Sayfa 763/1002 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 6,097 - 6,104 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

1.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Aranızda memur olan var mı .

Ayın 15 i Pazar olursa maaş Pazartesi mi yoksa Gününde mi yoksa Cuma günü mü yatıyor acaba .

10 küsür sene önce memurlar için insan kaynakları yönetim programı yazdığım halde unutmuşum hafızam Pert olmuş geçmişi olmayan adam Jason Bourne gib oldum

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    15'inde, gece yarısı banka hesabına geçiyor

2.  Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Şu an 1 tek dolarim bile yok vallahi garantiui dün aldım bugün sattım şu an nakitteyim.
    Sana sadece şunu soyliyeyim acimiyorum dedin ya evet acıma yetime çünkü yakında dönüp koyacak gözüne

Gerçekten 2 yıl dolar alanin bekleyecegine inanıyor mu. Bunlar neden dolar yuzde 1-5 en fazla 10 düşünce buraya yigiliyorlar arkadaş yüzde yüz artarken nereye saklaniuorsunuz. Yarın yine nereye sakalanacaksiniz.

TÜM O SAN'A AİT OLANLAR BANA DA AİT
    Reyiz... bronsın tontişi yüzünden 4.5 tan 7 olan dolar var ortada..

5 sene görrmezsiniz dendi 2 senede gördük..

Pandemi var.. para yok .. bazı bedevacılar da devlete dayamış sırtını.. acı reçete faiz maiz değül yüksek verrgi.. herşeye zam gelecek..

Nasıl 68leri konuşuyoruz.. bizi. Çocuklar da 2020yi anacaklar

3. Selam dostlar. Sepet kur gün kapanışına göre %2 ve %5 aşağıda destek, %1.5 yukarıda ise direnç mevcut. Kur düşmeye devam ederse buralardan biraz alım yapıp, tepkilerde vermeyi deneyebilirim.

Varlığımı her zaman döviz cinsinden hesaplıyorum - o yüzden asıl derdim %100 uzunken değil, bundan daha fazla pozisyon açınca kurun nereye gideceği. TL shortlamanın riski ve maliyeti yüksekken gereksiz maceralara girmek istemiyorum. Bir de faiz kararını canlı izleyip, beklentinin altı bir durum olursa işlem yapmaya hevesliyim.

--Kişisel görüşlerim olup, yatırım danışmanlığı tavsiyesi değildir

4.  Alıntı Originally Posted by temelreisim Yazıyı Oku
    SON DAKİKA

Prof. Dr. Uğur Şahin: Aşının salgını bitireceğinden eminim

Sozcu.com.tr, Gündem
    Güncellenme
    22:48, 12/11/2020

Corona aşısı çalışmalarında ilk klinik deneylerden başarılı sonuçlar aldığını açıklayan Almanya merkezli
    BionTech şirketinin CEO'su Prof. Dr. Uğur Şahin, aşının salgını bitireceğinden
    emin olduğunu söyledi.

https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem...m-6123179/amp/

Bence olağanüstü bir son dakika haberi
    benim dün akşamüstüsü yazdıklarım ile çelişiyor uğur'un dedikleri ...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

5.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bu arada burayı neden niçin yazmadın demeyin sonra aklıma geldi de

Çeçen’den canını.
    Azeri’den paranı
    Türk’ten karını
    Koruyacaksın
    Rus Atasözü

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    can rambo 6 Last Drop

filmin konusu : serinin 5 incisinde ( last blood ) filmin sonunda narkozsuz canlı açık kalp ameliyatı yaparak vahşet ve barbarlığın vücut bulmuş hali olduğunu bir kez daha ispat eden canım çiçeği can rambo 15 yıl sonra üroloji servisinde prostat tedavisi görmektedir... last drop ...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

6. Dün 86 kişi döviz ve altın fiyatları ne olacak .

Ben Aldım düştü dediler hepsi .

Para senin karar senin no comment deyip defettim hepsini

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şey : 7,62

Ney : 9,00

Islak odun ve hortum ile dayak devam ediyor.

Dayak klubü

8.  Alıntı Originally Posted by Arap Şükrü Yazıyı Oku
    Selam dostlar. Sepet kur gün kapanışına göre %2 ve %5 aşağıda destek, %1.5 yukarıda ise direnç mevcut. Kur düşmeye devam ederse buralardan biraz alım yapıp, tepkilerde vermeyi deneyebilirim.

Varlığımı her zaman döviz cinsinden hesaplıyorum - o yüzden asıl derdim %100 uzunken değil, bundan daha fazla pozisyon açınca kurun nereye gideceği. TL shortlamanın riski ve maliyeti yüksekken gereksiz maceralara girmek istemiyorum. Bir de faiz kararını canlı izleyip, beklentinin altı bir durum olursa işlem yapmaya hevesliyim.

Sayın Arap Şükrü,

faiz artışı olursa kaç puanlık faiz artışı doları kaç para fiyatlar?

Görüşleriniz nelerdir, paylaşabilirmisiniz?

Selamlar
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 763/1002 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •