Diren benjo![]()
Diren benjo![]()
Erdoðan: Çarþamba günü Millete Sesleniþ konuþmamda bazý güzellikler açýklayacaðým
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Güzellik derkene ?![]()
Dolarýn bu çocuksu zýplamasýna kanmayýnýz !! Olsa tükkan senin diyorlar. Daha sýrada çooook insan ve kuruluþ var . Misal ; 4 kitaplý vatandaþ 7,30 dan sattýðý 425000 dolarcýðýný 6 liradan yerine koyacak ya, yerseniz diyor.
ABD de kýþ sert geçiyor þu anda. Bizde ise bahar havasý var !! Küresel ýsýnma sayesinde sýcacýðýz. Kötümserliðe yer yok, çiçek- böcekli , açýlýmlý saçýlýmlý, gülücüklü siyasetle mayýs sonuna kadar idare ederiz gibi...
Asgari ücrete ve saraya %26 zam yaparken emeklilere de yapýldýðýný zannediyorlarmýþ. hani kiþi kendinden bilir iþi misali. Bizlere 26 zzam yapýldýðýna göre emeklilerimi ezdirecek deðiliz ya diye düþünmüþtür. Sonra , sokakta yaþlýlar sýrtýný döndükçe - ne oluyor ki - diye sormuþ ve açlýktan gülemez hale geldiklerini öðrenince danýþmanlarýna çok kýzarak hemen zam yapýlmasýný söylemiþtir. Anlaþýldý bu gece yine sýrtým açýk kalmýþ olmalý, rüya görüyorum galiba....
Yer Ýmleri