Sayfa 774/958 İlkİlk ... 274674724764772773774775776784824874 ... SonSon
Arama sonucu : 7658 madde; 6,185 - 6,192 arası.

Konu: AFYON Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Sasa500 Yazıyı Oku
    endex çok yükseldi, kağıdımız aşırı patinaj cekiyor. Takibimden afyon cıktı, sizlere bol kazançlar dilerim...
    Belki doğruyu yapmışsındır. Hayırlı olur inşallah
    Corona bir taraftan spek bir taraftan hakikaten bunaltıcı oldu. Bir nefes alsaydık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Kardeş firmaları Çimsa ve Akçansa bugün hareketli olunca ben umutluydum aslında Afyon'dan da ama yine saç yoldurdu. Çimsa ve Akçansa niye çıkıyor ki acaba ve bu niye duruyor...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,066
     Alıntı Originally Posted by KANaryaa Yazıyı Oku
    Kardeş firmaları Çimsa ve Akçansa bugün hareketli olunca ben umutluydum aslında Afyon'dan da ama yine saç yoldurdu. Çimsa ve Akçansa niye çıkıyor ki acaba ve bu niye duruyor...
    Belki Rıza vardır işin içinde,çünkü onların kağıtlarında bu tip hareketler devamlı olur,birini satarken diğerlerini yukarıya çekerler.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,066
     Alıntı Originally Posted by Sasa500 Yazıyı Oku
    endex çok yükseldi, kağıdımız aşırı patinaj cekiyor. Takibimden afyon cıktı, sizlere bol kazançlar dilerim...
    Hemen pes etme,bu tip kağıtları çok gördük sabır ister...ytd.

5. Evet yatirimci kardeslerim, sessiz sedasiz 4.yilimi geride birakip ayfon ile vedalaştık 2.54 den. Kisisel görüşüm olmak kaydıyla 4 yil daha 3 tl ye gitmesini beklemeyip olasi bir düşüşte 1,50 1,60 lardan tekrar girebilirim gelirse, ki öngörüm o yönde. Ancak dediğim gibi bu benim kisisel fikrim, kimseyi bağlamaz. Simdilik farkli hisselerde yatirimi degerlendirmeyi planliyorum . O fiyatlara gelirse yeniden aranizda olurum, gelmez ise de saglik olsun, 4 yili daha heba etmeye gonlum razı olmadı. Zaten borsa hayatimiz ortalama 40 yil. Bunun 4 u gitti, 4 daha kaybedip borsa hayatimin yizde 20lik kismini ayfonda heba etmiyim dedim.. umarim en kisa zmanda zararda olanlar kurtulur. Kalin saglicakla

Yatırım Tavsiyesi Değildir

6. Arkadaşlar siz bu siteye nasıl giriyorsunuz? Ben ancak telefondan girebiliyorum. Adblocker kullanmıyor olmama, Internet Explorer, Chrome vs. farklı tarayıcılardan girmeyi denememe rağmen sürekli aşağıdaki uyarı geliyor karşıma, ancak telefondan rahat girebiliyorum.

Merhaba!
    Reklam Engelleyici Kullanıyorsunuz
    Fakat sitenin ayakta kalması için reklam göstermesi gerekiyor.
    Anladım O halde adblock eklentisini bu sitede kaldırıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,180
     Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Hemen pes etme,bu tip kağıtları çok gördük sabır ister...ytd.
    Hırs yapıp takılı kalmak ıstemedım. kağıda aşık olmayada gerek yok bence 20 günde %30 iyi bir rakam . ekstradanda endex çok şişti ve beni çok ama çok korkutuyor. tek kagıtta bekliyorum. yine harekette gelirim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,180
     Alıntı Originally Posted by coderMX Yazıyı Oku
    Arkadaşlar siz bu siteye nasıl giriyorsunuz? Ben ancak telefondan girebiliyorum. Adblocker kullanmıyor olmama, Internet Explorer, Chrome vs. farklı tarayıcılardan girmeyi denememe rağmen sürekli aşağıdaki uyarı geliyor karşıma, ancak telefondan rahat girebiliyorum.

Merhaba!
    Reklam Engelleyici Kullanıyorsunuz
    Fakat sitenin ayakta kalması için reklam göstermesi gerekiyor.
    Anladım O halde adblock eklentisini bu sitede kaldırıyorum.
    adguard reklam önleyici kullanıyorum giriş çıkışta sorun yok....

Sayfa 774/958 İlkİlk ... 274674724764772773774775776784824874 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •