o is hic belli olmuyor dolar ocak bası 7.33 iken 7.50 satarim opsiyonuna 100 bin dolara 1200 usd prim verdi.buna gore oo dersin dolar cikacak ama durum ortada.
Printable View
6,80 görüp görebileceği en diptir bana göre belki de görmeyebilir. Bakmayın siz öyle MB.nın faizler uzun süre indirim olmayacak demesine hele bir kaç ay buralarda dursun görür o zaman daha şimdiden ihratçılardan ses gelmeye başladı. -59 MİLYAR DOLAR REZERVLER dış borç ödemesi 180 milyar dolar bu yıl nasıl ödenecek acaba? İktidar DTH ları çözülmesi için elinden ne geliyorsa onu yapmak isteyecektir ama nafile bizim millet yapıştın mı zor bırakır 8,50 satmayan 7 lerden dolar hayatta satmaz. Bu seferki çıkışı çok sert olacak eğer bir de borsanın düşüşüne denk gelirse daha bombardımanlı olur..
Biraz isabetsiz bir yorum olmuş..
8-10 tane opsiyon yapmışım bugüne kadar (kağıtları hala elimde)
8 tanesinde yakalanmamışım.
Bi kere dolar sat da bir kere de dolar al da yakalandım..
Dolar satta dolar gitti sonra geri geldi..
Dolar alda 2019 da 5.70 den al demiştim ..bana verdiğinde 5.45 idi..
dolar bu bişi olmaz dedik..
Bişi de olmadı yani..:)
bi viop un kumar olduğu kadar kumar değildir mesela..
Önümüzdeki dönemde BIDEN ile Çin yönetimi yine gergin geçecek anlaşılan..
Herkes dediğine göre, 6,85 alım noktası olabilir mi ?
Hatta o zamanda altın 1800 altı olursa alternatif olur mu ?.
Benim bütün okuduklarımdan anladığım bu ?
Yatırım tavsiyesi değildir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yahu onu diyorum,2018 ağustos da dolar artışı bahane edilerek yapılan hiç bir zam geri alınmadı,üstüne mb nin 120 milyar dolarlık rezervi harcanarak temel iktisat kurallarıyla inatlaşmaya gidildi buna rağmen zamlar hız kesmedi,dolar 8.50 yi vurduğundan beri yapılan zamlardan Rocky Balboa dan dayak yiyen kenar mahalle boksörü gibi olduk,oynamayın şu dolarla kardeşim yeter artık,siz algı oluşturacaksınız diye olan her düşüşten sonra ülkemizden yüklü sermaye çıkışı oluyor ve biz vatandaşlar fakirleşiyoruz..
Keşke olmayan iktisat yöntemlerini kanıtlamak yerine ani kur ataklarını önlemekte kullansaydınız o 120 milyar doları da böylece hem dolar makul bir seviyede gider,ihracatçı,üretici ne yapacağını bilir,hemde enflasyon böyle azmazdı..
Öngörüyü anlamak için iyi yöntem ama, 1. si forward kur sormak 2.si uzun vade mevduat oranı almak..
Her ikisine bakıldığında dolar/TL de yön aşağı görünüyor.
Aylık kapanışlarda son 3 yılda 7 tl üzeri aylık kapanış sayısı 6
Merkez 3-5 milyar dolar almayacak sonuçta 6 lı rakamlara indirebilirse 1-2 ay ballı kaymak olur hem MB için hem bizim için
Dolar düşmez daha buralardan toplamak lazım ucuz doları dip zaten 7.05 ti bence ytd
Diren benjo :kahkah:
Erdoğan: Çarşamba günü Millete Sesleniş konuşmamda bazı güzellikler açıklayacağım
Güzellik derkene ? :he::he:
Doların bu çocuksu zıplamasına kanmayınız !! Olsa tükkan senin diyorlar. Daha sırada çooook insan ve kuruluş var . Misal ; 4 kitaplı vatandaş 7,30 dan sattığı 425000 dolarcığını 6 liradan yerine koyacak ya, yerseniz diyor.
ABD de kış sert geçiyor şu anda. Bizde ise bahar havası var !! Küresel ısınma sayesinde sıcacığız. Kötümserliğe yer yok, çiçek- böcekli , açılımlı saçılımlı, gülücüklü siyasetle mayıs sonuna kadar idare ederiz gibi...
Asgari ücrete ve saraya %26 zam yaparken emeklilere de yapıldığını zannediyorlarmış. hani kişi kendinden bilir işi misali. Bizlere 26 zzam yapıldığına göre emeklilerimi ezdirecek değiliz ya diye düşünmüştür. Sonra , sokakta yaşlılar sırtını döndükçe - ne oluyor ki - diye sormuş ve açlıktan gülemez hale geldiklerini öğrenince danışmanlarına çok kızarak hemen zam yapılmasını söylemiştir. Anlaşıldı bu gece yine sırtım açık kalmış olmalı, rüya görüyorum galiba....
Büyüklerimiz demiş ki ; '' etme çoluk çocukla muhabbet, ya şapkanı alır kaçar yada içine sıçar .''
Gerçekten büyüklermiş...
Reyis, tekrar IBAN vermese bari.:oleyo:
Büyük ihtimal lokantacıların restini göremedi, adamların niyeti ciddi galiba?:notr:
https://i.hizliresim.com/FWhhbO.jpg
Olan işyeri kapalı insanlara oluyor ayıp yahu, örnek olmak yerine kongre yapıyorlar.
Naci yarın yine konuşacakmış (:
Sözlü yönlendirmenin ... çıkarmak
Zamaninda bir damadi vardi bunun Damat Ferit'ten iyi olmasin.
Cuma'yi bekleyin diye bir reklam bir reklam.
Sanirsin Turkiye'yi kurtaracak.
Cika cika iscinin kidem tazminatini kaldiracagiz dedi, iyi mi.
O yuzden, ya ulkeye cag atlattik diyecek, ya da 18 yilldir milleti refah icinde yasattik.
Adamda utanma neyin olmayinca.
https://twitter.com/KansuYildirim/st...925279745?s=20 bu arada grafik euro üzerinden ab nin en alt düzey asgari ücretleri ie bu ülkedekini karşılaştırıyor. 2011 den bu yana asgari ücrete reel anlamda tam 8 euro zam yapmış hükümet :)
Elon musk 1.5 milyar dolarlık bitcoin aldı