Sayfa 757/1011 İlkİlk ... 257657707747755756757758759767807857 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 6,049 - 6,056 arası.

Konu: Viop XLVI

1.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Yatırım fonları + emeklilik fonları + yabancı (bu yatırım fonları da yabancının olabilir) satmış bizim enayiler!!! almışlar gibi bir manzara var..
    Küresel resesyon enflasyon stagflasyon sirkeci istasyon demiş yabancılar..
    Bizim kiler o nedir loo yere yariy ki diyip bu laçka para politikasına sahip ülkede bi daha ki sene suyun içinde 100 tl den okuturum diye almışlar..

Yeni yıllar beraber epistomolojik morfolojik kozmolojik ve sexüelojik bir kalkışa sahne alacak demektir bu da.

Bu karambolde de birileri 5 milyon lot civarı açığı basmış nasılsa yağmur satış var bizde nasiplenelim demişlerdir..

HSBC T.EKONOMİ değiş tokuşu ne ayak çözemedim..
    Yabancı komple mi verdi acaba..

Öyle ise hedef fiyatı 200 e çıkaracam çünkü..
    o değiş tokuş ışıklardan sonra şöför değişmiş badem oturmuş.
    bunu başka tahtalardada yaptılar sasa mesala vakıf üzerinden uygulandı.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    O zaman hedef fiyat domates çorbası içinde 200..

3. Yatırım fonları yıl sonunu hep iyi performansla kapatmayı isterler bu yılsonu da aynısı olma ihtimali yüksek.
    Bu sebeple endekste yıl sonu 5500 üzeri kapanış bekliyorum. YTD

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku

https://www.dirilispostasi.com/haber...-mektup-acildi

chp hatay milletvekilleri tarafından kaleme alınarak esedin baas partisine yollanan mektupta- işgalin sona erdirileceği ve tazminat ödeneceği sözü verilmiş.. afrin vd sınırdaki koridorları boşaltacağı, pkk-rojawa devletine imkan tanıyacağı zaten seçim vaadi, hdp ile başka türlü birlikte olamaz.. ama tazminat nerden çıktı ?? imf 50 milyar borç alınca, bunun 20 milyarını esed rejimine yollayacakmış cehape iktidarı

yalanlama var mı diye baktım, yok.. sadece kim sızdırdı muhabbeti dönmüş, ama sızdıranın baas tarafı olduğu anlaşılmış, zira suriye rejimi içinde de tartışma var, iran yanlısı olanlar rejimin TR ile ilişki kurmasını istemiyor, rte-esed görüşmesini sabote etmeye çalışıyor, bi başka ekip ise TR ile iyi ilişkiden yana vs
    Haberin masa başı yapıldığı çok belli. Böyle zırvaları ciddiye almak buradan siyası argüman üretmek ancak kötü niyet belirtisidir..

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Koltuğa badem geçti ise
    güzel haber

6. Bi kilo nohut 50 tale olmuş, bizde burda aldığımız hisse suyun içinde 50 tale olsun diye bekliyik.
    Fakirlikten kurtulamayız bu şekilde
    daha sert go go tar tar yapmalısın palacığım, fışkırt fıskiye gibi herkes ıslansın
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bi kilo nohut 50 tale olmuş, bizde burda aldığımız hisse suyun içinde 50 tale olsun diye bekliyik.
    Fakirlikten kurtulamayız bu şekilde
    daha sert go go tar tar yapmalısın palacığım, fışkırt fıskiye gibi herkes ıslansın
    Cübbeli iç savaş çıkabilir et falan zor durumlar yaşanabilir nohut stoklamak eyüdür proteyin et yerine geçer falan filan dediğinden beri fiyatlar roketasyon..

erdemir pelası 40,70 gibi bir kapanış yapıp son olmuşları da toplasa. rampaya koyup 50'ye vursa. sonra ben sevindirik olsam

hayaller hayaller
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 757/1011 İlkİlk ... 257657707747755756757758759767807857 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •