Sayfa 767/998 İlkİlk ... 267667717757765766767768769777817867 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 6,129 - 6,136 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,112
     Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    İlk defa duyduğum için paylaşıyorum

Ben Almanya'ya yalnızca yetiskinlerin yollandigini zannediyordum. Meğerse kimsesiz çocukları da Almanya'ya kömür madenlerinde çalışması için yollamisiz. 12 13 yaşında çocuklar......

Birçoğu ölmüş tabi

https://www.facebook.com/share/p/1HrMFgUZ3a/
    Bende sandımki daha yeni,sene 1917 zaten şimdi almanyada madenler çok önce kapatıldı

https://www.touristica.com.tr/erken-...-otelleri?pg=3

erken rezervasyonlar başlamış
    fiyatlarda an itibariyle indirim var geçen sene mayıs nisanda baktığımda fiyatlar bu rakamların çok üstündeydi tatil alacak varsa bu fiyatlardan kesesine uygun yer seçip alsın
    yazın bu rakama imkanı yok bulamazsınız
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Ahmet Türk 3.kez görevden alındı.
    Bu adam terörle bağlantısı var ya da suçlu ise neden aday olmasına izin veriliyor.
    izin verilmeyi geçtim terörle bağlantılı insan yıllardır serbestçe geziyor, akp.lilerle tokalaşıyor..

4.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    izin verilmeyi geçtim terörle bağlantılı insan yıllardır serbestçe geziyor, akp.lilerle tokalaşıyor..
    Geçen hafta Cumhurbaşkanı yrd Cevdet Yılmaz ile birlikte 2 kavgalı aileyi barıştırmış.

5.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Ahmet Türk 3.kez görevden alındı.
    Bu adam terörle bağlantısı var ya da suçlu ise neden aday olmasına izin veriliyor.
    Teröristin ağ babası, Soyadının bu kişi de olması beni acayip irrite ediyor kanun hükmünde kararname ile soyadı değiştirilsin.

Demli çay ,pardon parti terörle bağlantı yapmayan adamı aday yapmıyor nerede ise sorsan, yeşil ,çiçek ,böcek ,tiyatro, saz , okumuş kadın , mavi gökyüzü ...

6.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Geçen hafta Cumhurbaşkanı yrd Cevdet Yılmaz ile birlikte 2 kavgalı aileyi barıştırmış.
    cevdet yılmaza sorsanız yargıtayda onlarca terör dosyası bulunan biriyle neden işbirliği yapıp tokalaşıyorsunuz diye, demirel'in cevabıyla ''elini sıkmayıp ta neresini sıkacaktım'' diyebilir..

7. Geçen hafta açılım saçılıma giriş denemesi vardı yemedi ,
    Demirel ın deyişi ile geçen hafta geçen haftadır bu hafta bu haftadır. Hafif bir uyarlama yaptım

https://youtube.com/shorts/w9z_9znCH..._Tn-AX86Tu-BPn

Dünyanın neresinde sivil bayanlar totosunda otomatik silah taşır, tabiki İsrailde.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 767/998 İlkİlk ... 267667717757765766767768769777817867 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •