Ereglı ve sise 40 altına gelmedikce borsa dustu sayılmaz :)))
Printable View
Ereglı ve sise 40 altına gelmedikce borsa dustu sayılmaz :)))
ama bu khplrn khpsi petkm 1 ay once ki fıyatına geldi bravo her zaman ki o.ç yaptı
sasa 110.500 üzeri saatlik kapanışta 115 kadar çizer bademcuk.
oradaki hareket son 2 gün olabilir.
30 eylulden gelen trend tam bozulmadan endeks dusmez dedik ama bakıcez
Bence yıl sonu hisse bakiyesi bırakmak istemeyenler satıyor, maliye inceleme vs yapar diye olabilir, maliyeciler dönem sonu varlık bakiyesi belirli bir tutarı aşanları inceleyelim diyorlardır. Geçen haber vardı yeni müfettiş vs almış maliye, merkezi sistem inceleyeceğiz diyorlardı.
Benzer bir haber de var.
https://www.ntv.com.tr/ntvpara/vergi...3ECzfabmrvGoZw
Ereglide sopa yemeye öyle bi alıştırmış ki pala. 5 dk da yüzde 3 veriyor hic iplemiyorum. Dayak bağımlısı oldum herhalde. :he:
SPOT, alıcı geldikçe birileri veriyormu ne! stoploss lar da devreye giriyor olmalı! İs Yatırım alışlarını azaltmış,
https://i.hizliresim.com/f6xak37.PNG
Borsada fırsatlar bitmez piyasada duygusallığa MAALESEF yer yok .
Ama korkulacak bir şey de yok işlem hacminde trendin değiştiğini düşündürebilecek bir durum (artış) yok.
yarın öğlene yeşilleniriz İNŞAALLAH
Aman ha çok kritik bir haftaya giriyoruz, tüm göstergeler SOS veriyor.
Olası bir düşüş için STOP seviyenizi iyi belirleyin.
STOP seviyesine gelirse sakın ha tereddüt dahi etmeden parmağı kesip atın, aksi halde kolunuzdan da olabilirsiniz.
Doviz de sular isiniyor sanki. Erken daha ya hazir degilim :(
portfoyun dışında .. günlük tradelik .. 2 hisse .. şişe yonca aldım bakalım .. kısmet .. yoncamı vakvak mı derken yonca ağır bastı ..şişe elimde yoktu kapanışta iyi olursa taşıyadabilrim (grafik güzel göründü bana) .. komple herşeyi stoplatmazsa pela bey :) masadayım herşey olasılık dahilinde .
BBHT'de bankalara döviz alımını yeni yıla bırakın diye duyum geçtiler.
pıst 100 240 dk graf sata girmemesi için 5350 üzeri kapanış olmalı...
üst vade dolarları alıyorlar...
spotta bişey yok...
şişe vs eregl .. yarış .. fiyatlar yakın ..yüzdesel kim daha iyi olacak bakalım .. kim daha fazla yükseldi ..yada . kim daha az düştü ..
bazı kagıtlar artık düsmeme seviyesine geldi 50 gunluk ortalama uzerıne indiler mesela frigo 8 altını görmedi ya da conse huner vs
27.eylül dolar kuru 18.50
27.aralık dolar kuru 18.70
üç ayda toplam yüzde 1 hareket etmiş bi enstrümanın ısındığını nerden anlarsınız ??
elle dokununca anlaşılır mı ısındığı ?
Şu eklemeyi de yapayım..Fon piyasamız gerçekten çok rekabetçi, pek çok yeni fon kuruldu ve bunlar getiride yarışıyor, tek başarı kriteri getiri. Eskiden arpalık olarak görülürdü fonlar, o dönemler geride kaldı. Her hafta 1-2 milyar tl arası para giriyor fonlara, az buz rakam değil, özellikle bizim piyasa için, bundan ne kadar pay alacağınız da getirinize bağlı.
Uzak vadelerde yoğun bir alışın olması nedeni ile Böyle bir düşünceye girdim.
Ek 29254
Hisse vadelilerde gün içi dip tepe farkları
https://i.hizliresim.com/q92q1l4.jpg
türk eğitim sistemindeki rezalete buyrun
-bi forumdaş dolar kuru fiyatının ısındığını hissetmiş, ben de ısındığını nerden anladın üç aydır yerinde sayıyor diyorum, dümbelek gelip 6 senede dolar şu kadar arttı diye ayar çekiyor :plc:
ulan madem türkçe bilmiyosun, niye gelip yorum yazmaya kalkıyosun, bu medeni cesarete neye borçlusun
Petrol deyiz, altındayız, eurobond dayız. Bekleriz. Hahaha.
pala yılın son satışını gerçekleştiriyor olabilir her zaman söylüyorum trendde salı-çarşamba satılan mallar beni ürkütmez. T+2'den cuma yerine koyabilir.
ama yarın da satış yersek ben korkmaya başlarım hele hele bu kadar fazla artmış bir bist varken ortada. cuma günü yılın son işlem günü endeksi artırıp düşürmekten başka kaygılar devreye giriyor. son yıllarda bu tarz günler ilmek ilmek işlenip belirli bir rakamda bırakılıyor. oradaki hesabı çözen 2023 yılını da çözer zaten.
meday meday türbülansa girdik uçak irtifa kaybediyor acilen 5350 fit üzerine çıkmamız gerekiyor.:whistling:
bundan sonra ki hayatımda sanırım artık petkm olmayabilir 4 yıldır al sat yaparım böyle irenci olmadı kagıttaa uzun vade bu sene ilk kez kıvılcım uyandı ama nafile ... n temettu ne kap haberi n patron alımı n farklı sey kagıt necidir n ise yarar sır kupu hele ki takasları hiç anlamadım kimin seyi kimin seyinde anlasılmaz ytd
RTE 19.45 EYT ile ilgili açıklama yapacakmış
Onca yorum var ben size en olası durumu açıklayayım.
Bence.
Palanin elinde hem long vardı hem short. Long lar uzlaştı şimdi sırada shortlarda.
Nasıl. İyimi?. Hahaha.
Ne oldu. Birden mantık lı mı geldi.?
Erdoğan, 'Ukrayna krizini çözme çabaları' nedeniyle Nobel Barış Ödülü'ne aday gösterildi."
— Greek City Times