bidon konusunu iyi ve kotu olarak degerlendirmek bence erken
ama asiri belirsiz bir durum oldugu asikar
belirsizligi de piyasalar hos karsilamaz
Printable View
doğru tahmin.
Eskişehir'in soğuğunda balkon/Teras durulmaz.
2-3 haftadır montajı yapılırken üst katta terasta şimdilik.
Üst katın salonuna girecek orası pek kullanılmıyor. benim çalışma odam olacak.
rahat rahat sigaramıda içebilmek için terası bölüp kendime ufak bir bölüm ayırabilirim.
alt kata indirmek imkansız merdivenlerden sığmıyor 2.basamaktan sonra kolona takılıyor.
1,76 çember, alt tabla ile 1,85 yükseklik.
5. kata halatla çektim o kocaman çemberi.
İzmirin 4 yanı fay hattı ile çevrili, izmir merkezde de faylar var. Öyle bir yerdeyiz ki deprem olunca yerine bakıp hangi fay olduğuna bakıyorum. Her fay için bilgi olan bir rapor vardı onu bulamadım ama alttaki güzel bir örnek.
http://www.imo.org.tr/resimler/ekutu...8026_07_38.pdf
https://mobile.twitter.com/nacigorur...87796012113922
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Twitter da Bahçeli’nin covid + olduğu konuşuluyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İsrail İstihbarat Bakanı: ABD'deki seçimlerin ardından Suudi Arabistan ve Katar’ın da aralarında bulunduğu 5 Arap ülkesiyle normalleşme görüşmelerine yoğunlaşacağız
https://t.co/n59zfKx40L https://t.co/GWSZ8N2bUy
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.
inşallah sonu da hayırlı biter.. doğruysa...
Gazeteci İsmail Saymaz, sosyal medyada ‘Bahçeli koronavirüse yakalandı’ iddiasını iki MHP’li yöneticiye sorduğunu ve “Genel başkanımız bugün genel merkezimizdeydi. Gayet sağlıklı. Bu iddia tümden asılsız†yanıtını verdiğini aktardı.
BU hafta borsada yön belirlenir artık,zira biçok belirsizlik ortadan kalkıyo ;abd seçimleri,fed kararı , enflasyon verisigibi
hareketli bi hafta olacak...
ABD saatleri geri mi aldı vadeli açılmadı...
Sakın gönderme benimkide 2. Sınıfta 31 kişilik sınıfta 26 kişi gönderdi 5 kişi göndermedi zorla eşimi ikna ettim geri kalmasın derslerinden diye ısrar etti bak 15 gün sonra bekle göreceksin dedim ve şuanda 17 kişi gönderiyor 14 kişi göndermiyor 1 ay sonra kimse göndermeyecek çünkü kışın daha kötü olacak öğretmen bile diyor burnu akan öksüren gelmesin diye sayı iyice azalıyor
Online eğitim olur eninde sonunda gider zaten
Petrol çok fena düşüyor, Dow da ki bu fiyatlama pek seçim fiyatlaması değil gibi geliyor bana ama hadi hayırlısı.
Sanırım seçimi truva atı gibi kullanıyorlar, piyasayı seçimden sonra her şey güzel olacak havasına sokmak istiyorlar sanki
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akp kardemir e de coreklenmis varlik fonuna devrolur yakinda
Babacan ilk isimiz varlik fonunu kapatmak olacak
Yabanci bu sebepten fiyata bakmaksizin kaciyor akp gidene kdr tek bir hisse dahi almak cok riskli
Hüseyin Günay
@huseyingunayDC
·
3s
Beyaz Saray bugünden itibaren kapatılacak, etrafına tırmanılması
İmkansız bariyerler konulacak.
Ayrıca 250 ulusal muhafız, Beyaz Saray’a düzenlenecek bir saldırıyı önlemek için hazır bekletilecek.
ABD gerçekten seçime mi gidiyor, yoksa?
BBC News Türkçe
@bbcturkce
·
9s
Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu: Bu liyakatsiz, ciddiyetsiz, 28 Şubat ve eski Türkiye artığı iktidardan korkmayın…Artık korkan tek bir kesim var. İktidar korkuyor.
Nereden nereye
fdow +50 puan gibi cuma gecesine göre dolarda -250 pips gibi...
Gökhan Uskuay
@guskuay
·
24d
Libya üretim artışı Avrupa'da kapatmalar ile Petrol %3 düşüşle haftaya başladı
Akıllı bıdık, istikşafi David0ğlu, biatçı eskitilmiş güya 2. derece yetkililerden. Breh breh..
Günaydınlarrr mekann...
Merkez bankasından türk lirasi likidite yönetimi kararı. Bankalar arası para piyasasında bankaların borç alabilme limitleri sıfırlandı.
Merkez Bankasi duyurusu : Likidite yönetimi kapsamında atılan sıkılaştırma adımları çerçevesinde, 3 Kasım 2020 tarihinden geçerli olmak üzere Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) bünyesinde faaliyette bulunan Bankalararası Para Piyasası’nda bankaların borç alabilme limitleri (BAL) sıfırlanmış, Açık Piyasa İşlemleri kapsamında Türk lirası cinsi kira sertifikaları karşılığında kotasyon yöntemiyle gerçekleştirilen gecelik vadeli repo işlemleri durdurulmuştur.
Fiyat istikrarı ve finansal istikrar hedefleri doğrultusunda para politikası ve likidite yönetimi çerçevesinde gerekli tüm araçlar kararlı bir şekilde kullanılmaya devam edilecektir.
Defence and Technology
@SavunmaTekno
·
9s
Suudi Arabistan BayrağıSuudi parası yasak dinlemiyor:
Savunma ihracatı yasağına rağmen Almanya bayrağıAlman savunma sanayii ürünleri Suudi Arabistan'a yol buluyor.
Dün Macron dötünden bahsettim , bunlarda aynısı bize dış siyasette şart koyan ipneler dizayn etme işine gelince YASAK
tanımıyor
Dünya Gazetesi
@dunya_gazetesi
·
9d
TCMB'den bir 'sıkılaştırma' adımı daha
Bir cıvata sıkı mı daha
Bloomberg HT
@BloombergHT
·
10d
TCMB'den yeni sıkılaşma adımı http://bb.ht/VJvEpX
Viop30 da çok ey datlı kapamıştı Cuma gecesi..
bakalım kaç dakika artıda kalacak vadeli ?
şey de en ufak bi şey yok abicim...nasıl bi şey bu... :he:
Makas muazzam o değil de :) Teorik kaç yahu makasa gel göstere göstere spotu satacağım mı diyor şimdi yoksa viop da işim var mı diyor ne diyor palacan var mı dilini anlayıp bize tercüme edecek olan?
- 6.000 makasla yolumuza devam ediyoruz .............. eller cepte bekliyoz :kahkah:
10. dakikadayız ve negatife çok yaklaştık ............... :kahkah:
para bende ,keyif bende diyor.