Şekerbank’ta Hesabım var. Tabi ki sorabilirsin?
Printable View
Saygıdeğer mevduatcilar tl ve döviz konuşuluyor ama altinla ilgili malesef pek bilgi yok. Fiziki olmayan altınlara en iyi getiri nerdedir hangi bankadadır. Yıllık yüzde 2 net veren biyer olsa yetip artacak bana.
2019'un..
birikimi nasıl koruruz diye kafayı daha az yediğimiz..
sağlıklı, kazançlı, daha mutlu bir yıl olması dileğiyle..
tüm forumdaşların yeni yılını kutlarım.
sevgiler.
Aktif 23.25’e indirmiş faizi.
Herkese mutlu yıllar.
Beyler bu haftaki ekonomist dergisini mutlaka alıp okumanızı tavsiye ederim yada uygulama indirip cepten okuyun ülkedeki şirket ceo larının 2019 dolar faiz işsizlik enflasyon büyüme tahminlerini yatırım stratejilerini çok güzel grafikler halinde vermiş çok güzel tüyolar var
Aktibank doları repoya koyarken hesap negatif olamaz diye bir hata veriyor. Çağrı merkezi telefonu açmıyor. Deneyebilecek biri varmıdjr acaba?
Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Yeni yıl için düzenleme detayları belli oldu !!!
GUNDEM HABERLERİ | 31.12.2018 03:26 | Son Güncelleme 2 saat önce
Milyonlarca kişinin merak ettiği 2019 yılı için yeniden değerlendirme oranları, trafik cezaları ve motorlu taşıtlar vergisi ile ilgili detaylar belli oldu. Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile değerleme oranı yüzde 15.9 olarak belirlendi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kararı ile 2019 yılında motorlu taşıtlar vergisinde uygulanacak yeniden değerleme oranı yüzde 15.9 olarak belirlendi.
http://finans.mynet.com/haber/detay/...i-oldu/246208/
dolarda genel beklenti 6 üstü yeni istihdam düşünmüyorlar eleman çıkartmayı düşünenlerde var çoğu yurtdışı yatırımları düşünüyormuş inşaat sektörü stoklarını eritme derdindeymiş ruhsatı alınan projeleri durdurma kararı almış çoğu ama bu yazdıklarımdan çok daha fazlası var hepsini anlatmam imkansız mutlaka okuyun derim bir şekilde
Bu yeniden değerleme=ZAM olmuyor değil mi?
Oluyor...MTV ödemeleriniz bu oranda artacak bu ay geçen seneye göre...Ocak sonuna kadar ödenecek...
Dolar ın 6 üzerine çıkmasını öngörmüyorlar mı? Tşk
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu memlekette insanlar hiç refah payı gibi bir maaş zammı alamayacak mı ? Ülkenin hani o hep sözde söylenen büyümesinden faydalanamayacak mı ? Hep enflasyon kadar hatta altında zam alıp , küçülüp , alım gücü hep mi düşecek ?
Bu döngü nasıl kırılacak ?
İnsanın kendi çabası ve hünerinden başka çözüm yok galiba...Sanırım...
yeni yılın vergi dilimleri ne zaman yayımlanacak bilen var mı?
Bugün-yarın açıklanması lazım 2019 için...1 ocakta maaşını peşin alan bir kesim var...
2018 eskisi aşağıda...
2018 Vergi Dilimleri Tablosu
Gelir Dilimi Vergi Oranı
14.800 TLye kadar % 15
34.000 TLnin 14.800 TLsi için 2.220 TL, fazlası için % 20
120.000 TLnin 34.000 TLsi için 6.060 TL, fazlası için % 27
120.000 TLden fazlasının 120.000 TLsi için 29.280 TL, fazlası için % 35
Degisecegini sanmiyorum.
Asgari ucretli 6. Aydan sonra sasirir lan ne oldu diye. Hani nerede 2020 tl.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
D&R önünden geçiyordum aklıma geldi dergiyi aldım, fiyatı 7 tl, bir kahve alıp baştan sona okudum reklamlar veya gizli reklam hariç önemli yerlerini, medyanın özgürlüğü göz önüne alındığında tahminler bu şekildeyse ben kendi ağır tahminlerimin olacağına bir adım daha yaklaştım.
Oranlar (15-20-27-35) değişmiyor da limitler (14.800-34.000-120.000 olanlar) artacak...Ama ilk açıklanan yeniden değerleme oranı olan % 23.73 mü olur yoksa son açıklanan % 15.9 mu olur o belli olacak...
Normalde senin dedigin gibi olmasi gerekir, yani en az degerleme oranindan ama devlet bunu yapmayacaktir. Ben yuzde 15,9 dan bile
Supheliyim.
Yok o yapılıyor her sene...Onda sıkıntı olmaz...Esas benim imzamdakini yapsalar çalışanlar biraz rahatlar...
Ne diyelim insallah masallap suphanallah
aynen zaten önemli kısmı maksimum 10 sayfa :) ama gerçekten faydalı bilgiler vardı dediğiniz gibi filtre edilmiş lıght tahminler bu şekildeyse gerisi ne olur bilinmez :) bu arada şirketlerin istihdam politikasını da okumuşsunuzdur yüzde 26 lık asgari ücret zammının popülizm olduğunu ceo larda tasdiklemiş anketteki istihdam bölümünde
Agisiz asgari ucret ile 12 ayin carpiminda olusan miktar yani yaklasik 22k minumum seviye olursa ve buna ek olarak yuzde 5 lik bir pay eklenirse yuzde 15 lik kisim 24k civarindan baslasa mantikli olur ama yapmazlar.
Tahminim olsa olsa 14.800 alt siniri 17k ya cikarilir. Devlet yeniden degerleme oraninda degil kendisi mudahele eder. Son gune birakmalarinin sebebi de bu olabilir. Oldu bittiye gelir
Bu arada ilgisi olanlar için haber vereyim, imar barışı 6 ay daha uzatılmış, ayrıca halıhazırda başvurusunu yapmış ama ödemesi olup ta henüz yapmayan var ise parayı işletip daha sonra ödeme yapabilir diye anlıyorum.
yılın son günü mevduat yarışı yok mu
oran alan yokmu hiç kardeşim
syg,
31 Aralık Pazartesi 13:53 BDDK: BANKACILIK KASIM TAHSİLİ GECİKMİŞ ALACAK ORANI YÜZDE 3,70
31 Aralık Pazartesi 13:52 BDDK: BANKACILIK KASIM SERMAYE YETERLİLİK RASYOSU YÜZDE 18,21
31 Aralık Pazartesi 13:52 BDDK: BANKACILIK 2018 İLK 11 AY TOPLAM KAR 50,7 MİLYAR LİRA
Merkez bankasının yıl sonu kur kapanışı :
*MERKEZ BANKASI'NIN BELİRLEDİĞİ ALIŞ/SATIŞ KURLARI DOLAR 5,2810/5,2905, EURO 6,0422/6,0530 TL
31 Aralık Pazartesi 16:00 İSTANBUL'DA YARINDAN İTİBAREN SU TARİFELERİ %15 İNDİRİMLİ OLACAK -HT
enflasyon sepetinde varsa etkiler...ocak ayındakini...
Köprü ve otoyollara yılbaşında zam yapılmayacak !!!
FİNANS HABERLERİ | 31.12.2018 15:56 | Son Güncelleme 1 dakika sonra
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve devlet otoyollarına yılbaşında zam yapılmayacak. Her yılbaşında geçiş ücretlerine uygulanan zam, 2019 için yapilmayacak.
http://finans.mynet.com/haber/detay/...ayacak/246490/
Boğaziçi ve FSM geçiş ücretleri TL ,
2015---3,40
2016---4,75
2017---7,00
2018---8,75
Zaten son 3 yılda %157 zam yapılmış.