Sayfa 152/284 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252 ... SonSon
Arama sonucu : 2268 madde; 1,209 - 1,216 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

umarim.....faideli olmusumdur.....iki elim kandada olsa....sorumluluk hissediyorum....SIMULASYON u astim bi kere.....furusma bitinceye kadar ardinda olmaliyim.....

GELDIM....VE HEMEN YAZDIM.....

HOSCAKALIN,GUZEL KARDESLERIM....

2.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    HAYAT....

suan....londra bankalara giriyor....GAVUR mala cokerterek girer....bugun alir....yarin yuzde 3 cokertir...gene girer...obur gun yuzde 5 cokertir gene girer...

MALA DOYMASI HALINDE.....cokertme durur....tersi baslar....bugun MALA DOYUP DOYMADIGINI ANLIYACAGIM....artik banka SHORT fazla kar getirmez....yuzde 10 aldim ben....belki bi yuzde 5 daha....EMME...cok riskli...
    Anladım teşekkür ederim.O zaman biraz daha çıkarsa sizin kene'ye yanlıyayım kendimihi:

3. Herkesin dip diye yazdığı 9250 den dönmeside düşündürücü

Herkesin gördüğü olur mu yahu

OZELIM SISTI ULEN.....

tum pozlardan cikip KARI aldin....NOTR bekliyorsun....mala girin demiyorum....bu bir POZIZYON AYARI....DISRUPTIVE BEHAVIOR la piyasa yapici pozizyonlarini ayarlar.

5.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Herkesin dip diye yazdığı 9250 den dönmeside düşündürücü

Herkesin gördüğü olur mu yahu
    Herkes görmüş ama az bir kesimin eli al tuşuna basmış herhalde zaten kuzu da shortları doğruyacaklarını söylemişti.

6. Gene bir kuzu klasiği Emeğine sağlık.Kuzum.

Alıntı Originally Posted by hayat Yazıyı Oku
    Anladım teşekkür ederim.O zaman biraz daha çıkarsa sizin kene'ye yanlıyayım kendimihi:
    aynen.....yarini bekliyecegim.....eger BANKALARI YUZDE 5 yukari basabilirse....piyasa yapici....elindeki....BANKA LONGLARI KAPATACAK....shortculari dogruyarak....

bittabi....ben onun her numorusunu bildigim ucun....BENI DEELLL....

bana al cik kari....allah belani versin diye beddua ediyor ancak....KERIZZZZ.....HA HA HA

NASILDIM usaglar.....bu isi biliyormuyum.....ha ha ha

Sayfa 152/284 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •