Sayfa 768/996 İlkİlk ... 268668718758766767768769770778818868 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,137 - 6,144 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1. Diren benjo

Erdoğan: Çarşamba günü Millete Sesleniş konuşmamda bazı güzellikler açıklayacağım

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. Güzellik derkene ?

4. Doların bu çocuksu zıplamasına kanmayınız !! Olsa tükkan senin diyorlar. Daha sırada çooook insan ve kuruluş var . Misal ; 4 kitaplı vatandaş 7,30 dan sattığı 425000 dolarcığını 6 liradan yerine koyacak ya, yerseniz diyor.
    ABD de kış sert geçiyor şu anda. Bizde ise bahar havası var !! Küresel ısınma sayesinde sıcacığız. Kötümserliğe yer yok, çiçek- böcekli , açılımlı saçılımlı, gülücüklü siyasetle mayıs sonuna kadar idare ederiz gibi...

5.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    Güzellik derkene ?
    Benim aklımda var bazı güzellikler ama söyleyemem...

6.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Doların bu çocuksu zıplamasına kanmayınız !! Olsa tükkan senin diyorlar. Daha sırada çooook insan ve kuruluş var . Misal ; 4 kitaplı vatandaş 7,30 dan sattığı 425000 dolarcığını 6 liradan yerine koyacak ya, yerseniz diyor.
    ABD de kış sert geçiyor şu anda. Bizde ise bahar havası var !! Küresel ısınma sayesinde sıcacığız. Kötümserliğe yer yok, çiçek- böcekli , açılımlı saçılımlı, gülücüklü siyasetle mayıs sonuna kadar idare ederiz gibi...
    Ressam başladın benim muhasebemi tutmaya yine, gel maaş bağlayayım sana emeğine yazık...

Hesaplasana ne kadar kar yapmışım?

7.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: Çarşamba günü Millete Sesleniş konuşmamda bazı güzellikler açıklayacağım
    Asgari ücrete ve saraya %26 zam yaparken emeklilere de yapıldığını zannediyorlarmış. hani kişi kendinden bilir işi misali. Bizlere 26 zzam yapıldığına göre emeklilerimi ezdirecek değiliz ya diye düşünmüştür. Sonra , sokakta yaşlılar sırtını döndükçe - ne oluyor ki - diye sormuş ve açlıktan gülemez hale geldiklerini öğrenince danışmanlarına çok kızarak hemen zam yapılmasını söylemiştir. Anlaşıldı bu gece yine sırtım açık kalmış olmalı, rüya görüyorum galiba....

8.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Benim aklımda var bazı güzellikler ama söyleyemem...

yeminlen gene film dönecek...

Sayfa 768/996 İlkİlk ... 268668718758766767768769770778818868 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •