Sayfa 765/1001 İlkİlk ... 265665715755763764765766767775815865 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,113 - 6,120 arası.

Konu: Viop XXXIX

bu işi en iyi ben yaparım diye bir şey yok zaten

ama göz var yani bi bak

% 700 yükselmiş hissede teknik yapacak bişey kalmamış zaten

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    AEFES Ukrayna operasyonlarını durdurmuş, Rusya operasyonları devam ediyormuş.

AKP'den önce en parlak şirket gibiydi.

üstat isralliye kazandırma yerine Tuncay Abiye kazandıralım diyoruz ama nereye kadar

3.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    taban bozmadılar yarın da sopa var.
    Taban olanlara bi süre bulaşmamak lazım, tahtanın sipekisi malı ky ye devretmiş olmalı
    Akşam taban olmuyan senetlerin listesini yabcam onlardan bi sepet oluşturabilürüm
    Poor abi de aldığını söylemedi.
    Hamdım Piştim Yandım
    31.07.2025 tüm parayı yine aselse gömdüm mertabi

4.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bu işi en iyi ben yaparım diye bir şey yok zaten

ama göz var yani bi bak

% 700 yükselmiş hissede teknik yapacak bişey kalmamış zaten
    Teknik denilen şey trend harici ,insanları ütmek için icat edilmiş zırvadır , 20 senedir buna inanırım sen benim fikrimi mi değiştireceksin yoksa Ahmet Mergenin akrabası mısın

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Taban olanlara bi süre bulaşmamak lazım, tahtanın sipekisi malı ky ye devretmiş olmalı
    Akşam taban olmuyan senetlerin listesini yabcam onlardan bi sepet oluşturabilürüm
    Poor abi de aldığını söylemedi.
    Bu spek işini sana kim öğrettiyse unut gitsin ,spek dandik hisselerde olur .

6.  Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    üstat isralliye kazandırma yerine Tuncay Abiye kazandıralım diyoruz ama nereye kadar
    Bira içsem alırdım hisseyi. Cocacola da fena değil yerine güzel bir şey hala konulamadı. Hükümet kolalı içecek vergisi diye bir şey koydu oradan da darbe yedi. Seçimlerden sonra iktidar değişir ise önü açılabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

vay be endeks taban olmadı millet haklı daş gii borsa yarın taban taban gitmez
    bir halt olacağı yok.

8. Bana BİMAS ın speği olduğunu hisseye onun yön verdiğini birisi ispatlasın ,yemin ediyorum borsayı bırakacağım

Sayfa 765/1001 İlkİlk ... 265665715755763764765766767775815865 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •