bence olumlu haber daha önce bu haber sayesinde 4.5 lara gitmişti olmamıştı o yuzden geri gelmişti yine aynı hareketı yapmak için bunu kulanacaklar ytd
Printable View
bence olumlu haber daha önce bu haber sayesinde 4.5 lara gitmişti olmamıştı o yuzden geri gelmişti yine aynı hareketı yapmak için bunu kulanacaklar ytd
Pastahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d4e86234cb.jpg
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sirkeleme yapıp devamı muhtemel olabilir acaba dünkü hareket bunu mu gösteriyor du sonuçta bir beklenti oldu borsada beklentiyi satın alır ytd
Pasta harikaymis. Umarim tavanlamasa bile yuzde 15 yapar daha cok kazanırsınız
M.K.A.
Merhaba ara ara pasta paylasirsaniz çok sevinirim. [emoji41][emoji41][emoji41]
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pastahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...68d1bcaa23.jpg
1.51 desteğine kadar geldi
Ortakları buldu. Biz ortak olduk anlaşılan. Yvsk lar. Acayip sövüyorum. Ytd.
bu ne haberi çok iyi kulandılar 1.48 den 1.65 e ,1.65 ten tekrar 1.48 e yazıklar olsun böyle bir hisse olmaz olsun
maktk da haber geldi tavan çektiler bu çıktığı yerde duramadı bakalım gün sonu kapanışı nasıl olacak
Bu hacimle buralarda durmasi hic iyi degil malesef...
M.K.A.
Pastahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5edfb930a2.jpg
yatırım finas ile gedik arasında alavere
Eğer bu haber millete mal kilitlemek için yapıldıysa yazıklar olsun,
Tavan olsa, niye oldu denmeyecek günde bari eksi kapatmasa diyecek noktaya geldi.
Alın siz o milyon milyon yazıp sildiginiz sahte lotlarınızı bi yerinize sokun o.ç.ları..
yatırım tavsiyesi değildir..
Piyasadaki hisse sayısı 104 m 500 bin. Şimdiye kadar olan işlem 60.202.551 piyasadaki hisse kadar veya yakın işlem olunca korkmak gerekiyor.Ortada bir ortak bulma girişimi olunca bu korkuyu da bir kenara itmek istiyor. 0,83 ten buraya kadar geldikten sonra haberin verilmesi ve dün+bugünkü hareketleri korku salmak mı yoksa küçük dinlenme mi? Ortak bulursa hissesine kadar isteyecek pazarlık nerede bitecek bunlarda önemli. Ortak bulabilecek mi? Büyük işlemle 26/11 de 109 m işlem yapıp 1,34/1,09'a kadar düzeltme yapmıştı. Günü 1,50 üstünde kaparsa 1,50/51/52 yeterli benim için
kumar hissesi olmuş
Gidecek gibi yapıp geri basıyor. Muhteremler muhtemelen mal basıyor. Ytd.
Beklenen son...
pastaya bakıyorsun süper gb ama gerçekleşen toplam.islemlerde -1.5 milyonhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...bd48fa115f.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...26eb3f6b1a.jpg
SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fena dövuyorlar. Kapanisa daha da sıkıntılı olabilir. Umarım buralardan döner ama ben 1,49 TL üzeri kapanış yapmazsa negatifim. Destekler 1,33-1,22, 1,14-1,08 TL aşağısını söylemiyorum. 1 ayda %75 yapmış bir hissede kar satışları olması ve geri çekilme normaldir... Ozellikle 1,14 TL ve altı çok Kısada negatif baksam da orta ve uzun da hissenin iyi olacağını düşünüyorum. 1,30 ve altında parça parça almaya başlarim. Umarım yakın zamanda toplar, ama iniş bir süre devam edebilir...
Kendileri Uydurma haber çıkarıp. kapalı oda 7 milyon küsür 1.64 Sonra Burdan Boşaltma taktiği 0.82 X 2=1.64 yani % 100 burdanda yavaş yavaş aşağı birde beklenti varmış gibi alanlar yandı.
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 20 Aralık 2018 tarihinde yaptığı toplantıda; geleceğe yönelik değerlendirmelerin kamuya açıklanması konusunda karar almıştır.
II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin 10'uncu maddesi kapsamında, Şirketimizin 2019 finansal yılına yönelik değerlendirmelerine aşağıda yer verilmektedir.
-Şirketimiz Konsolide satış gelirlerinde %25 büyüme öngörmektedir.
-Türkiye'de 53 yeni perakende mağaza açılışı planlanmıştır.
- 16 adet Doğtaş, 20 adet Kelebek, 17 adet Lova Sleep Mağazası
-Yurtdışında 19 yeni perakende mağaza açılışı planlanmıştır.
- 12 adet Doğtaş ve 7 adet Kelebek olmak üzere
%15'in üzerinde konsolide FAVÖK marjı
Yönetim Kurulu Başkanımız ve CEO'muz Davut Doğan'ın geleceğe dönük ek açıklamaları da aşağıdaki gibidir:
" Doğtaş Kelebek, yurtiçi-yurtdışı stratejik ortaklık modellerinin ve Doğtaş Kelebek bünyesinde yer alan gayrimenkullerin değerlendirilmesi konusunda Ernst&Young ile anlaştı. Doğtaş ve Kelebek Türkiye'de mobilya sektörüne yön veren önemli markalardır. Yurtiçinde yoğun açılışlar yaparken yurtdışında da ihracata yönelik önemli adımlar atıyoruz. Daha geçtiğimiz hafta Karadağ mağazamızı açtık. Eylül'de Pakistan'da 4 mağazamızın açılışını yaptık. Kelebek'te 4 ayda 9 pazara girdik, 2019'da 7 ülkede yer alacağız, tüm bu gelişmeleri fark eden, markalarımızın köklü geçmişine inanan Asya ve Avrupa'dan yatırımcılar var. Ciddi taleple karşı karşıyayız. Dolayısıyla çeşitli stratejik alternatifleri, şirketimizin büyüme potansiyelini daha dinamik bir şekilde değerlendirilmek ve dünya markası olma yolunda ilerlemek istiyoruz. 18 Aralık'ta kurumsal finansman ve danışmanlık konusunda da faaliyet gösteren, dünyanın sayılı şirketlerinden Ernst&Young'la yurtiçi-yurtdışı stratejik ortaklık modellerinin ve Doğtaş Kelebek bünyesinde yer alan gayrimenkullerin değerlendirilmesi konusunda bir danışmanlık sözleşmesi imzaladık. Markalarımızı ve şirketimizi sürdürülebilir karlılıkla daha ileriye taşımak arzusu ile gelen teklifleri değerlendireceğiz."
Bugünkü takası paylaşabilecek var mı!!
bedelli korkusuna sattım hisseleri yakında bir bedelli sermaye artırımı gelir gibime geliyor 400 trl ciro 600 trl borç bu tekne böyle yürümez yakında pamuk eller cebe derler
Yapılan son açıklama bende ortak bulunması durumunda bedelliden çok tahsisli sermaye artırımı yapılabileceği izlenimini uyandırdı,
Borcun toplamı dediğiniz rakam olabilir ama önemli ve sorun yaratan kısmı euro cinsi olan finansal borçlar ve buda en son 24 mln. Euro (145 mln. TL) civarı idi.
Birde yapılan kap açıklamasında yoktu ama anlaşma yapılan danışmanlık anlaşması şirketin mevcut gayrimenkul varlıklarının muhtemel satışını da kapsıyor ki buda bedelli ihtimalini azaltıyor bence.
Şirketin mevcuttaki ortaklık yapısı ve kayıtlı sermaye tavanı dikkate alındığında ben 100-105 mln. civarı bir tahsisli yapılabileceğini düşünüyorum..
Yeniden değerleme yaptırmak için bir şirket ile anlaşmış. Bu değerleme sonucuna göre şirketin gerçek değerini ortaya çıkarıp tahsisli sermaye artışı ile yabancı ortak alması kuvvetle muhtemel. Yüksek borçlardan ancak bu şekilde kurtulabilir ve faize giden paralar doğrudan net kar olarak şirkette kalır. Ortaya çok güçlü bir şirket çıkar . Yabancı ortaklığın fon şeklinde olması da mümkün.