acaba bankalara talimatmı gitti.. bakın biz vermiyoruz.. siz veriyorsunuz ..hem enflasyonu hemde bu emeklileri azdırıyorsunuz ...parkta bahçede birbirlerini düdüklüyorlar sonra diye bir talimatmı gitti...
Printable View
Promosyon hikaye,normal emekli maaşları kuş oldu,2-3 sene önce benim emekli maaşım 8000,öğretmen kızımınki 13.000,yani benden %50 fazlaydı,şimdi onun maaşı 40-50 arası benimki 17.000,promosyon 10.000-20 olsa bile ne olurki,normalde emekli maaşım 30.000 olması lazım,temmuzda en fazla 22.000 alırım,kızımda 60,bu arada 22 yıllık emekliyim pirim hep tavandan ödedim,o dediğin rakamları bankalar vermez,onlar halkı soyma peşinde arkasında nede olsa iktidar var.
Emekliler ben de dahil hakettikleri gibi sağlamca düdüklenmişlerdir, 10 bin gayme almaya devam edeceklerin videosu olursa haber verin lütfen.
Toplanan vergiler Siyasiler onların iş adamı ve Memur ayrıca Devletin işçisine gidiyor....Buna Belediyeler dahil...Emekleyenlere de kemer sıkın sizden kestiklerimizlerle Afgani suri falan besliyoruz...Emekli maaşlarında ki sert iniş dönemine bakın birde kontrolsüz alınan göçmenlerin geliş tarihine ....Şahsen benim penceremden bu şekilde görünüyor...
Deveyi diken insanı s.ken ne demek?
Bazı insanların kendilerini zarara uğratanları her şartta savunmaya ve desteklemeye devam ettiklerini ve o insanlar tarafından desteklenmek için, kendilerine zarar vermekten, mağdur etmekten vazgeçmediklerini anlatan bir atasözümüzdür.
Emeklilerimizi en iyi tarif eden cümle.
Yapılacak ilk işlerden biri.
Son 25 yılda Toplamda kim ne kazanmış ve ne kadar vergi vermiş. Vede ne kadar borcu affedilmiş.
Tüm sıralı liste çıkarılmalı.
ve karşısındada toplam elindeki mal mülk para ile cross check yapılmalı.
Gel bakalım anlat seni dinliyoruz.Verdiğin bu kadar senin elindekiler bu kadar.Nasıl oldu anlat bakalım.
Varmı bunu yapabilecek siyasi bir iktidar.
Hiç belli olmaz bir gün gelir.
Sonuçta toplamı sıfır olan bir oyun kaybedenleri biliyoruzda kazanlarıda bilelim.