Spek aslında bizim viobda pala diye tabir ettiğimiz hayali varlık
Suçu birine yıkmak için uydurdum farzet, takılma yani
Printable View
Akşam tartışma programlarında ne diyecekler bakalım.
ABD ve AB mecburen kucağımıza oturacak vs diyebilirler.
Peki bu pala dediğinin varlık fonuyla alakası olabilir mi ? Merak ettiğim bir husustur
20.30 bekleyeceğiz bakalım ne yumurtlayacak ihtiyar
tarihte ilk kez bir toprak parçasının etrafını çitle çevirip "burası benimdir" diyen ve buna inanacak kadar saf olan insanlar bulabilen ilk insan, uygar toplumun ilk kurucusu oldu.
o zaman biri çıkıp, çitleri söküp atacak ya da hendeği dolduracak, sonra da insanlara "sakın dinlemeyin bu sahtekârı. meyveler herkesindir. toprak hiç kimsenin değildir ve bunu unutursanız mahvolursunuz" diye haykırsaydı, işte o adam, insan türünü, nice suçlardan, nice savaşlardan, nice cinayetlerden kurtaracaktı. j. j. r
Borsada alım satım işi etkileşimdir , spektir paladır kıldır tüydür hepsi hikayedir ,benim görüşüm budur
fışkırtmalı bir gün daha geride kaldı...
yayında emeği geçenlere teşekkürler...
İyide biz şimdi kime sövelim.
Palaya geydiriyorduk ne güzel :kahkah:
sv.Bozkurt ben hisseyi duruma göre 1-2 yıl toplarım ve duruma göre 3-4 sene beklerim.
Temettü verimi iyi ise hiç satmayabilirim.
Şirketi temel değerlerine göre seçer,tekniğine uygun alım yaparım.
Sende bu kadar zaman beklersen hissenin adını vereyim size.
Dipten alıp tepeden satan sadece ahmaklardır.(burada bir arkadaş yazmıştı) :)
Sadece hisselerini kısa süre sonra satacak olanlar fiyat yükselişlerinden mutlu olmalı. Uzun dönemli alıcılar her zaman düşük fiyatları tercih etmeli. WB.
ytd
Teknikçilere ,spekçilere özel bir kıllığım yoktur ama kuşlu sitede , çok takipçili kişiler bu kavramları (+birde çoğu vatan millet ,bayrak din kullanınyorlar ceza alınca bu kavramları kullanmayı azalttılar) kullanarak takipçilerini tokatlıyorlar
104 bin takipçisi var , grafik bayrak flama destek direnç tweeti atarken o satmaya hazırlanıyor
BORSA BİSİKLETE BİNMEK ,YÜZMEYİ ÖĞRENMEK GİBİ KENDİN ÖĞRENECEĞİN BİR ALANDIR , EĞİTİM SANA PARA KAZANDIRMAYI ÖĞRETMEZ BELKİ BİRAZ DESTEKLER , ODA DÜZGÜN EĞİTİM ALDIYSAN
THE END
Bitcoin muhtemelen bir fare zehridir.
Kripto paraların sonu kötü olacak. WB.
en son benim kağıtta tobo yapıyordu bugün taban yedi. suç teknikte mi Rusya da mı şimdi. (ben de olmaz)
Bence bu iş güçlü psikoloji işi. 2 kişi olursan aptallık yapma imkanı azalıyor ya da en azından yalnız olmadığından tesellin oluyor.
Mesela çok düşmüş diye almamak bir kural olabilir, yalnız olunca o kural hemen iptal edilip fırsat ayağıma geldi diye insan düşünüyor.
https://i.hizliresim.com/94qpyeh.PNG
Daha önce hisse alım programımı yazmıştım.
ytd
Sayın Germiyan yargı dağıtıyor çarpılmadık adam kalmadı. ben kaçıyorum ağalar.
Kendi ekip yetiştirdiği suladığı budadığı ağaçtan başkaları izinsiz meyve toplar ise çoğu kişi zaten sinirlenir.
Bir görüşe göre secere ağaç demek, meyve de çocuk sahibi olmakmış. Geçen cübbeli hoca TV'de başka kitaplarda var, biz meyvesi yenilen bir ağaç dendiği için elma veya xyz (ismi tam hatırlamıyorum incir olabilir) meyvesi olarak kabl ediyoruz dedi.
Bana göre mal ve mülk savaşı da önemli ama çoluk çocuk ile büyüyüp kavim olma savaşı daha etkili dünyada. Farklılıklar kimilerince zenginlik kimilerince tehdit olarak algılanıyor aynı şeyler tekrarlanıp duruyor. Ben farklılıklar ile beraber yaşamanın daha doğru olduğuna inanıyorum, ama tek başına da yaşayabilirim, her iki duruma da uyabilmek çok daha iyi ama yorucu.
Zeleski ve bati sevicilerine bugün sBah olmaz,wikingleri kieve salmışlar,ya sünnet ya hadım olayı tabiki Kacmazsa
Aslında burası viop bölümü falan değil , birbirini tanıyan 10-15 kişinin özel havadan sudan muhabbet alanı , +birbirine gıcık olanın kavga alanı
özeti bu ,neresi VİOP olm BURANIN
Germiyan yargı dağıtıyor... :he:
sevdim seni Germiyan...:he:
Germiyanoğulları daha dur sen bişii görmedin.
Din olayına girilmedi, kaç gündür gündemde ruslar var
SABANCI : Net Dönem Karı veya Zararı 12.032.098.000
Fevkaladenin fevkinde bilanço.
Sermaye 2.040.000.000 tl.
ytd
sahol de efsane bilanço göndermiş https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1004223
ama güme gidecek :rules:
yaw piyasayı haberleri gördünüz. pazartesiyi bekleyemediniz mi?
karı 2,5 kat artmış.
İlk yaşil nasd**
Ayı piyasasına girdi çıktı:)
Avrupa'da gaz fiyatları Rusya'nın operasyonuyla yüzde 60'ın üzerinde arttı -AA
BRÜKSEL (AA) - Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik askeri müdahalesi nedeniyle Avrupa'da mart vadeli kontratlarda doğal gaz fiyatları yüzde 60'dan fazla artış kaydetti.
Avrupa'da derinliği en fazla olan Hollanda merkezli sanal doğal gaz ticaret noktası TTF'de işlem gören mart vadeli kontratların fiyatı dün megavatsaat başına 88 avrodan kapanmıştı.
Söz konusu doğal gaz kontratlarının fiyatı bugün TSİ 18.40'da 144 avroyu gördü. Böylece Avrupa'da doğal gaz kontratlarının fiyatı dünkü kapanışa göre yüzde 60'ın üzerinde yükseldi.
İngiltere'de vadeli kontratlarda da artış yüzde 60'ın üzerine çıktı.
Doğal gaz fiyatları, Rusya'nın Ukrayna'ya askeri operasyonunun gaz tedarikine yönelik endişeleri artırması nedeniyle yükseliyor.
AB ülkeleri, mevcut durumda doğal gaz ihtiyacının yüzde 40'ını Rusya'dan tedarik ediyor.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Gazprommmmmm..
ytd
https://www.hisse.net/topluluk/showt...02#post5804502
Topiğe yakışan çok şık bir yazı ..son bir haftanın en beğendiğim gönderisi..tebrikler Sayın hayek :)