Başladığı yer ?
Printable View
izlediğim çoğu hissede macd pozitife ve trigerin üzerine geçmiş görünüyor. Kapanış önemli, pazartesi de bu seviyelerden (8250-8300 lerde) kapanırsa 9000 yolu açılır. 8500 lerde fazla oyalanmayacağımızı düşünüyorum.
walla benim paramla 10 TL üstü eder.. banka-dışı finansın hepsi genel olarak çok iyi, vakfin dışındanki gözdelerim tursg ve tskb.. tskb büyük ortağı iş bank küçük ortağı vakıfbank, yani devlet de ortak, yatırım bankacılığı hızlı büyümeye en manke segment, bugün nihayet işbank tahtasına biraz sahip çıkmaya başladı- benim paramla 20 TL üstü olması lazım
Vay arkadaş çay demleyip gelene kadar hisse artmış. Normalde düşerdi.
Ne gün oldu yaw. Shortta kalanlara sabır dilerim.
Borsada ucuzu ağlatırlar çirkini oynatırlar.
aslında olağanüstü hacim yok
Bu iştahı devam ederse p.tesi 8480 deneyebilir
ABD ADR'de bankalarda işlem olmadı şu ana kadar.
İşlem hacmi 100 milyar TL yi geçti süper [emoji106]
Kapanışa kadar 110 milyar TL de geçilecek gibi görünüyor...
Güven verici... Beklenen hareket...
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün ABD'de rekor işlem hacmi oldu bugün işlem olmadı.
Herif bankaları daha uygun zamana saklıyor.
2 günde 138 puan verdim. 9.300 den tekrar şort açtım 62 puana stop koydum varsın 200 puan hediyem olsun deyu. ya da pts ödeşirik ne edek gari. iyi tatiller abeyler
İyi sopa yedik bugün.
9220 geldi.
short devam.
gezip tozalım, neşemizi bulalım.
Bu işi en az 2 kişi yapmak lazım.
Bankalarda aracı kurumlarda sabah toplanıyorlar, ilginç fikir olur ise filitreden geçiyor. Yalnızken bazen ilginç fikirler batmaya neden oluyor bazen fırsat kaçıyor tam objektif değerlendirme olmuyor.
Mantıken banka alıp short gitmek lazımdı, herif tersini icra etti.
niçin trade yapmamalıyız? dersi verdi bugün uygulamalı olarak.
sabah satıp kapanışta tekrar alsam portföy hafiflermiş :)
bugün iyi zopa yedik..
çıkmaz demeyin şansınızı deneyin. :drunk:
Bende mazut oldum, ben sattım herif fışkırttı :drunk:
SPOT kapanış, kapanışa kadar alan BofA sonradan biraz sattı, eşleşmeye kadar görünmeyen Y/F en iyi alıcı çıktı! bu hafta hep alan Ak Yatırım satış tarafına geçti, alıcı bulunca piyasada (diğer kısım) satmış görünüyor!
https://i.hizliresim.com/7xjbp6o.PNG
Yunus Paksoy:
ABD’de 25 eyalet Teksas ile birleşip devlete başkaldıran bildiri yayımladı
Tüm detayları aktardım
•ABD Anayasa Mahkemesi’nin Pazartesi günkü kararı, federal (merkezi devlet) sınır görevlilerinin Meksika sınırına Cumhuriyetçi Teksas Valisi Gregg Abbott tarafından kurdurulan dikenli ve jiletli telleri kesmesine veya taşımasına izin verdi.
•Bu dikenli teller, ABD’nin güney sınırından akın akın gelen mültecileri durdurmak için kurulmuştu.
•Ancak Greg Abbott Çarşamba günü, federal sınır görevlileri kaldırsa bile Teksas'ın dikenli telleri koymaya devam edeceğini öne sürdü.
•Abbott, Anayasa Mahkemesi kararına karşı çıkmakla suçlanırken 25 eyalet ortak bildiri yayımlayıp destek çıktı
•Yani toplam 50 eyaletten 25’i, ülkenin yarısı, merkezi devlete karşı bildiriye imza attı
•Biden, bugüne kadar süre tanıdı Teksas’a. Merkezi devlet, Teksas’ın Ulusal Muhafızlarına el koyabilir
pazartesi şortları kapamak için son gün olabilir
bilanço dönemi başlayacak , hoş enflasyon muhasebesiyle ne olacak belli değil ...
abd bizim faizleri istediği kıvama getirdi..
yabancı yatırımcı girecekse halkb avantajlı olabülü.
ilişkiler normale dönme sinyali açısından.
Hisse vadeliler gün içi oynaklık
YKBNK ve SASA bugün fazla oynamadı.
https://i.hizliresim.com/j50007c.jpg