Sayfa 766/1006 İlkİlk ... 266666716756764765766767768776816866 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 6,121 - 6,128 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    endeks başladığı yere geri gelir bir kaç vakte kadar.......... spek istediği gibi makasa ayar veriyor.......
    Başladığı yer ?

2.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    endeks başladığı yere geri gelir mi......

Her şey mümkün hocam

Salça dan yediğimiz zararı fazlasıyla çıkardık,şekerci tskler,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Burada sosyal medya fenomeni 100k takipçili adamları bilgisi-piyasa yorumu -tekniği ile cebinden çıkaracak bir sürü adam var ..Ama o Twitter ın laçka-ciddiyetsiz hali yerine burada fikir yazıyorlar...Bence doğrusunu da yapıyorlar...
    Güneş enerjisi ülkeler birbirine bağlı olur ise daha kullanışlı olur. Bir şekilde bu sorun çözülür.

Türkiye'de solar panel üretim kapasitesi yıllık 25 bin MW aylık kurulum 150-200 MW gidiyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Başladığı yer ?
    çıtak dayunun şort açtığı yere....

5. izlediğim çoğu hissede macd pozitife ve trigerin üzerine geçmiş görünüyor. Kapanış önemli, pazartesi de bu seviyelerden (8250-8300 lerde) kapanırsa 9000 yolu açılır. 8500 lerde fazla oyalanmayacağımızı düşünüyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Ben 4400 endekste 3.16 ortalama ile almıştım Mayıs seçimleri arasında... Yakın zamanda % 66.66 da bedelsiz verdi bu fiyat onu da içeriyor... Düşünün...

Ama 9 aylık bilançosuna göre bile benim paramla şu anki fiyatı 10 TL olması lazım...
    Şimdi bir de % 100 bedelli bekliyoruz...
    SPK onay verirse...

Bedelli ilk açıklandığında 4 TL altına sarktı zaten o zaman aşağı sattılar sabırsız olanlar ))

CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    walla benim paramla 10 TL üstü eder.. banka-dışı finansın hepsi genel olarak çok iyi, vakfin dışındanki gözdelerim tursg ve tskb.. tskb büyük ortağı iş bank küçük ortağı vakıfbank, yani devlet de ortak, yatırım bankacılığı hızlı büyümeye en manke segment, bugün nihayet işbank tahtasına biraz sahip çıkmaya başladı- benim paramla 20 TL üstü olması lazım

7. Vay arkadaş çay demleyip gelene kadar hisse artmış. Normalde düşerdi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Vay arkadaş çay demleyip gelene kadar hisse artmış. Normalde düşerdi.
    Hahaha
    Alemsiniz.

Sayfa 766/1006 İlkİlk ... 266666716756764765766767768776816866 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •