Yapı kredi yüzde 8.5
Printable View
DISRUPTIVE BEHAVIOR....
yapilis nedeninin....BIRINCI sebebini yukarida yazdim.....IKINCU onemli sebebi....TEKNIKCI AVIDIR....kisa ve cok kisa vade oynuyan teknikci....GRAFDA ki formasyonu inceleyin....sikismis durumda....HANGI YONE PATLIYACAK....
patlama oncesi....mutlaka DISRUPTIVE BEHAVIOR uygular....bakin alt cizgiya indi.....milimetrik degdi....ve hizla geri donerek....gidip ust cizgiyi patlatti....bu bir tuzakti....kisa vadeli oynuyan teknikciye....O MALA BINDI....VEYA VIOP LONGLADI....hizla geri donup asagi indi....onu...ANASINDAN DOGDUGUNA PISMAN ETTI...tum duygularini DISRUPT yapti....kendinden igrenir hale getirdi....ve zararina kapatti....marji VIOP ta 300 puvan yapti....buda feci idi....yatirip vazelinsiz mikmekti....
https://i.postimg.cc/HkjwkcgY/TUZ-TEK.png
Sayın kuzu tebrikler. Fibonacci 62 78 otorite Londra bankalara girerse iptal mi ?? yoksa başka bir senaryo ile devam mı ? Teşekkürler
bankalarda shortlarimi sabah kapatmistim....5 banka....bir tek yapi krediyi yeniden shortladim....24 leri yukari kirinca....yazilmistim ve geldi....obur hicbiri gelmedi....
VIOP....tekrar shortlarim demistim.....shortladim 10 350 yazmistim geldi....10 410 a kadar gitti....
YARIN.....GRAFDAKI ALTTAKI CIZGIYI ASAGI KIRACAK....75 ILA 100 PUVAN....HIZLA GERI DONUP GELIP UCGENIN ICINE GIRECEK.....NISAN VADE UCUN....yarin kari hemen alin.
Alıntı:
Originally Posted by Borsacı Beyefendi
BURADA KI KUZU.....kucuk yatirimci.....halkim....etrafindakiler.....KEFERE VE YERLI ISBIRLIKCILERI....
KUZU....nickini bu yuzden sectim....o elinde bicak olanlari....YATIRIP MELETMEK UCUN.....
dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olsun....ONU ELINDEN ALAYIM DIYE....
BABO size 94 krizini anlatmistir....
beni yatirdilar....doya doya iktiler....IKI YILDA....HERSEYI OGRENDIM....OGUN BUGUNDUR....HEP ALTIMDALAR.