Kuşlu sitede ve bu sitede enerji hisseleri patlayacak falan yazmaya başladılar
Printable View
Kuşlu sitede ve bu sitede enerji hisseleri patlayacak falan yazmaya başladılar
Bugün Gesanlarımın %75 iyle vedalaştım,Allah bereket versin,yarında bu fiatlardan ve üzerinde kalanları satarsam hedefimdeki,evladımın arabasını alacak duruma geldim,Allah bereket versin,benden alanda kazansın,hayrını görsün,Gesanımızda daha çok büyüsün yatırımcılarıda kazansın İnşallah, Bu arada buranın duayeni keko üstada teşekkürler ediyorum bu hissede büyük emeği vardı,yine sayın METEHAN,syn mzffr,syn rcan,syn richardbozkurt,syn ikonia,syn cumbaba,syn Better15,syn Majesty23,dahada var hele mehtyumumuz vardı takas takipcimiz uzun zamandır yazmadı eskilerden ismini hatılayamadığım çok değerli arkadaşlar vardı,herkese çok teşekkür ediyorum,kalanlara bol kazançlar diliyorum,bundan sonra küçükte olsa yine Gesan toplayıp devam edeceğim,burada olacağım,hepinize saygılar ve sevgilerimle iyi geceler diliyorum.
Hayırlı olsun alacağınız araba.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
Allah oğlunuza sağlıkla, kazasız, belasız kullanmayı nasip etsin. Size de bol kazançlar diliyorum.
Dün yorumumda oluşan hacim ve geç gelen tavan ile bahsetmeye çalıştığım konu işte buydu arkadaşlar. Onbinlerce lot Gesan bu fiyatlardan satılıyor ve karşılayan var. Aras bey'İn pozisyonunu kapatması herhangi bir fiktif işlem değildir. Sektöre talep devam ediyor. Hizze.net Türkiye'nin en büyük borsa forumudur. Hiçbir yeni ortağımızın fikirlerini yazdığını uzun süredir görmüyoruz. Bu parametre bile birşey anlatır. Fiyatlamanın sektör hisselerinde agresifçe yaşandığını görüyor ve biliyorum ama şunu unutmayın yükselen daha çok yükselir, düşen daha çok düşer, duran ise durmaya devam eder. İkinci çeyrek bilançoyu görelim en azından.
Aras bey hayirli olsun.
ama dolar bazli kazandiginizdan eminmisiniz ?
bende kazandim saniyorudm , ama ortalama 17-18 den dolar bozup almisim, ,, hesabi yapinca birde baktim ki , daha basa-bas noktasina gelmisim,
kendi ozelimde soyluyorum, en azindan bir kismini birakirdim cunku bu sirketlerin 5-10 yil sonra muazzam yerlere gelecegini dusunuyorum
İyi günlerde kazasız belasız gezmek nasip olsun aras.
Ne güzel muradınıza ermişsiniz.
Bize de nasip olur inşallah.
Bende richardbozkurt gibi uzun vadede oldukça iyi olacağını düşünüyorum.
O nedenle çaya devam. :wave:
2. çeyrek bilanço, sunjunior, yeni açılacak trafo fabrikası, yenilenebilir enerji furyası, almanya da yatırım.....
Bunları beklemek istiyorum.
Hayırlısı......
İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim,söylediğiniz gibi,bencede uzun sürede beklentilerle dolu hisemmizde, bekleyenler daha çok kazanacak,inşallah da kazanır,benim yılardır edindiğim tecrübeye göre bir yerde kazndığının bir miktarını çıkarmak lazım,daha sonra portföyünü artırmak için daha çok mücadele ediyor,ve birikim yapıyorsun.hepinize saygı sevgiler.
Bazı arkadaşlar soruyor. Şu an taban değil. İsteyen istediği kadar satabiliyor. TL bazlı zirvesinde sayılır. Yani zararda olan kimse yok, %10-20-50, 3 kat 5 kat karda olan birçok kişi var. İsterseniz karlarınızı realize edebilirsiniz. Pozisyonunuzu kapatabilirsiniz.
Tavan oldumu , millet pesine onlarca takla atiyor , ama dustumu kimse alima gelmiyor
:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:
Sonra KY hakkini niye kimse korumuyor .. KY basacan tokati , basacan tekmeyi , acimiyacan
KAP
Şirketimizin
%60 bağlı ortaklığı Peak PV Solar Teknolojileri A.Ş., grup firmamız GİRİŞİM
ELEKTRİK SANAYİ TAAHHÜT VE TİC. A.Ş.’nin yapımını üstlendiği ‘’MERİNOS HALI
ÖZTÜKETİM ÇATI GÜNEŞ ENERJİSİ SANTRALİ PROJESİ’’ işinin güneş paneli (550 Watt
Mono Bifacial Güneş Paneli) kısmının üretimi gerçekleştirecektir.
Üretimi
gerçekleştirilecek kısmın bedeli toplam 19.140.000, -USD’dir. (Ondokuzmilyonyüzkırkbin,
Amerikan Doları) (Güncel baz USD/TL kuru ile bedel 515.823.000, -TL)
Hakikaten yatırımcılıkla falan uzaktan yakından alakası yok bizim küçük yatırımcının. İyice kumarhaneye çeviriyorlar. 3 5 tane afedersiniz soytarı kuşlu sitede millete pazarlamaya çalışıyor, hepsi sorgusuz sualsiz atlıyor hisseye. %90'nın şirketin mevcut durumuyla ilgili, geleceği ile ilgili, yatırımları ile ilgili zerre bilgisi yoktur eminim.
Eski fiyattan 34-37 TL'den beridir tutuyorum hisselerimi, çünkü potansiyeli az çok tahmin edebildik o zamandan. Ama böyle hareketler olunca insanın gerçekten canı sıkılabiliyor.
Yani tavan tavan giderkende rahatsız oluyorum. Vaziyet belli işte sürüyle atlıyorlar hisseye, şimdi de satacaz diye vermeye çalışıyorlar tabana. Akıldan yoksun o kadar çok insan var ki memlekette, kusura bakmayın gerçekten.
Yanlış anlaşılma da olmasın asla, kimseye neden satıyorsunuz diye yazmıyorum. Kuşlu sitedeki şu manipülasyon olaylarından artık gerçekten rahatsız olmaya başladım. Memleketin borsasını kumarhaneye çevirdiler iyice. Birgün önceden bir de biz uyardık diye paylaşım yapıyorlar sonra. Arkadaş 50bin 100bin takipçisi var, zaten söylediği için adamlar avel satmaya başlıyor, ondan sonra taban. Sonra da biz uyarmıştık. Adamın yok ki bir öngörüsü, bir gelecek projeksiyonu, nedir ne değildir yok yani...
Ponzi, resmen ponzi. Başka bişey değil.
Kusura bakmayın içimi döktüm biraz.
Selamlar, saygılar,
dostum elinizde kac adet var ?
soyle bisey var ama 35 lerdeyken hissenin ederi 3 dolardi , hala daha 3 dolar yani aslinda bisey kazanmadiniz :(
boyle hesap yaptiniz mi ? tabi bu matamatikten bihaner bir suru var ,,, 2-3 tavan yaptimi takilir pesine,,,
dustumu ,, baslar aglamaya
Yok hocam bedelsizi de hesabın içine katmanız gerekli. Ben taşıdığım süre boyunca ilavelerim ile birlikte yaklaşık %500 getirinin üstündeyim. maliyetin 13TL küsür.
Muhtemelen siz 34TL/3usd =11 TL/usd alım yeri için hesap yaptınız tahmin ediyorum. aynı hesapla şuan doların 66 TL civarında olması gerekiyor, dolar bazında kazanamam için.
Hatırı sayılır bir miktar lot sahibiyim, paylaşmak çok uygun düşmez hocam. Keko bizim hisseden ayrıldı ama aşağı yukarı aynı dönemde girmiştik hisseye. Ben düşmeyenlerdenim, hala devam bakalım hayırlısı :)
Saygılar,
https://resimlink.com/HylEOJg
Grafiği tam atamadım buraya.Yukarıdaki linkte dolar bazındaki takip ettiğim grafiği paylaşıyorum. 0,50 - 1.00 Usd aralığındaki yuvarlak içerisine aldığım alan benim alım noktam Richardbozkurt hocam.
en azindan sizin adiniza sevindim, hak edilmis bir kazanc
firmayi gec tnaidim, ben taniyana kadar spek olmustu bile
ama devam, bizde artik 3-5 sene sonra boyle oluruz
İş yoğunluğundan dolayı pek giremiyorum ama aralıklı okuyorum burayı hocam. 4.6x usd civarına gelirsek anca zirvemizi görebilecez. Genelde TL grafik takip ediyorlar ama bizim şirket döviz üzerinden ihale alıyor, mal satıyor. Dolayısıyla Usd tarafından takip etmek bana daha mantıklı geliyor.
Dediğiniz gibi eskilerden çok kişi kalmadı, 3-5 kişi kaldık. İnşallah hepimizi mutlu eder yakın zamanda. Her ne kadar kuşlu sitede çok yükseldi, çok şişti deselerde ben GESAN özelinde daha gidecek yol olduğunu, önümüzdeki dönemlerde bilançolar açıklandıkça daha sağlamlaşacağını düşünmekteyim. Ki geçenlerde enerji bakanı yeni dönem için yenilenebilir enerji yatırımlarının ne kadar kritik ve hedeflenen kapasitenin ne boyutlarda olduğunu açıklamıştı. Daha bir de Ukrayna var. Hakkımızda hayırlısı...
KAP
bu haberle iyice dusmesi lazim, neden -9 dusmuyor :rtfm:
#EUPWR
Şirketimiz, Portekiz Bayimiz aracılığı ile Portekiz'de yerleşik bir firmadan ve Güneybatı Afrika ülkesi Angola Cumhuriyeti'nde yerleşik bir firmadan ‘Muhtelif sayıda ve özellikte Orta Gerilim Ekipmanları ve Dağıtım Trafosu' tedariki konusunda siparişler almıştır. Siparişlerin bedeli 785.000 USD ve 425.000, -Euro'dur. (Yediyüzseksenbeşbin Amerikan Doları ve Dörtyüzyirmibeşbin Euro) (Güncel baz USD/TL ve Euro/TL kuru ile siparişlerin toplam bedeli 33.914.250, -TL'dir.)
Rezil hisse , madara oldu
Devre kesici calisti , bu rezaleti anca 3 tavan temizler
tuuu sana
Dolar olarak takip etme konusunda yuzde yuz size katiliyorum. Bu sirketin onunde buyuk bir buyume kanali mevcut. Daha once de defalarca yazdiklarimi tekrar etmek istemiyorum.
Bu sirkete kendi analizini yapmadan suru mantigiyla hareket eden gruplar son donemde resmen dadandi. Sosyal medya da kisa zaman kopurterek vurgun yapma derdindeler. Bunu goren ustadlar hissenin F/K si sisti disinda baska bir sey soylemeyen bos laflar ediyorlar.
Acikcasi satis gelirlerinin 3-4 yil icinde 4-5 milyar dolara ulasmasi olasi olan bir sirket. Bir yil once bolunmus duzeltilmis fiyatlarla yaklasik 0.3 dolarken bes yil icinde 30 dolar olmasi mumkun bir sirket oldugu icin 2022'nin yaz aylarindan beri ortagiyim. Umarim istedigim hedeflere ulasirim. Bu sirket 2022 ilkbahar yaz aylarinda alip 4-5 yil sabredenlere dolar bazinda 1-e 100 firsati sunmus olacak. Sozum 2022'de uygun fiyatlardan alana. Ancak bugun bile alinsa 3-4 yil icinde hedeflenen satislara ulasirsa dolar bazinda 10 kat ve ustu firsat var.
Alsatcilar icin uzak durulmasi gereken bir sirket tipik bir buyume sirketi. Buyume hissesi oldugundan kisa da bu beklentilerin gerceklesmesini beklemek saflik olur.
Yukarida yazilanlar yatirim tavsiyesi degildir, yatirim kararlarinizi kendi kararlariniz isiginda aliniz.
Çok yerinde tespitler sn.cumbaba. Tebrikler. Aynen katılıyorum.
https://www.ensonhaber.com/ekonomi/t...1z%20kazanacak.
BAE ile enerji, uzay, sanayi, savunma gibi alanlarda 50,7 milyar dolarlık 13 anlaşmaya imza atılırken, varılan mutabakatların ayrıntıları belli oluyor.
29 milyar dolarlık enerji yatırımı
Enerji konusunda Abu Dabi ile yapılan anlaşma çerçevesinde Türkiye'de rüzgar, güneş enerjisi ve termik santraller inşa edilecek. Ayrıca hidrojen üretimiyle ilgili çalışmalar da hız kazanacak.
Söz konusu anlaşmanın 29 milyar dolarlık bölümü enerjiyi kapsarken, Ankara çalışmalara çeşitli oranlarda "yerlilik" şartı ekledi.
Hadi hayırlısı.
Komşuda pişer, bize de düşer.
:cool:
butun enerjiler Tavan oldu GESAN haric :seyt::rtfm::thumbdown:
yerde KY mi gordun, bir tekmede sen at , bi tokatta sen patlat
:evil::evil::evil::evil::evil:
akillanmaz bunlar, o yuzden vurucan kirbaci , vurucan kirbac
Smart yeo kontr cwene tavan
Gesan pw astor Alfas yayan.
Diğerlerinden de mi utanmazlar ki ne dururlarki
Gesan'da yine sabirlar sinaniyor gibi, hayirlisi bilanco umariz bu donguyu kirar. Gorece ularak digerlerinden cok geri kaldi.
Smartg Abd de fabrika için fizibilite çalışmalarımız sürüyor dedi 2 gündür tavan. Bizim patron da Almanya ile ilgili bi konuşsa.
Şimdilik askıya alındınhaliba o iş
103 ü geçerse yeni bir ufuk açılır.
iyi bir bilanço bekliyorum ve kar marjında yukselme..