sabah sabah akþamdan seansýndan yanlýþlýkla kalan alýþlar ile 30 bin TL zarar yazdýk.....þükür 18 TL kar ile kapadýk....
sabah sabah akþamdan seansýndan yanlýþlýkla kalan alýþlar ile 30 bin TL zarar yazdýk.....þükür 18 TL kar ile kapadýk....
Sen af yolunu tut, baðýþla, uygun olaný emret, bilgisizlere aldýrýþ etme.
Þaka bir yana Big dayudan ne istiyorsunuz......Adam çatýr çatýr trade ediyor.....söylediði þekilde de çýkýyor.....Býrakýn yazsýn... Big dayu herkese de yazýp polemiðe de girmiyor.......inanýn burada sizlerden kim kazanýyorsa ben seviniyorum.... Kaybedene üzülüyorum.....
https://www.dirilispostasi.com/haber...-mektup-acildi
chp hatay milletvekilleri tarafýndan kaleme alýnarak esedin baas partisine yollanan mektupta- iþgalin sona erdirileceði ve tazminat ödeneceði sözü verilmiþ.. afrin vd sýnýrdaki koridorlarý boþaltacaðý, pkk-rojawa devletine imkan tanýyacaðý zaten seçim vaadi, hdp ile baþka türlü birlikte olamaz.. ama tazminat nerden çýktý ?? imf 50 milyar borç alýnca, bunun 20 milyarýný esed rejimine yollayacakmýþ cehape iktidarý
yalanlama var mý diye baktým, yok.. sadece kim sýzdýrdý muhabbeti dönmüþ, ama sýzdýranýn baas tarafý olduðu anlaþýlmýþ, zira suriye rejimi içinde de tartýþma var, iran yanlýsý olanlar rejimin TR ile iliþki kurmasýný istemiyor, rte-esed görüþmesini sabote etmeye çalýþýyor, bi baþka ekip ise TR ile iyi iliþkiden yana vs
Yer Ýmleri