endeks yapacaðýný yaptý 7200 lerden buraya geldi daha ne yapsýn dönüþünde bir görsel þölen bekliyorum pala.
Buradaki görüþler kiþisel görüþlerimdir. Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ben 4400 endekste 3.16 ortalama ile almýþtým Mayýs seçimleri arasýnda... Yakýn zamanda % 66.66 da bedelsiz verdi bu fiyat onu da içeriyor... Düþünün...
Ama 9 aylýk bilançosuna göre bile benim paramla þu anki fiyatý 10 TL olmasý lazým...
Þimdi bir de % 100 bedelli bekliyoruz...
SPK onay verirse...
Bedelli ilk açýklandýðýnda 4 TL altýna sarktý zaten o zaman aþaðý sattýlar sabýrsýz olanlar))
CPH1941 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yüksek faizde factoring iþ yapar, leasing þirketleri uzun kontratlardan dolayý terste kalabilir.
Biri sohbette ISFIN'in karý IS Factoring'den geliyor dedi.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Bir kez 7300 bir kez 7200 sonra bir kez de 7400 bir de 8000 lerde arada Gaye haným ayýklamasý yaptý. Bu arada gereðini yapamayanlara geçmiþ olsun.
8500 geçen sefer 304 USD idi þimdi 8500 280 USD. Bu sosyal medyadaki Hüstadlarýn büyük çoðunluðu hesap kitap analiz yapmayý pek bilmiyor....
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Ýran Razi problemini çözer ise GUBRF çok olumlu etkilenebilir, hammade Ýran'da ucuzmuþ.
Yani [emoji106]
Yýlbaþý öncesi son Çarþamba günü son satýþlar diye hep yazmýþtýk 72XX lerde idi endeks...
Þurada 1 ay oldu ancak...
CPH1941 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýran ile elektrik sistemi birleþecek diye geçti. Orada öðleden sonra iken Ýstanbul'da akþam oluyor.
Güneþ Santrali vs yapýlabilir oraya.
Yer Ýmleri