Ahmet Türk 3.kez görevden alındı.
Bu adam terörle bağlantısı var ya da suçlu ise neden aday olmasına izin veriliyor.
Printable View
Ahmet Türk 3.kez görevden alındı.
Bu adam terörle bağlantısı var ya da suçlu ise neden aday olmasına izin veriliyor.
https://resmim.net/cdn/2024/11/04/DNtETG.jpg
https://resmim.net/cdn/2024/11/04/DNtgQW.jpg
G. Amed abinin, Almanyada kömür madenlerinde çalıştırıp öldürdüğü çocuklar, meğer zanaat öğrenmeye gitmişler.:kahkah:
Bu çocuklardan bir tanesi (Muammer Türksavul) Turhal şeker fabrikası kurucu müdürü olmuş.:yes:
Açılım saçılım başlamadan bitmiştir, velhâsılıkelâm...
Reyisin topa, hemen hemen hiç girmemesinden belliydi zaten...
Bakan Şimşek: Ekimde yıllık enflasyon mayısa göre 26,9 puan gerileyerek yüzde 48,6 oldu.
Temel mallarda yıllık fiyat artışı yüzde 28,5, ataletin yüksek olduğu hizmetlerde ise yüzde 69,8 gerçekleşti.
Özellikle geriye dönük fiyatlama davranışının yüksek olduğu kira ve eğitim grubunda yıllık artışlar enflasyondaki düşüşü sınırlandırıyor.
Katılıkların giderilmesi zaman alıyor ancak bu konudaki gelişmeler olumlu. Ekimde 12 aylık enflasyon beklentilerinin tüm kesimlerde son iki buçuk yılın en düşük seviyesine gerilemesi hizmet enflasyonundaki ataletin kırılması için öneml
https://www.touristica.com.tr/erken-...-otelleri?pg=3
erken rezervasyonlar başlamış
fiyatlarda an itibariyle indirim var geçen sene mayıs nisanda baktığımda fiyatlar bu rakamların çok üstündeydi tatil alacak varsa bu fiyatlardan kesesine uygun yer seçip alsın
yazın bu rakama imkanı yok bulamazsınız
Teröristin ağ babası, Soyadının bu kişi de olması beni acayip irrite ediyor kanun hükmünde kararname ile soyadı değiştirilsin.
Demli çay ,pardon parti terörle bağlantı yapmayan adamı aday yapmıyor nerede ise :kahkah: sorsan, yeşil ,çiçek ,böcek ,tiyatro, saz , okumuş kadın , mavi gökyüzü ...
Geçen hafta açılım saçılıma giriş denemesi vardı yemedi ,
Demirel ın deyişi ile geçen hafta geçen haftadır bu hafta bu haftadır. Hafif bir uyarlama yaptım :evil:
https://youtube.com/shorts/w9z_9znCH..._Tn-AX86Tu-BPn
Dünyanın neresinde sivil bayanlar totosunda otomatik silah taşır, tabiki İsrailde.:he:
Ayvalık'ta zeytin hasadı hızlı başladı. Türkiye'de bu yıl 475 bin ton ile rekor üretim hedeflendiğini hatırlatan Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Ali Uçar, "Yurt içi ambalajlı yağ satış fiyatlarında yüzde 15 ila yüzde 20 arasında gerileme bekliyoruz" dedi.
fiyatlar düşecek ama ayvalıkta gene sıkıntı var
bu sene yağmur yağmadı zeytin çok buruştu
adana antep taraflarında zeytin bol oda fiyatı aşağı çekecek
ispanya italya ve yunanistan bu sene yağ almayacak bizden
arz fazlası olacak
avrupada toptanda 5 euro fiyat bekleniyor
Hani notumuz arttığından bist yukarı zıplayacaktı. Ben biraz pozit yukarı bekliyordum. Vay anasını sayın yatırımcılar vay anasını. Bist ne yapmak istemektedir neyi hedeflemektedir.
Citi: Maliye ve gelirler politikaları TCMB'nin enflasyonu düşürme çabalarını yeterince desteklemiyor-Bloomberg HT
Sorunun yanıtı yazdığınız değil.
Madem terörist ve daha önce 2 kez görevden aldınız. Neden 3.kez adaylığına izin veriliyor?
Akp bugün seninle tokalasır yarın terörist yaftasını yapıştırır. Durum bu.
(Öcalan 2 hafta meclise çağrıldı bugün 3 ay disiplin cezası yemiş)
Bunlara mantıklı cevap aramıyorum ,şahsen, o evreyi uzun zaman önce aştım sadece durumu kendi düşünceme göre değerlendiriyorum.
Anayasa mahkemesi kapatılsın denilebilen bir memlekette kural aramak ne denli gereklidir bilemem ama muhakkak bir yasal dayanak herşeye, her şekilde bulunur. Sorun olmaz.
Grafikten anlayan anlar. Bu borsadan fayda beklemek Bülent Ersoy'dan çocuk beklemekten farksızdır. Olmaz yani...
https://invst.ly/1732y8
İngilterede master yaparken bir bankaya girmiştim.
Banka içindeki bir yazı dikkatimi çekti.
Epey zaman oldu. Sanırım şöyle idi:
Biz insan haklarına uymayan ve demokratik olmayan ülkelere yatırım yapmıyoruz...
Yani bununla gurur duyuyorlardı.
Biz de Hükümetin koltuk değneği konumundaki parti Anayasa Mahkemesini kapatalım diyor.
Seçimle gelmiş yerel yönetimlere kayyum atanıp bir daha ki seçime kadar o belediyeyi hükümetin partisi yönetiyor.
O zaman 27 mayısı, 12 eylülü nereye koyacağız.
Onlar da terörizm bahanesi ile yönetime el koymadılar mı?
Hani milli irade her şeyden üstündü?
Bunu seçmene nasıl anlatacaksın?
Diyalog süreci başlamadan bitti, Bohçacı o konuşmayı niye yaptı anlayan beri gelsin?
Muhalefet yok Demokratik anayasamış şuymuş buymuş, her ne gelirse gelsin görüşmeden reddetmesi lazım.
Bir bakmışsın ordayız bir bakmışsın şuradayız siyaseti. Toplum geçim derdinde açılım saçılım istemedi galiba.
döviz büroları 1 kuruş farkla dolar 2 lira farkla altın satıyordu .
makaslar normale döndü banka ise 0.6 kuruşa satmaya devam ediyor
Zenginler yazlık satıyor, sıra teknelerde!
https://www.istegundem.com/haber/zen...nelerde/288742
fetönon siyasi ayağıyla mafyanın siyasi ayağı Türkiyenin huzurunu bozmaya devam ediyorlar kayyum atayacak il ve ilçelerde kürtlerin aday olmalarına izin veriyorlar seçildiklerinde sonra görevden alıyorlar ülkenin huzurunu bozuyorlar zaten bu ülkede önce zeka krizi var sonra ekonomik çöküntü krizi var kira barınma krizi gençlerimizin yurt sorunu var say say bitmez en önemliside zeka krizi var acaba yapay zekayla milletimize zeka nakli yapılsa bütün krizlerimiz çözülmezmi bazı saftirikler enflasyonun düşeceğini faizlerin düşeceğini sanıyor birdefa bu ülkede siyasal islamcılarla mafyanın siyasi ayağının iktidarda kaldığı sürece bu ülkede ne enflasyon ne faiz düşer nede bu ülkede can ve mal güvenliği olur millet bunlardan ürkmüş çağdışı bir zihinle başbaşayız herkes kafasına göre fiyat belirliyor bu zihinleri seçen moruklar varken gençlerimiz çocuklarımız çok acı çekecekler millet muhalet liderlerini yetrsiz muhalefet yapmakla itham ediyorlar sorun seçmende bu çağdışı ilkel seçmen ve türevleriyle kısa zamanda bir beklentim yok
Mehmet Metiner Bohçacı ile röportaj yapmış, özet bu iş yatmış.
Yüzyılın en kısa süren açılım saçılımını gördük...
Ne senaryolar düşünmüştüm, taaa... 400 oyla anayasa değişikliğine kadar...
Yaww bu açılımı , ve af meselesini, Terörist başını meclise davet etmeden 1 hafta kadar önce Osman Pamukoğlu na röportaj da sordular, "hadi yapsınlar bakalım bu ancak bir komedi olur, yapamazlar " demişti.Daha önemlisi de bunların hep anayasa değişikliği için ve sonsuza kadar seçim hakkı için yapılması.
Uzun yazmıyorum, ancak etkili konuşma sanatı değil önemli olan önemli olan öngörünüzün doğru çıkmasıdır.
İsrail saldırması da para için değil seçmeni ve milleti konsolide etmek için yoksa 750 tl den önce yapılması gerekenler var. Ölçüp test ettiler. Olmadı.
Bakalım ne gelecek yeni anayasa değişikliği için, Özgür Özeli ikna etmek zor değil ama CHP içinde çatlak sesleri durdurmak nasıl olur?
Bahçeli grup toplantısında Öcalan konusunda sözlerinin arkasında olduğunu yineledi.Umut hakkından yararlansın dedi.
Nasıl olsa 57 Öcalan gölgesi Meclis'te.
Imrali ile Meclis'e bir tuttu ya.