Yakında bir tantanada ben bekliyorum.
Printable View
Bu oyun kirli oyun. Ama yeterki paramızı kurtaralım. Artık bıktık.
https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonom...kmadi-2544741/
Buda burada dursun. Zamanı gelince fesihciler beni hatırlar.
Bu yönetimdeki vatandaşın derdi ne hisseyi neden baskılıyor.
2017 spk bülteni
a) Kervansaray Yatırım Holding A.Ş. (Şirket) nezdinde 6362 sayılı Sermaye*
Piyasası Kanunu (SPKn) ve ilgili mevzuat kapsamında yapılan incelemeler*
sonucunda, aşağıdaki tabloda yer verilen suç duyurularının/ihbarlarının*
yapılmasına karar verilmiştir. "
Suç Duyurusunda Bulunulan Şahıs:Ertan SAYILGAN, Selim SAYILGAN*
Suç Duyurusuna Neden Olan Eylem: Şirket ile bağlı ortaklık ve iştiraklerinin; hakim ortaklarından olan
alacaklarının tahsilinin imkansız hale gelmesi nedeniyle, 30.06.2016
tarihi itibarıyla konsolide olarak en az net 57.383.182 TL tutarında
sermaye ve/veya malvarlığı kaybına uğratılması.
Eylemin Aykırılık Teşkil Ettiği Kanun Maddesi: 6362 sayılı SPKn'nun
21 ve 110'uncu maddeleri.
Suç Duyurusunda Bulunulan Şahıs:Selim SAYILGAN, Adil İlhan CEYHAN
Suç Duyurusuna Neden Olan Eylem: Mevcut alacaklar tahsil edilememesine rağmen, karşılığında hiçbir
menfaat temin edilmeksizin ilişkili taraflara finansman sağlanmaya
devam edilmesi ve alacakların tahsil ve takibine yönelik gerekli hukuki
işlemlerin yapılmaması nedeniyle Şirket'in toplam 62.827.373,40 TL
zarara uğratılması.
Eylemin Aykırılık Teşkil Ettiği Kanun Maddesi: 6362 sayılı SPKn'nun21 ve 110'uncu
maddeleri.*
Suç Duyurusunda Bulunulan Şahıs: Selim SAYILGAN, Kamil Feridun ÖZKARAMAN
Suç Duyurusuna Neden Olan Eylem: Mevcut alacaklar tahsil edilememesine rağmen, karşılığında hiçbir
menfaat temin edilmeksizin ilişkili taraf Komak Isı Yalıtım Sistemleri
Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.'ye finansman sağlanması sonucunda oluşan
4.794.292,87 TL tutarındaki alacağın 19.04.2017 tarihinde tahsilinden
vazgeçilmesi ve bu şekilde Şirket'in 4.794.292,87 TL zarara uğratılması.
Eylemin Aykırılık Teşkil Ettiği Kanun Maddesi: 6362 sayılı SPKn'nun 21 ve 110'uncu maddeleri.
Suç Duyurusunda Bulunulan Şahıs: Selim SAYILGAN
Suç Duyurusuna Neden Olan Eylem: Karşılığında hiçbir menfaat temin ediilmeksizin 3.kişilere finansman
sağlanması nedeniyle Şirket'in 31.12.2015 tarihi itibarıyla faiz hariç
11.112.804,10 TL zarara uğratılması.
Eylemin Aykırılık Teşkil Ettiği Kanun Maddesi: 5237 sayılı Türk Ceza
Kanunu'nun 155'inci maddesi.
Suç Duyurusuna Neden Olan Eylem: 7.800.000 TL değerindeki Şirket paylarının devredildiği 3.kişilerden hisse
bedelleri temin edilmeyerek Şirket'in 31.12.2015 tarihi itibarıyla faiz hariç
7.800.000 TL zarara uğratılması
Kanunu'nun 155'inci maddesi
Suç Duyurusuna Neden Olan Eylem: Murat Vedi KARABAY tarafından düzenlenen fiktif hizmet satış faturaları
ile Şirket'in 776.196 TL zarara uğratılması.
Suçç Duyurusuna Neden Olan Eylem: Festival Concept International Limited tarafından düzenlenen fiktif hizmet
satış faturaları ile Şirket'in 5.167.323,69 TL zarara uğratılması.
Suç Duyurusuna Neden Olan Eylem: FCI Uluslararası İnşaat Tur. San. Tic. Ltd. ve A6 ******cılık AŞ
tarafından düzenlenen fiktif hizmet satış faturaları ile Şirket'in
2.628.964,52 TL zarara uğratılması.*
Suç Duyurusuna Neden Olan Eylem: 3.kişilerden olan 1.003.875,34 TL tutarındaki alacağın, tahsilatına ilişkin
hiçbir çaba gösterilmeden silinerek Şirket'in 1.003.875,34 TL zarara
uğratılması
Suç Duyurusunda Bulunulan Şahıs: Selim SAYILGAN, Kamil Feridun ÖZKARAMAN
Suç Duyurusuna Neden Olan Eylem: İstanbul 10. İcra Dairesi nezdindeki dosyada Mega Varlık Yönetimi AŞ
tarafından fazladan talep edilen 7.348.336 TL ve 49.261 EURO'ya ve
Odea Bank AŞ ile imzalanan kredi sözleşmesine aykırı olarak döviz ve
TL cinsinden borçlara işletilen %44,24 temerrüt faizine, 2004 sayılı İcra
ve İflas Kanunu uyarınca gerekli itirazlarda bulunulmaması sebebiyle
Şirket'in İstanbul 10. İcra Dairesi nezdindeki dosyada 21.03.2017 tarihi
itibarıyla haksız olarak 26.949.109,88 TL fazla borcu üstlenmesi
Suç Duyurusunda Bulunulan Şahıs: Selim SAYILGAN*
Suç Duyurusuna Neden Olan Eylem: Şirket'in bağlı ortaklığı olan Mintay Tekstil Konfeksiyon Sanayi ve Ticaret
AŞ'nin Ahmet TAYAN'dan olan alacaklarının 2014 yılı içerisinde silinerek
Şirket'in faiz hariç 9.623.479 TL zarara uğratılması.
Eylemmin Aykırılık Teşkil Ettiği Kanun Maddesi: 6362 sayılı SPKn'nun
21 ve 110'uncu maddeleri*
Suç Duyurusunda Bulunulan Şahıs: Selim SAYILGAN, Adil İlhan CEYHAN
Suç Duyurusuna Neden Olan Eylem: Şirket'in bağlı ortaklığı olan Sis Sayılgan Dokuma Boya İplik Sanayi ve
Ticaret AŞ (Sis Dokuma) tarafından keşide edilen borç senetleri
karşılığında 3. kişilerden temin edilen tutarların Şirket'e ve/veya bağlı
ortaklık Sis Dokuma'ya teslim edilmemesi nedeniyle Şirket'in ve bağlı
ortaklık Sis Dokuma'nın 02.01.2015 tarihi itibarıyla faiz hariç
28.332.038,75 TL zarara uğratılması.
21 ve 110'uncu maddeleri
Suç Duyurusunda Bulunulan Şahıs: Selim SAYILGAN, Adil İlhan CEYHAN*
Suç Duyurusuna Neden Olan Eylem: 3. kişilerden temin edilen 28.332.038,75 TL borcun ve bu borca teminat
olarak verilen 34.853.000 TL tutarındaki borç senetlerinin Şirket
muhasebe kayıtlarına girişinin yapılmaması.*
Eylemin Aykırılık Teşşkil Ettiği Kanun Maddesi: 6362 sayılı SPKn'nun
112/2 ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu'nun 207'nci maddeleri.
Suç Duyurusunda Bulunulan Şahıs: Selim SAYILGAN*
Suç Duyurusuna Neden Olan Eylem: Şirket'in bağlı ortaklığı olan Bahar Döşem Tekstil Sanayi ve Ticaret
AŞ'nin (Bahar Döşem) 3. kişilerden 7.800.000 TL alacaklı olduğuna
ilişkin muhasebe kayıtlarının gerçek durumu yansıtmaması; Bahar
Döşem ile 3.kişiler arasında imzalanan 20.10.2015 tarihli temlik
sözleşmesi uyarınca Şirket'in 3.900.000 TL alacaklı olmasına rağmen
Şirket muhasebe kayıtlarının temlik sözleşmesine uygun hale
getirilmemesi.
112/2 ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu'nun 207'nci maddeleri.
Suç Duyurusunda Bulunulan Şahıs: Erdal TURAN, Serhat TURAN, Kayhan KIRMIZIGÜL, Mulla OLGUN*
Suç Duyurusuna Neden Olan Eylem: Kurulumuzca talep edilen bilgilerin gönderilmemesi ve dolayısıyla
Şirketin durumunu doğrudan ve önemli ölçüde etkilleyen bilgilere
Kurulumuzca ulaşılmasının ve denetim çalışmasının engellenmesi.*
111'inci maddesi.
.........
Eee bunlar şirket dışına çıkarılırken euro kaçtı acaba.
Ne şekilde değerlendirmişlerdir ki. Borç ödemek zor mu geliyordur.. Ne iş????
Dört gündür 35 kr tan 3500 lot hisseyi satamadık
Helalolsun ne günlere kaldık hiçmi alıcısı yok bu
Hissenin ....
Hissenin ....
Hissenin
İyi hatırlattınız. suç duyuruları vardı. Dava açtımı savcılık. Bilen varmı?
2017 de suç duyurusu yapıldığına göre, davaların başlamış olması lazım.
Hergün zaten yazılıyor 300 bin lot
Bir kisinin yazmasiyla neden alsin. 5 kisi yuklu yaziversin bak 1 ayda toplayacagini tek gunde havada kapar
................
bugün alışverişe gittim
bir arkadaşım KOT aldı DIŞI yırtık pırtıkdı
sonra dedi ki
acaba bunun gerisi en geç kaç ay içinde delinir de
artık bu KOT DIŞ arI da giyilmez olur
:kahkah::kahkah:
Gelelim asıl meselelere. Boşverin kot şort pazen hikayelerini. 300 veya 500 bin satışa konulan lotun 3 ü 5 i ky nin diğerleri tahtalatörün. İşte bundan ötürüdürki hisse fiyatının buralarda kalması tahtalatöre emredilmiştir. Oda elinden geldiğince buralarda tutmak için uğraş veriyordur. Şirketin GAPtan çıkmayı müteakip haber vermeyi düşündüğü ve kasasında sakladığı baba haberleri piyasaya sürmüyor. Zaten o zamandan sonrada ne kadar kaale alınacağının endişesini şirkette taşıyormuş. Bugünlerdede Bodrumla ilgili bir haber paylaşabilir deniliyor. Ama gelin görünki hisseye ve şirkete itibar yok. Duruma göre gün içi eşleşmede taban göstereninde tahtalatör olduğu sanılmasın. Yapılanı elinde biraz fazlaca hissesi olan ky kızgınlıkla yapıyor olabilir. Peşin parası yani lot alacak gücü olmayan ky ancak tabanla eşleştirir. Dikkat edin tavanla eşleştirecek gücü yok ky nin. Kendince bu kişiler tahtalatörle kafa buluyor. Piyasada itibarı kalmayan şirkette içte kazanlar kaynamaya başlamış. Yukarı tabadakiler ihtiras ve iktidar mücadelesi vermeye başlamışlar. Herşey tabiki burada ifade edilemez. Ama merak buyuran biraz kurcalasın neler duyacak neler. Şirketin iletişim numaraları ve adresi belli. Gidin deyinki durum nedir ne değildir. Böyle böyle bişeyler varmış. Yatırımımızı sizler heba edin diyemi yatırdık şirketinize bir açıklama istiyoruz deyin. Hatta deyinki önceki YKB nı ne yapıyor ne yiyor ne içiyor. Eski haklarını istiyormu istemiyormu. Nasıl olsa İBRA ettiniz en son gk da. Şimdi dönüşüm muhteşem olacak diyormuymuş yoksa demiyormuymuş. Asıl bu tahtın sahibi benim demişmi? Yazılan ve çizilenler benim düşüncelerimdir çokta etkilenmeyin sadece kulağınızın bir kenarında tutun.
İt ürür kervan yürür denir
Ama
İt ürüyor kervan yürümüyor
Bursa Uludağ oteliyle ilgili haber yolladılar. İtibarınız zedelendi hatta zedelendi demek yanlış olur. Bir çok kişinin ve kurumun gözünde kalmadı. Hissenizin değerine birde Şirketinize bakın. Marsa otelde kursanız bunu yerine getirmeniz çok zaman alacak. Bu işi bir bilene verin diye boşa demediler zamanında. Ytd
Kurban bayramı tatili 9 güne çıkartılmıştır. Ky olarak sizlere şöyle bir soru sorsam. Şirket acaba hangisini yapar. Siz olsanız Şirket yetkilisi yerine insanlar bayramda çoluğu çocuğu ile kervn yüzünden zindan olmuş olan hayatlarına biraz tebessüm gelsin diye azda olsa geri alımmı yaparsınız. Yoksa daha beter olsunlar diye hissenin fiyatını daha aşağımı çekersiniz. Şirket bakalım hep banamı diyecek yine. Yoksa azıcıkda olsa insafamı gelecek. Güya yetkili çok samimiydi güvenilirdi hatta gerçekten ky yi düşünüyor onların hakkını teslim edecekti. Ytd
Kotdışı gelmiş yine.
Yav kotdışı yok işte. Neden taktın sen bu hisseye volbor.
Ne güzel yazmışlar herkesin hislerine tercüman olunmuş bir yazı.
beyler beyler beyler
reel fiyat kaç? 33
2 nisanda 62 yi gördü..
nisan-mayıs-haziran-temmuz 4 ay sonra 33 ede gelmiş durumdayız...
biz demiyoruzki kağıdı 10 TL yapın....
geldiğimiz noktada sözdee bilanço artık ŞARTLI GÖRÜŞ mertebesine erişmiş.. 6 aylık bilançoda BAZI BANKLARIN BORÇLARI DÖVİZDEN TL YE çevrilmiş borcu azaltılmış veya yapılandırılmış gözüksede....
30 millyon lotu 1 TL den devretsede MALESEF MALESEF nisandan önceki 33-34-35 bandına geri döndük...
ESKİ HAMAM ESKİ TAS yani...
bizde dava açma konusunda % 99 açalım diyoruz... 1 arkadaşımız bekleyelim desede.....200 e aşkın kişi açalım diyor..
vekaletler gönderiliyor AVUKATA....
açılacak FESİH davası...
bu kez sayımızda çok lotlarımızda ÇOK... ve aramızda KAYPAK adamda yok...satın alınacak adamda yok....
asla ve asla bu kez geri adım yok......... adam gibi ne yapıyorsanız kap haberilerini yayınlayın...
hangi otelleri sattıysanız elden çıkardıysanız SATTIK deyin...kaça sattıysanız kapta belirtin....
aldığınız parayla hangi bankanın borcunu ödediyseniz belirtin...
yaptığınız yapılandırılmaları kapta adam gibi açıklayın...
başlarım blokesine? bu hissenin GAP tan çıkması için blokelerinin çözülmesine luzum yok...
sizin için OTELLERİNİZE ÇÖKEN insanları uzaklaştırdık...birçok borcunuz ucuz maliyetle halledildi... burut takastan çıkarttık..
davayı çektik yanınızda olduk...
sen çocuğunun üstüne yemin ettin halledicem dedin kynin yüzünü güldürecem dedin... ağladın sızladın...yalanlarındanda bıktık...kardeşinden farkın yokmuş...
ŞİMDİ SIRA BİZDE ÇATIR ÇATIR DAVAMIZI AÇICAZ.....BU KEZ ACIMAK YOK....
Bir çok ky nin ben değilim ama burada EN AZ 5 YILDIR sıkıntı çektiğini düşünürseniz Bırakın tatile bir deniz kenarına gitmeyi yakınındaki piknik alanına gitmeye gücü yokken. Sizin çoluğunuz çocuğunuz misalen ALAÇATIYA 4 yıldır gidip ÇATIR ÇATIR tatilimi yapıyor derse sosyal medyasından ve size biraz hisse için geri alım yapın derse ky nin liderlerinden birileri. Sende dersen param yok. Bunun hesabı size sorulur günü gelince. Ky bu masallarınızı yemiyor. Geçte olsa uyandı size güvenilmeyeceğini. Çekmeyecekti bu fesihi ky zamanında ama adamlar verdiğiniz sözlere güvenmişler. Biraz akıllı olmakta yarar var. Ytd.
Batan geminin malları mı bunlar nasıl iş bu ya
Anlamak mümkün değil. Hisse yerlerde sürünüyor. Bu nasil itibarsızlıktır. Fakat söyleneni dile getireyim Doğrumu tam teyit ettiremedim. Bu tahtalatörle ZT arasındada anlaşmazlık var deniliyor. Kesinleştirince yazarım. ZT ver hisselerimi (1 liradan verdiklerini kastediyor) GERİ diyormuş tahtalatörde artık sen bu işe karışma SAKIN tahtaya müdahale etmeyede kalkma. ZT nin yanındaki YKÜ nden biri ortayı bulmaya gayret sarfediyormuş. İşin bir ucundada SS durumu yakından takip halindeymiş. Aslında hisseler batan geminin malı değilde iktidar aracı😊 ytd.
Takma filan yok
ilk gün yani 4,5 sene önce ne dedi isem halen onu diyorum
KOT pantalon DIŞ arI
dediklerimin son aşaması
ve inanın 31.12.2018 den sonra bir daha demiyeceğim
bu da size son kıyağım
bu yazdıklarınıza sakın olaki siz de inanmayın
hisse de iş bankası müşterisinin hergün kendinden kendine
yüksek lot alış satış olarak geçirdiği işlem ile hacim var görüntüsü
oluşuyor
iş bankası müşterisi de arada ne kaktırsam razyım diyerek
10 20 satıyor
31.12.2018 benim hesapladığım sürenin sonu
eğer bu tarihden sonra bile olursa
KOT pantalonu DIŞ arI da giymek
BEN YANILDIM olur
Haydii bay bay :kahkah:
Dolar 5 lirayı geçti.
Hisse 32 kuruş.
Bu saatten sonra.....
Selim ve ekibi baskıyı iyice artırdı. Zeynebin işi bitti artık zaten z.t. de güvenleri boşa çıkartmıştı yakında oda kaçar bizler gene s.s. ile yola devam.
ZT ye geri alım yap 1 milyoncuk kadar diyenlere para yok diyormuş yoksa geri alım yapardım demiş hani ya. Şimdi bu fesihci ky veya diğer dışardaki ky tavana 70-80 milyon lot hadi o kadar olmasada 40-50 milyon koysa o lotlar anında kalkarmı kalkmazmı sorulacak olan soru o. Bence anında kalkar. Yani kenardaki köşedeki para devreye giriverir.
Bence para olmadığı doğru. Bakın eski yönetim için 250 milyon tl iç etti demişti spk. Ne oldu dava açıldımı diye sordum kimseden tık yok. Bilen yok. Bu olay olduysa bile çoktan buhar olmuştur eski yönetimle. Bakın olduysa bile diyorum. Bu bir iddia çünkü.
Yeni yönetim ise durumu düzeltmek için hisse satma yoluna gitti. Belki buradan gelen parayla geri alım yapılacaktı. Yada başka bir plan vardı bilemem. Ama ne oldu spk blokeyi çözmem dedi. Bence bu 30 milton lotu alan kimse artık, parasını vermedi. Çünkü bloke çözülmedi. Hiçbir işe yaramayan hisselere kimse para mara vermez. O yüzden bağırıyoruz bloke çözülsün diye. Bir de bu yönden düşünelim. Davacı arkadaşların yolu açık olsun bu arada.
İnternetten bakıyorum bunların Lara oteli 500 odalı, geceliği en az 500 tl diyor, tv haberlerde otellerin doluluk oranı %90 diyor . Ben cahilim Z.t pek hesaptan anlamam ama bu otelin 1 haftalık geliri ile alım yapsın yeter . Yoksa 250 mlyn şirket dışına çıkarttıkları gibi indire Gandi yapıyorlar, yanlıŞ hesap mı yapıyorum. :))
Otel bunların derken Bizim Otel diyelim:) 500×500×7=1.6 mln 1 haftada en az . 1 hafta turist gelmedi sayıverin nolacak? Yoksa başka şeyler mi düşünüyorsunuz, şeytani seyler ????:)
Eşim akşam bu kervanın durumu ne olacak diye sordu hep umutlu konuşurdum ama artık benimde umudum kalmadı. Bu sayılganların her işi mahkemelik, bizim ülkemizde de mahkemelere ömür yetmiyor birde gerçekten sayılganların bu kadar gaddar ve acımasız olacaklarını tahmin etmezdim ama maalesef artık bazı şeyleri aşmışlar insanlara yaşattıkları umurlarında bile değil. On yıllık birikimim bu hissede, hep maliyet düşürmek adına hisse sayımı artırdım elimdeki tüm paramı yatırdım, zararına da satmam artık maalesef battı gözüyle bakıyorum.
KY den bir şekilde söğüşledikleri ve bence haram para ile olan yapılan tatillerine YAZ HİÇ BİTMESE diyecek kadar cüretkar davranabilen kişilerin ebeveynlerinin bedduası tutsa ne tutmasa ne. Size yapılan beddualardan ahhh haberiniz olsa. Neymiş Yaz Hiç Bitmeseymiş. Bunların gözü doymazlığı yüzünden Çocuğunun tedavisini yaptıramayanların olduğu durumda hala bu kan emicilere inanan y....klar var ya. Buda garip bir durum. Herşeý lehlerine böyle olunca şimdilik galip gibi görünselerde lefterin yazdığını okuyun diğer forumlarda.İyi hafta sonlarınız olsun. Tabii nasıl olacaksa...#YazHiçBitmesinmiş.
Sayın lefter in yazısını okudum. Anladığım iki şey var.
1-Bir kişi bir çok kişiyi etkileyerek davalarını geri çektirmiş.
2- her koyun kendi bacağından asılırmış. Birileri 55/60 dan satmış. Şimdi alttan almayı düşünüyormuş.
Ben hiç bir grupta v.s olmadığım için dönen dolapları bilmiyorum. Yazıda ilginç imalarda var, davanın geri çekilmesinin nasıl sağlandığı konusunda. Bazılarının 60 dan satıp alttan alma isteği konusunda. İlginç bir yazı.