G. Hilmi deye birisi 35 milyon gaymeye araba almış, herifin vergi kaydı falan yok aynı Angaralı Turgut abey gibi.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Lahmacunda kıyma var mıydı!![]()
Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
Bloomberg kanalı merkezin net rezervi 12 milyar dolar diyor swap harici,uzun adam 140 üstü diyor,insan bu kadarda atarmı yahu,gerçi mesleği yalan,dolan üzere kurulu olduğundan normal görmek lazım
![]()
burası dolar tl topigi ama sorsam ayıp olurmu diyorum...bundan 1,5 sene önce emekli oldum en düşük emekli maaşı 3500 tl idi bana 4 000 baglandı..hanımda o tarhlerde emekli oldu o da 7000 falan alıyordu ..bankaya gittik 7000 er bin tl promosyon verdiler...benim hemen hemen 2 katına yakındı ..hanımın maaşı kadardı...promosyon...şimdi ben 12 hanım 23 alıyor.. temmuzda muhtemelen benim 15 hanımın 28 civarı olacak...ama halen promosyonlar 12 civarında takıldı kaldı.. o zaman devlet bankaları 1500 tl falan veriyordu...hadi devlet biz emeklilere saplıyor da.. özel bankalarda bize saplamaya başladılar...temmuz maaşı artışı ile promosyonlar artarmı.? bekledim temmuzda yükselir diye.. ama yükselmedi..acaba bir kaç ay daha mı beklesem ? o zaman ki hesapla gidersek ortalam promosyonların 28 -30 civarı olması gerekiyor ..
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
akbank 15 üstüne direk 15 veriyor ...ama emekli maaşı 3500 ken 7000 veriliyordu...yani 2 katı idi...şimdi bir sürü şat şurtla anca 15 veriyorlar
Yer İmleri