 arasında hesabım %ar aşağı geldi alış 6.38satış 6.88
Allahtan sabah açılışta hesabım yerine geliyor
Ne yapalım be ayhan53 faizlerde biraz kıprasma oldu ..çok görme bu keyfi bize...
)
-

Originally Posted by
shorts
ben de anlamadım onu.. dolara 5 yerine buna girerim hiç dokunmam 5,50 alırım. var mı acaba bir bit yeniği?
Ben bu tür hesaplarda hep alım satım makasının normal alım-satım kuruna göre bir tık daha yüksek olabileceğini düşünüyorum. Tecrübe eden varsa öğrenmek faydalı olabilir.
Bu arada burgan'ın normal oranı da temditlerde %22.50-%23 arası gidip geliyor. Yeni giriş %24.50
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri