Sayfa 770/967 İlkİlk ... 270670720760768769770771772780820870 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 6,153 - 6,160 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 20 Aralık 2018 tarihinde yaptığı toplantıda; geleceğe yönelik değerlendirmelerin kamuya açıklanması konusunda karar almıştır.
    II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin 10'uncu maddesi kapsamında, Şirketimizin 2019 finansal yılına yönelik değerlendirmelerine aşağıda yer verilmektedir.

-Şirketimiz Konsolide satış gelirlerinde %25 büyüme öngörmektedir.

-Türkiye'de 53 yeni perakende mağaza açılışı planlanmıştır.
    - 16 adet Doğtaş, 20 adet Kelebek, 17 adet Lova Sleep Mağazası

-Yurtdışında 19 yeni perakende mağaza açılışı planlanmıştır.
    - 12 adet Doğtaş ve 7 adet Kelebek olmak üzere

%15'in üzerinde konsolide FAVÖK marjı

Yönetim Kurulu Başkanımız ve CEO'muz Davut Doğan'ın geleceğe dönük ek açıklamaları da aşağıdaki gibidir:

" Doğtaş Kelebek, yurtiçi-yurtdışı stratejik ortaklık modellerinin ve Doğtaş Kelebek bünyesinde yer alan gayrimenkullerin değerlendirilmesi konusunda Ernst&Young ile anlaştı. Doğtaş ve Kelebek Türkiye'de mobilya sektörüne yön veren önemli markalardır. Yurtiçinde yoğun açılışlar yaparken yurtdışında da ihracata yönelik önemli adımlar atıyoruz. Daha geçtiğimiz hafta Karadağ mağazamızı açtık. Eylül'de Pakistan'da 4 mağazamızın açılışını yaptık. Kelebek'te 4 ayda 9 pazara girdik, 2019'da 7 ülkede yer alacağız, tüm bu gelişmeleri fark eden, markalarımızın köklü geçmişine inanan Asya ve Avrupa'dan yatırımcılar var. Ciddi taleple karşı karşıyayız. Dolayısıyla çeşitli stratejik alternatifleri, şirketimizin büyüme potansiyelini daha dinamik bir şekilde değerlendirilmek ve dünya markası olma yolunda ilerlemek istiyoruz. 18 Aralık'ta kurumsal finansman ve danışmanlık konusunda da faaliyet gösteren, dünyanın sayılı şirketlerinden Ernst&Young'la yurtiçi-yurtdışı stratejik ortaklık modellerinin ve Doğtaş Kelebek bünyesinde yer alan gayrimenkullerin değerlendirilmesi konusunda bir danışmanlık sözleşmesi imzaladık. Markalarımızı ve şirketimizi sürdürülebilir karlılıkla daha ileriye taşımak arzusu ile gelen teklifleri değerlendireceğiz."
    ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
    MUTLULUĞUN SIRRI ÖZGÜRLÜKTÜR. ÖZGÜRLÜĞÜN SIRRI CESARETTİR/EN ACIMASIZ HAYVAN İNSANDIR.

Alıntı Originally Posted by kaynakç Yazıyı Oku

Kısada böyle takip edilebilir.

Bunu test etmiş.Kapanış 1,50/51/52 olsun
    MUTLULUĞUN SIRRI ÖZGÜRLÜKTÜR. ÖZGÜRLÜĞÜN SIRRI CESARETTİR/EN ACIMASIZ HAYVAN İNSANDIR.

4.  Alıntı Originally Posted by kaynakç Yazıyı Oku
    Bunu test etmiş.Kapanış 1,50/51/52 olsun
    Sizi duydu galiba, [emoji122] [emoji122]

yatırım tavsiyesi değildir..

5. Bugünkü takası paylaşabilecek var mı!!

bedelli korkusuna sattım hisseleri yakında bir bedelli sermaye artırımı gelir gibime geliyor 400 trl ciro 600 trl borç bu tekne böyle yürümez yakında pamuk eller cebe derler

7.  Alıntı Originally Posted by MFRESTURE Yazıyı Oku
    bedelli korkusuna sattım hisseleri yakında bir bedelli sermaye artırımı gelir gibime geliyor 400 trl ciro 600 trl borç bu tekne böyle yürümez yakında pamuk eller cebe derler
    Yapılan son açıklama bende ortak bulunması durumunda bedelliden çok tahsisli sermaye artırımı yapılabileceği izlenimini uyandırdı,

Borcun toplamı dediğiniz rakam olabilir ama önemli ve sorun yaratan kısmı euro cinsi olan finansal borçlar ve buda en son 24 mln. Euro (145 mln. TL) civarı idi.

Birde yapılan kap açıklamasında yoktu ama anlaşma yapılan danışmanlık anlaşması şirketin mevcut gayrimenkul varlıklarının muhtemel satışını da kapsıyor ki buda bedelli ihtimalini azaltıyor bence.

Şirketin mevcuttaki ortaklık yapısı ve kayıtlı sermaye tavanı dikkate alındığında ben 100-105 mln. civarı bir tahsisli yapılabileceğini düşünüyorum..

8. Yeniden değerleme yaptırmak için bir şirket ile anlaşmış. Bu değerleme sonucuna göre şirketin gerçek değerini ortaya çıkarıp tahsisli sermaye artışı ile yabancı ortak alması kuvvetle muhtemel. Yüksek borçlardan ancak bu şekilde kurtulabilir ve faize giden paralar doğrudan net kar olarak şirkette kalır. Ortaya çok güçlü bir şirket çıkar . Yabancı ortaklığın fon şeklinde olması da mümkün.

Sayfa 770/967 İlkİlk ... 270670720760768769770771772780820870 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •