Fazla alma,şimdiki soğanlarda onlar gibi çürük eskisi
gibi değil fazla bekletmeye gelmiyor:evil:
Printable View
Tuik enflasyon verisi acikliyor .Hemen yarim saat icinde sonucu degerlendirme yapip basin aciklamasi yapilabiliniyor.Cok hizli calisiyorlar cok.:)
Düşmeyen borsa,
Enflasyona etki etmeyen zamlar,
Fakirleştikçe mutlu olan insanlar,
icat edilmiş.
Angola’da Angola’da
Çıkmayan gaz
Yurumeyen tomofil
Ucmayan ucak
....
....
...
Mangalda kül.....SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gözleri ışıldayan şahıs 2022'yi başarıyla bitirdiklerini söylüyor.
Bir karşılaştırma yapsın bakalım 2021, 2020.2019 ve diğer geçmiş yıllarla enflasyon ve diğer göstergeleri, şuradan şuraya geldik desin de görelim...
Adamlar ordan buldu burdan buldu bir şekilde yılı bitirdi sabit kurda.7 aydır 18 lira dolar.
Farklı ve çok kafadan sesin çıktığı bir iltidarda, koalisyon hükümetinde 3 ay da bir devalüasyon yaşarız bu ortamda.
Bu arada akp karşıtı olduğumu bilmeyen yoktur.bu chp nin sadece başında ki kişinin akp nin 2 numaralı adamı olduğunu düşünüyorum.
Reha abi tribünden seyretmeyin gelin memur zammı tahmininizi verin
basgan birinciye itibar puanı
ikinciyi kuru kuru tebrik edecek :evil:
Yeni konut kampanyası geliyormuş, %1 altında faizle kamu bankalarından. Yarın açıklanacakmış. Barış Soydan youtube yayınında söylüyor...
22,5 diyorum ben. Onu da hava atarak açıklarlar.
%47 diyorum.
O öyle değil,devamlı pot kırdı ve açık verdi pot kırdıklarıylan,ekmelettin,dokunulmazllık şimdide türban ve erken seçim naraları,karşısındaki politikada şark kurnazı,arkasında ABD olunca top yekün saldırttı kendisine,ona saldırırken biz Atatürkçü dürüst vatan severlerde hedefte kaldıkolay bundan ibaret,değiştirmeye kalksan ne olur,denendi oda fos çıktı,ne yapalım bir umut bekliyoruz,hani devamlı dile getiriyorum bir genç liderden bahsediyorum,umutlarımız o liderde,zaten zaman çok daraldı,belirttiğim gerçekleşirse bizi kimse tutamaz,edende cezasını çeker,zaten Atamızdada belirtmişti ey Türk gençliği diyerek işaret vermişti,bir Türk dünyaya bedeldir diye,az sabır:)
%30 hayatta geçmez. Vermezler.
% 31 verirler
Adam aldığı asgari ücretlemi ödeyecek,onlarınki laf salatası,zaten bakan diyor ödenmesi zor ama şurdan burdan bulsunlar diyor...çok fakirleştik,bu ülkenin zamanında orta direği vardı oda kayboldu fakir oldu,bizler gibiler ayakta kaldı dürüst olarak,oda atadan dededen kalma araziler sayesinde,esasın çok azı kaldı çoğu hep bağış yapıldı vatan için,bunlar üstüne çöreklendiler bağışların üstüne,zehir zııkım olsun,ihyamı olacaklar ebediyen lanetlen anılacaklar.
Tahminler %20-45 arası ek zam olarak,bakalım hangisi tutacak,benimki yazdığım gibi 25.
Belki 69 verir :evil:,o verilirse o zaman benim emekli maaşım eski seviyesinde olur,yani 640 dolar alıyordum karşılığında,emekli olmadan öncede 1500 dolardı,şimdi 1500 doların 3/1 cıvarını alıyorum,üstelik emekli maaşım 640 dolarken en az 700 diyordum,nereden nereye :(
Abi gençler boşuna kaçmıyorlar ülkeden. Eskiden toplumun en alt tabakasındaki eğitimsiz gençler kaçak yollarla Avrupa'ya kaçar oralarda işçi, temizlikçi vb işlerde çalışırdı.
Şu anda ülkedeki en eğitimli kesim fırsatını bulur bulmaz kaçıyor, çünkü toplumdaki maaş, ücret dengesini de eğitimli kesim aleyhine, kendisine oy veren en ağitimsiz kara cahil kesim lehine çevirdi. Ülkenin dengesi de ona göre cehalete yöneldi tabiatiyle. Her alanda kalitesizlik, seviyesizlik zirvede...
Biz kendimiz bu sene gaza para ödemiyoruz, bir de Bulgara satmaya başlamışız galiba... İnfo yatırım günlük bülteninden:
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez: Bulgargaz ile BOTAŞ arasında yarın önemli bir anlaşma imzalanacak. Türkiye, Bulgaristan'a doğalgaz satacak
Bence bayram ikramiyeleri dahil % 55 diyecekler.
%100 dese de oy yok.
dün öğlen arası kahvede çayı 5 tl den içmiştik
bugün kahvecimiz süpriz yaptı 7 tl den içtik
yancı almayacağız artık
Erdoğan: Memur ve emekli maaş artış oranını yüzde 25 olarak uygulayacağımızın müjdesini vermek istiyorum
Geldi müjde
Gözümüz aydın.
2008 yılındaki 1.4 asgari ücret olan memur emekli maaşım an itibariyle 0.9 asgari ücret seviyesine düşmüştür bunlara oy veren emekli memur kardeşlerimi öpüyorum
Şöyle bir karar çıkmış, inşallah hapisteki komutanlar bırakılır bir an önce...
Bakanlıktan 'hasta hükümlü' genelgesi
Adalet Bakanlığı tarafından yayımlanan genelgeye göre, sürekli hastalık, sakatlık ve kocama sebebiyle cezaların hafifletilmesi, kaldırılması işlemleri hükümlünün talebi olmadan resen başlatılabilecek.
https://www.ekonomim.com/gundem/baka...-haberi-678723
angarada bunlara oy çıkmaz verecekte vermez yazın bi kenara
Ülkemiz için hayırlısı olsun ama sormak lazım madem bu noktaya geri dönecektik biz bu pohu niye yedik?
Suriye’yle normalleşmenin bedeli
https://www.ekonomim.com/kose-yazisi...-bedeli/678670
Telefonunu gösterci amcalar mutlu mu acaba?