Bir haftadır 2,50-2,55 arasında sıkıştı kaldı. Biri çok pis mal boşaltıyotrgibi işlemler oluyor tahtada. Mesela bu gün 2.53 kaç kez satın alındı.. tam kalkacakken her seferinde yeniden dolduruldu.
Printable View
Bir haftadır 2,50-2,55 arasında sıkıştı kaldı. Biri çok pis mal boşaltıyotrgibi işlemler oluyor tahtada. Mesela bu gün 2.53 kaç kez satın alındı.. tam kalkacakken her seferinde yeniden dolduruldu.
Arkadaşlar 2.65tl de hayal mi oldu ne oldu oradan satmak mantıklı olacakmıştı.
Tüm kağıtlar yükseliyor Afyon yerinde sayıyor.
Bunun düşüşü çok kötü olacak...
Borsa düşüşe geçtiğinde düşüşte Afonun öncü olduğunu da unutmayalım.
Endex 101.000 üstüne attı,%50 düşen hisseler bile %100 üstü pirim yaptı,yani virüs öncesinden daha fazla kar yazan hisseler mevcut.
Bence beddeliden artı kalan pastayı toplamak icin baskilayıp duruyorlar ac kurt gibiler...bu malları birisi karşiliyorsa vardir onunda bir bildigi
Biraz vakıfgyo bakda ıbret al! senden sonra bölündü hareketını hala cakıyor , sense hala bıze cakmaya calısıyorsun!
Herkes satmaya hazır algısı mı verdik acaba , ondan mı korkuyor yukarı salmaya [emoji16]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne Afyonmuş buraya sıkışıp kaldık.
Diğer kağıtlarda olsaydık kar ederdik...
O seninde belirttiğinden bayağı yüklüce aldım,bugün 90 üstü R'si ile biraz okuttum,namızsız olanı VKFYO onu beleşe verdim diye üzülürken aklıma bunu getirdin,öteki şu anda tavanda 2.23,1.20 altına sarkmıştı 1.50 iken,bende 1.50 fiattan okutmuştum,şimdi 2.23:vk:...neyse herzaman belirtirim,az,öz kar hepsine bedeldir:wave:
Not=madem diğerinde sendede var,oraya neden yazmıyorsun,sadece ben yazıyorum.
Diğer çimento şirketlerine göre ucuz ise bu Afyon neden hala yerinde sayıyor ki...
En azından 2.65tl olmalıydı. Gelene gidene veriyorlar.
Bisttin şu yükselişini bile yerinde sayarak geçirdi.
Çok pis bir düşüş mü planlıyorlar.
Şirket kasası parayla doldu taştı.
Şimdi bu parayı nasıl ezecekler o önemli.
Tüm borçlarını dönemsel zararlarını çıkarttılar.
Kasası para doldu. Borçlarını kredi ile kapatmayacaklar. Bu nakit parayı bir dümenle Çimsaya aktarırlar mı? Birleşme vs ile.
Afyon depoları çimento ile dolu mu? Satışların durumu nedir? Herhangi bir ihale vs aldılar mı? Soru çok açıklama yok.
Bedelliye katılacaklar için bugün son cıkıs... degişik rakamlar görebilirizz...!
Artık bir yerden dön ..son patinajları gibi duruyor..
Bilemiyoruz,Sabancılar eski sabancı değil üçkağıt peşinde,zaten öyle olmasalardı Maltaya kaçmazlardı,Koçların tırnağı olamazlar,bakacağız sonucu,2.59 üstüne atamayan bir hisse oldu 1 haftadır,30 nisan bedelliye katılışın son günü,yani perşembe,o güne kadar bir atraksiyon düşünüyorum 2.70 üstü,burayı aşıp oralara demirlerse 3 üstü görülebilir,zaten alt kademe belli 2.30:evil:...ytd.
2.50 altınada indirmiyorlar,59 üstünede çıkarmıyorlar,İlginç !!!,acaba yayımı gergin tutuyorlar ?
Bugün tahta sıkıcı nefes alsın yeter maodunda yukarı cekıp kagıt satılıyor. hayırlısı bakalım
Belki yavruları tamamıyla aldıktan sonra şelale yaparlar. Şu dakikadan sonra aklıma hayırlı bir şeyler gelmiyor. Neyi bekliyor olabilir bu kadar. Ytd
Son güne kadar baskıya devam...edecek gibi duruyor...
endex çok yükseldi, kağıdımız aşırı patinaj cekiyor. Takibimden afyon cıktı, sizlere bol kazançlar dilerim...
Kardeş firmaları Çimsa ve Akçansa bugün hareketli olunca ben umutluydum aslında Afyon'dan da ama yine saç yoldurdu. Çimsa ve Akçansa niye çıkıyor ki acaba ve bu niye duruyor...
Evet yatirimci kardeslerim, sessiz sedasiz 4.yilimi geride birakip ayfon ile vedalaştık 2.54 den. Kisisel görüşüm olmak kaydıyla 4 yil daha 3 tl ye gitmesini beklemeyip olasi bir düşüşte 1,50 1,60 lardan tekrar girebilirim gelirse, ki öngörüm o yönde. Ancak dediğim gibi bu benim kisisel fikrim, kimseyi bağlamaz. Simdilik farkli hisselerde yatirimi degerlendirmeyi planliyorum . O fiyatlara gelirse yeniden aranizda olurum, gelmez ise de saglik olsun, 4 yili daha heba etmeye gonlum razı olmadı. Zaten borsa hayatimiz ortalama 40 yil. Bunun 4 u gitti, 4 daha kaybedip borsa hayatimin yizde 20lik kismini ayfonda heba etmiyim dedim.. umarim en kisa zmanda zararda olanlar kurtulur. Kalin saglicakla
Yatırım Tavsiyesi Değildir
Arkadaşlar siz bu siteye nasıl giriyorsunuz? Ben ancak telefondan girebiliyorum. Adblocker kullanmıyor olmama, Internet Explorer, Chrome vs. farklı tarayıcılardan girmeyi denememe rağmen sürekli aşağıdaki uyarı geliyor karşıma, ancak telefondan rahat girebiliyorum.
Merhaba!
Reklam Engelleyici Kullanıyorsunuz
Fakat sitenin ayakta kalması için reklam göstermesi gerekiyor.
Anladım :) O halde adblock eklentisini bu sitede kaldırıyorum.
Bu gün afyona para giriş var ..acaba yeni sahipler mi geliyor.....bilanco tahmini olan varmı arkadaşlar
Bugün tavan bekliyorum. Tamamen içime doğan bir his. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hiç bir veriye dayanmaktadır.
LND-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.59 aşilmadikca tavan falan boş bir hayal olur..
bana gore tavandan cok buradaki yerini korumasi afyon icin olaganustu bir basari olur. zaten afyonun capi ne kadar ki..Dusmek icin her firsati degerlendiren ve bunu kendi cikari icin kullanan cok acimasiz bir spek var burada .bunu hic bir zaman unutmamak lazim..
ADESE 1.27 takıntısı vardı,birden dün hoplattılar 1.54 bugün,BURCE 6.50 takıntısı vardı,bugün 8.27 tavanda,bu hisselerde hep vardım,içlerinden gitmeyen bu kaldı birde VKGYO,mecbur götürecekler,çulsuz hisse dediklerimiz bile katladı gitti,biraz sabır...ytd.
Şaka bi tarafa 2,53 sağlam işlendi.ytd