Kardeş firmaları Çimsa ve Akçansa bugün hareketli olunca ben umutluydum aslında Afyon'dan da ama yine saç yoldurdu. Çimsa ve Akçansa niye çıkıyor ki acaba ve bu niye duruyor...
Evet yatirimci kardeslerim, sessiz sedasiz 4.yilimi geride birakip ayfon ile vedalaştık 2.54 den. Kisisel görüşüm olmak kaydıyla 4 yil daha 3 tl ye gitmesini beklemeyip olasi bir düşüşte 1,50 1,60 lardan tekrar girebilirim gelirse, ki öngörüm o yönde. Ancak dediğim gibi bu benim kisisel fikrim, kimseyi bağlamaz. Simdilik farkli hisselerde yatirimi degerlendirmeyi planliyorum . O fiyatlara gelirse yeniden aranizda olurum, gelmez ise de saglik olsun, 4 yili daha heba etmeye gonlum razı olmadı. Zaten borsa hayatimiz ortalama 40 yil. Bunun 4 u gitti, 4 daha kaybedip borsa hayatimin yizde 20lik kismini ayfonda heba etmiyim dedim.. umarim en kisa zmanda zararda olanlar kurtulur. Kalin saglicakla
Yatırım Tavsiyesi Değildir
Arkadaşlar siz bu siteye nasıl giriyorsunuz? Ben ancak telefondan girebiliyorum. Adblocker kullanmıyor olmama, Internet Explorer, Chrome vs. farklı tarayıcılardan girmeyi denememe rağmen sürekli aşağıdaki uyarı geliyor karşıma, ancak telefondan rahat girebiliyorum.
Merhaba!
Reklam Engelleyici Kullanıyorsunuz
Fakat sitenin ayakta kalması için reklam göstermesi gerekiyor.
AnladımO halde adblock eklentisini bu sitede kaldırıyorum.
Yer İmleri