Bunun alternatifi varmı ki pek tabi vatandaş ödeyecek yani içecek. Bunu herhalde saraydan beklemiyoruz. Uzun lafın kısası zam ve vergi artışları, tl arzının kısılması. Bunlar ne sonuçlara neden olur bilirsiniz.
Printable View
Acı reçete bize tatlı gelir :) 8,5 den dolar alanlara hiç acımıyorum 2 sene bekleyin
Malum usd try düşüş eğilimi devam ediyor. Bu sırada 8.50 den dolar alanlara acımayanlar , yok efem lastik patlamış jant üstünde gidiyormuşuz falan filan bu yaşananlara dolar alanlar değil ortamı hazırlayan zihniyete kabahat bulsunlar. Bulamiyorsanız yallah kendi çöplüğünüze...
SM-J410F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 ay sonra 9 olsa yine rekabetci kur zirvalamalarina baslarlar.
Hep ayni hikaye.Cevir kazi yanmasin.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende o acı reçeteyi anlamadım gitti o günde burda ifade etmiştim sayın medwig yazınca
TÜM O SAN'A AİT OLANLAR BANA DA AİT
Açıklayayım,bu bobluğu dayatanlar ülkede kafalarına göre kullanılacak adam bulamadılar,hazırı ile yola devam edelim diyebilirler,yabancı girişi adı altından parayı yurda sokmuş olabilirler,damat ,merkez değişimi bu oyunun bir parçası,öyle pat diye dolar birden düşmezdi,yani bu işin içinde bir oyun var gibi,ondan şüpheleniyorum,yakında kokusu çıkar,zamanında kaynağı belirsiz paralarda bu ülkeye girmişti !!!
Şu an 1 tek dolarim bile yok vallahi garantiui dün aldım bugün sattım şu an nakitteyim.
Sana sadece şunu soyliyeyim acimiyorum dedin ya evet acıma yetime çünkü yakında dönüp koyacak gözüne :)
Gerçekten 2 yıl dolar alanin bekleyecegine inanıyor mu. Bunlar neden dolar yuzde 1-5 en fazla 10 düşünce buraya yigiliyorlar arkadaş yüzde yüz artarken nereye saklaniuorsunuz. Yarın yine nereye sakalanacaksiniz. :)
TÜM O SAN'A AİT OLANLAR BANA DA AİT
Türkiye üzerinde yine oyun oynanıyor,bu oyunun çeşitleri bayağı vardır,mesela karşılığında ne vaad edidi,neden yakında bunun bir bedeli var denildi,CDS neden birden 600 cıvarından 400'de çekildi,bedel olarak yine borcumuzun üstüne ilave borçlar yüklendi,yakında çıkar kokusu.
SON DAKİKA
Prof. Dr. Uğur Şahin: Aşının salgını bitireceğinden eminim
Sozcu.com.tr, Gündem
Güncellenme
22:48, 12/11/2020
Corona aşısı çalışmalarında ilk klinik deneylerden başarılı sonuçlar aldığını açıklayan Almanya merkezli
BionTech şirketinin CEO'su Prof. Dr. Uğur Şahin, aşının salgını bitireceğinden
emin olduğunu söyledi.
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem...m-6123179/amp/
Bence olağanüstü bir son dakika haberi
Aranızda memur olan var mı .
Ayın 15 i Pazar olursa maaş Pazartesi mi yoksa Gününde mi yoksa Cuma günü mü yatıyor acaba .
10 küsür sene önce memurlar için insan kaynakları yönetim programı yazdığım halde unutmuşum hafızam Pert olmuş geçmişi olmayan adam Jason Bourne gib oldum
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Bu arada burayı neden niçin yazmadın demeyin sonra aklıma geldi de
Çeçen’den canını.
Azeri’den paranı
Türk’ten karını
Koruyacaksın
Rus Atasözü
Bu arada 0.76 çentik var dolar .
Bankada onu mu tl ye çevirecekler
Buyursunlar çevirsinler paşa Gönülleri sağolsun
Reyiz... bronsın tontişi yüzünden 4.5 tan 7 olan dolar var ortada..
5 sene görrmezsiniz dendi 2 senede gördük..
Pandemi var.. para yok .. bazı bedevacılar da devlete dayamış sırtını.. acı reçete faiz maiz değül yüksek verrgi.. herşeye zam gelecek..
Nasıl 68leri konuşuyoruz.. bizi. Çocuklar da 2020yi anacaklar
Selam dostlar. Sepet kur gün kapanışına göre %2 ve %5 aşağıda destek, %1.5 yukarıda ise direnç mevcut. Kur düşmeye devam ederse buralardan biraz alım yapıp, tepkilerde vermeyi deneyebilirim.
Varlığımı her zaman döviz cinsinden hesaplıyorum - o yüzden asıl derdim %100 uzunken değil, bundan daha fazla pozisyon açınca kurun nereye gideceği. TL shortlamanın riski ve maliyeti yüksekken gereksiz maceralara girmek istemiyorum. Bir de faiz kararını canlı izleyip, beklentinin altı bir durum olursa işlem yapmaya hevesliyim.
https://i.hizliresim.com/DrrFBj.png
can rambo 6 Last Drop
filmin konusu : serinin 5 incisinde ( last blood ) filmin sonunda narkozsuz canlı açık kalp ameliyatı yaparak vahşet ve barbarlığın vücut bulmuş hali olduğunu bir kez daha ispat eden canım çiçeği can rambo 15 yıl sonra üroloji servisinde prostat tedavisi görmektedir... last drop ...
Dün 86 kişi döviz ve altın fiyatları ne olacak .
Ben Aldım düştü dediler hepsi .
Para senin karar senin no comment deyip defettim hepsini
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şey : 7,62
Ney : 9,00
Islak odun ve hortum ile dayak devam ediyor.
Dayak klubü
Bu balon patlar demiş Selçuk abimiz.
Rustan neyi koruyacaz hocam ![emoji848]SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rusların Sputnik Aşısı;
Almanya menşeli, kurucusu Türk olan
BionTech şirketinin Aşısı;
Çok Yakında onay alıp almadığı açıklanacak
Amerikan şirketi Modernanın Aşısı;
Bu gelişmeler, dünyada mevzuları bi anda terse değiştirdi.
Globalde Altından kaçış ve ülkemizde dolardan kaçış başlamış görünüyor.
Havayolu şirketlerinde ve Petrolde ,
Globalde de hareketlilik var.
Dolar/Tl şu an kayışı koparmış, lastik şemyel patlatmış vaziyette cantta gidiyor..
Net te döviz açığı olan şirketlerin bilanço yansıması içinde olumlu.
Özellikle 80 milyar tl nette döviz borcu çok olan THY gibi şirketler için daha da mühim, dövizin düşmesi.
Şu an ki Aşı haberlerine ek olarak;
Yakında faiz beklentisi ile dövizde tekrar bi panik atak ile 2. Düşüş dalgası bekleyen analist yorumları şu an çoğunlukta görünüyor...
Şahsi öngörüm; Altın ve dolar/tl de büyük çöküş için
Abd li Moderna nın AŞI sının onay alması lazım, o zaman büyük kaçış başlar.. şu an kazanı sallıyorlar.
Hep söylüyorum, tekrar edeyim.
Altın ve Dolar, yatırım aracı değildir. Ticarette kullanılan takas aracıdır. Çıkarma maliyeti 900-1000 $ olan Altın ağır olduğu için sonradan para bulunmuştur. Yatırım aracı, şirket yatırımı, şirket hisse senetleridir.
SON DAKİKA
Prof. Dr. Uğur Şahin: Aşının salgını bitireceğinden eminim
Sozcu.com.tr, Gündem
Güncellenme
22:48, 12/11/2020
Yatırım tavsiyesi değildir.
Güncel durum tespitleridir.
Haha dolar alanlar ayvayı yedi,yeni gelir kaynağı bulundu;https://t24.com.tr/haber/iddia-koron...geliyor,914527
Faiz artırımı için öyle bir hava oluştu ki, sanki sadece ideolojik nedenlerden artmıyor, hiç bir yan etkisi yok diye değerlendiriliyor. Faiz artırımının bir bedeli olacak oda büyüme olacak. Zor durumdaki şirketlerin kredileri çevrilmezse ne olacak göreceğiz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cikarma maaliyeti pek oyle degil.
Okursan bak burada yaziyor.
https://nomadroyalty.com/
2002 Yılından bu yana hala ışığı görüp donan tavşanlar var ona şaşıyorum, dolar gayme açısından hiçbir b. değişmedi...
Bunun hesabını o dönem o alçak kumpasların savcısıyım, hâkimiyim diyenler verecek.
FETÖ ile kol kola girip ülkeyi soyup soğana çevirenler, ülkedeki liyakat ve ehliyet sistemini çökertenler verecek paylaşımı nedeniyle cumhurbaşkanına hakaret'ten hakkında adli ve idari soruşturma açıldı.
-------------------------
AKP li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ergenekon davası için Ben bu davanın savcısıyım ifadesini kullanmadığını belirtirken, Adalet Bakanlığı Yüksek Disiplin Kurulu, bu cümlenin Erdoğan tarafından söylendiğini onaylayan bir karara imza
attı.
https://cumhuriyet.com.tr/haber/erdo...emisti-1790625
https://www.tradingview.com/x/23sH698A/
7,50 civarı dolarlarıma tekrar kavuşacağım sanırım..
O bölgede iki kanal var.