-

Originally Posted by
shangil
arkadaslardan halkbank ve ya sekerbankta hesabi olan varmi bir sey soracaktim ozel mesajda
tesekkurler onceden
Şekerbank’ta Hesabım var. Tabi ki sorabilirsin?
-
Saygıdeğer mevduatcilar tl ve döviz konuşuluyor ama altinla ilgili malesef pek bilgi yok. Fiziki olmayan altınlara en iyi getiri nerdedir hangi bankadadır. Yıllık yüzde 2 net veren biyer olsa yetip artacak bana.
-

Originally Posted by
Carrah
Fiziki olmayan altınlara en iyi getiri nerededir, hangi bankadadır?
https://www.denizbank.com/kampanyala...irim-urunleri/
-

Originally Posted by
shangil
arkadaslardan halkbank ve ya sekerbankta hesabi olan varmi bir sey soracaktim ozel mesajda
tesekkurler onceden
Şekerbank ile 10 yıldır çalışırım
Düşüncelerimin hiç kimse için tavsiye niteliği olmadığını belirtmek isterim Saygılarımla
-
2019'un..
birikimi nasıl koruruz diye kafayı daha az yediğimiz..
sağlıklı, kazançlı, daha mutlu bir yıl olması dileğiyle..
tüm forumdaşların yeni yılını kutlarım.
sevgiler.
-
Aktif 23.25’e indirmiş faizi.
Herkese mutlu yıllar.
-
Beyler bu haftaki ekonomist dergisini mutlaka alıp okumanızı tavsiye ederim yada uygulama indirip cepten okuyun ülkedeki şirket ceo larının 2019 dolar faiz işsizlik enflasyon büyüme tahminlerini yatırım stratejilerini çok güzel grafikler halinde vermiş çok güzel tüyolar var
-

Originally Posted by
bahri
Beyler bu haftaki ekonomist dergisini mutlaka alıp okumanızı tavsiye ederim yada uygulama indirip cepten okuyun ülkedeki şirket ceo larının 2019 dolar faiz işsizlik enflasyon büyüme tahminlerini yatırım stratejilerini çok güzel grafikler halinde vermiş çok güzel tüyolar var
Indirdimde acamadim bir turlu, faiz ve dolarla ilgili neler demis ?
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri