Sayfa 765/964 İlkİlk ... 265665715755763764765766767775815865 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 6,113 - 6,120 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Sonuna kadar fesih. Yoksa bunlar günahını vermez. Sağa sola bir sorun bakalım Zeynep ablanız 1 liradan verdiği lotlardan pişmanmıymış. Yada şöyle diyeyim zamanında ky nin kanına giripte onları ikna edip YK na soktuğunuz kişi Zeynep ablanıza o lotları geri isteyemezsin artik benim adamlarımın kontroĺünde SB da zaten ekarte ettik. Sirketinizide KY yide öpcez. Ben bu yediğim İPC yi sizden misli misli çıkartıŕım demişmi dememişmi. Birde beni zaten yönetime alan SS nin kabına sıç....k değilim yaa demişmi dememişmi. Zeynep ablanız zaten avucumda Avukatıda RÖ yü ekibe dahil ettik nasılsa. Baba ET yi uyutmakta zaten kolay demişmi dememişmi. Bence dememiş olsun ama ya dediyse. O yüzden ky dostlar tek çıkış yolu FESİH. Ytd.

2. Hatta YK ndaki bayan ME nda 40 yıllık arkadaslık adına ne işlere bulaştık. Bari yapacaklarınızı benden saklamadan yapsanız demişmidir. Dostluğumuz bir yana para bir yana demişmidir. Bence dememiştir. Ama ya dediyse. Herşey Zeynep ablanızın yüzüne söylenmiyor olabilir ama ME ablayıda ekarte ederlerse yakında şaşırırmıyız. Ben şaşırmam. Ytd.

3. abo6ss bizim yönetim kurulu kimkime korsa mı oynuyormuş) cok yakında spk topuna koyacak..y.t.d

4. koyacağı maddeyi de söyleyim madde 4 ) yönetim toptan me leyecek) y.t.d

5.  Alıntı Originally Posted by ixsir4 Yazıyı Oku
    abo6ss bizim yönetim kurulu kimkime korsa mı oynuyormuş) cok yakında spk topuna koyacak..y.t.d
    Denilen öyle yazdığın spk nında tavrını onayladım. Bitti gitti. Ytd

6. Her isteyene mal veriyorlar

Bindik bir alâmete gidiyoruz bakalım nereye

7. Gözgöre göre nereye kadar böyle gidecek bu iş bakalım

8.  Alıntı Originally Posted by AB06SS Yazıyı Oku
    Sonuna kadar fesih. Yoksa bunlar günahını vermez. Sağa sola bir sorun bakalım Zeynep ablanız 1 liradan verdiği lotlardan pişmanmıymış. Yada şöyle diyeyim zamanında ky nin kanına giripte onları ikna edip YK na soktuğunuz kişi Zeynep ablanıza o lotları geri isteyemezsin artik benim adamlarımın kontroĺünde SB da zaten ekarte ettik. Sirketinizide KY yide öpcez. Ben bu yediğim İPC yi sizden misli misli çıkartıŕım demişmi dememişmi. Birde beni zaten yönetime alan SS nin kabına sıç....k değilim yaa demişmi dememişmi. Zeynep ablanız zaten avucumda Avukatıda RÖ yü ekibe dahil ettik nasılsa. Baba ET yi uyutmakta zaten kolay demişmi dememişmi. Bence dememiş olsun ama ya dediyse. O yüzden ky dostlar tek çıkış yolu FESİH. Ytd.
    Madem öyle niye genel kurulu toplayıp bunları şutlamıyor

Sayfa 765/964 İlkİlk ... 265665715755763764765766767775815865 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •