Sayfa 767/892 İlkİlk ... 267667717757765766767768769777817867 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 6,129 - 6,136 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Better15 Yazıyı Oku
    Çay içen ortak vardı. rcan siz miydiniz o? Çaylar yaradı demek ki. Çaya devam
    Better, çaysız olmaz.....
    Çay içmeye devam..
    İnşallah 2025 de de çay içiyor oluruz, olacağız.

2.  Alıntı Originally Posted by aras67 Yazıyı Oku
    Bugün Gesanlarımın %75 iyle vedalaştım,Allah bereket versin,yarında bu fiatlardan ve üzerinde kalanları satarsam hedefimdeki,evladımın arabasını alacak duruma geldim,Allah bereket versin,benden alanda kazansın,hayrını görsün,Gesanımızda daha çok büyüsün yatırımcılarıda kazansın İnşallah, Bu arada buranın duayeni keko üstada teşekkürler ediyorum bu hissede büyük emeği vardı,yine sayın METEHAN,syn mzffr,syn rcan,syn richardbozkurt,syn ikonia,syn cumbaba,syn Better15,syn Majesty23,dahada var hele mehtyumumuz vardı takas takipcimiz uzun zamandır yazmadı eskilerden ismini hatılayamadığım çok değerli arkadaşlar vardı,herkese çok teşekkür ediyorum,kalanlara bol kazançlar diliyorum,bundan sonra küçükte olsa yine Gesan toplayıp devam edeceğim,burada olacağım,hepinize saygılar ve sevgilerimle iyi geceler diliyorum.
    İyi günlerde kazasız belasız gezmek nasip olsun aras.
    Ne güzel muradınıza ermişsiniz.
    Bize de nasip olur inşallah.
    Bende richardbozkurt gibi uzun vadede oldukça iyi olacağını düşünüyorum.
    O nedenle çaya devam.

2. çeyrek bilanço, sunjunior, yeni açılacak trafo fabrikası, yenilenebilir enerji furyası, almanya da yatırım.....
    Bunları beklemek istiyorum.
    Hayırlısı......

3.  Alıntı Originally Posted by aras67 Yazıyı Oku
    Bugün Gesanlarımın %75 iyle vedalaştım,Allah bereket versin,yarında bu fiatlardan ve üzerinde kalanları satarsam hedefimdeki,evladımın arabasını alacak duruma geldim,Allah bereket versin,benden alanda kazansın,hayrını görsün,Gesanımızda daha çok büyüsün yatırımcılarıda kazansın İnşallah, Bu arada buranın duayeni keko üstada teşekkürler ediyorum bu hissede büyük emeği vardı,yine sayın METEHAN,syn mzffr,syn rcan,syn richardbozkurt,syn ikonia,syn cumbaba,syn Better15,syn Majesty23,dahada var hele mehtyumumuz vardı takas takipcimiz uzun zamandır yazmadı eskilerden ismini hatılayamadığım çok değerli arkadaşlar vardı,herkese çok teşekkür ediyorum,kalanlara bol kazançlar diliyorum,bundan sonra küçükte olsa yine Gesan toplayıp devam edeceğim,burada olacağım,hepinize saygılar ve sevgilerimle iyi geceler diliyorum.
    Hayirlisi olsun, sayin aras67, iyi sanslar. Ben hissenin diger beklentileri cercevesinde henuz cikis yapmadim.

Yukarida yazilanlar yatirim tavsiyesi degildir.

4. İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim,söylediğiniz gibi,bencede uzun sürede beklentilerle dolu hisemmizde, bekleyenler daha çok kazanacak,inşallah da kazanır,benim yılardır edindiğim tecrübeye göre bir yerde kazndığının bir miktarını çıkarmak lazım,daha sonra portföyünü artırmak için daha çok mücadele ediyor,ve birikim yapıyorsun.hepinize saygı sevgiler.

5.  Alıntı Originally Posted by Canmert Yazıyı Oku
    Kuşlu sitede ve bu sitede enerji hisseleri patlayacak falan yazmaya başladılar
    Bugün taban olduk,dedikleri oldu

Alıntı Originally Posted by Canmert Yazıyı Oku
    Bugün taban olduk,dedikleri oldu
    Bazı arkadaşlar soruyor. Şu an taban değil. İsteyen istediği kadar satabiliyor. TL bazlı zirvesinde sayılır. Yani zararda olan kimse yok, %10-20-50, 3 kat 5 kat karda olan birçok kişi var. İsterseniz karlarınızı realize edebilirsiniz. Pozisyonunuzu kapatabilirsiniz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
    Tavan oldumu , millet pesine onlarca takla atiyor , ama dustumu kimse alima gelmiyor

Sonra KY hakkini niye kimse korumuyor .. KY basacan tokati , basacan tekmeyi , acimiyacan

KAP

Şirketimizin
    %60 bağlı ortaklığı Peak PV Solar Teknolojileri A.Ş., grup firmamız GİRİŞİM
    ELEKTRİK SANAYİ TAAHHÜT VE TİC. A.Ş.’nin yapımını üstlendiği ‘’MERİNOS HALI
    ÖZTÜKETİM ÇATI GÜNEŞ ENERJİSİ SANTRALİ PROJESİ’’ işinin güneş paneli (550 Watt
    Mono Bifacial Güneş Paneli) kısmının üretimi gerçekleştirecektir.

Üretimi
    gerçekleştirilecek kısmın bedeli toplam 19.140.000, -USD’dir. (Ondokuzmilyonyüzkırkbin,
    Amerikan Doları) (Güncel baz USD/TL kuru ile bedel 515.823.000, -TL)
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

8.  Alıntı Originally Posted by aras67 Yazıyı Oku
    Hayırlısı olsun sn Aras67, Allah kazasız belasız araç kullanmayı nasip etsin.
    Selamlar…

Sayfa 767/892 İlkİlk ... 267667717757765766767768769777817867 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •