soğan 90 altı satan yok
az daha soğan çuvalına ek yaptım
toplamaya devam,
çuval dolana kadar![]()
![]()
soğan 90 altı satan yok
az daha soğan çuvalına ek yaptım
toplamaya devam,
çuval dolana kadar![]()
![]()
Emrin altındaki memurlara emirle enflasyonu kağıt üzerinde düşüttürüp sonra '' bakın ben kimseyi ezdirmiyorum. Enflasyon üzeri zam yapıyoruz '' derler.
Oy deposu olan alt gelir grubuna - ssk, bağkur, küçük memur - %40 civarı bekliyorum. Diğerlerine %20 belkiiii.
Zaten TRT de algıya başladılar. 3600 ek gösterge nedeniyle zaten 1500 - 2500 arası zam alacak memurlar diye.
Ben de % 35 diyorum.
Sn Batman listeyi düzenler mi acaba?
Ayrıca her şey para değil. Şahsen bana %500 zam versinler yine oy çıkmaz. Özgür olmadığım ortamda parayı ne yapayım.
Niye kıydılar ona?
Euro Euro
Haydi sabit gelirlileri ( memur, emekliler vb. ) parayla terbiye ettiğini sanıyorlar da , çeşitli şekillerde para kazanmış ve tasarruf etmiş insanların elindeki parayı nasıl kullanacaklarına neden karışıyorlar *
Sonunda evlenirken - bakın sizin nikahınızı kıyıyoruz ama en az gecede 2, haftada 8 gol atılacak. 12 yılda en az 4 çocuk yapılacak - türü söylemlerde duyabiliriz.
Sterlin düşüşte 22.400 yaktı bugün,23 üzerinden gelmişti![]()
Üstadım nikahı bile bazen yanlış kıyıyorlar.
https://amp.odatv4.com/guncel/nikah-...ayrildi-265032
Nikah masasına oturup evlendiklerini düşünen genç çift, nikahtan birkaç gün sonra ortaya çıkan gerçekle sarsıldı. Nikah memurunun damadın T.C. numarasını karıştırması sonucu gelini başka bir adamla evlendirdiği ortaya çıktı.
Yer İmleri