Kardeþ firmalarý Çimsa ve Akçansa bugün hareketli olunca ben umutluydum aslýnda Afyon'dan da ama yine saç yoldurdu. Çimsa ve Akçansa niye çýkýyor ki acaba ve bu niye duruyor...
Evet yatirimci kardeslerim, sessiz sedasiz 4.yilimi geride birakip ayfon ile vedalaþtýk 2.54 den. Kisisel görüþüm olmak kaydýyla 4 yil daha 3 tl ye gitmesini beklemeyip olasi bir düþüþte 1,50 1,60 lardan tekrar girebilirim gelirse, ki öngörüm o yönde. Ancak dediðim gibi bu benim kisisel fikrim, kimseyi baðlamaz. Simdilik farkli hisselerde yatirimi degerlendirmeyi planliyorum . O fiyatlara gelirse yeniden aranizda olurum, gelmez ise de saglik olsun, 4 yili daha heba etmeye gonlum razý olmadý. Zaten borsa hayatimiz ortalama 40 yil. Bunun 4 u gitti, 4 daha kaybedip borsa hayatimin yizde 20lik kismini ayfonda heba etmiyim dedim.. umarim en kisa zmanda zararda olanlar kurtulur. Kalin saglicakla
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir
Arkadaþlar siz bu siteye nasýl giriyorsunuz? Ben ancak telefondan girebiliyorum. Adblocker kullanmýyor olmama, Internet Explorer, Chrome vs. farklý tarayýcýlardan girmeyi denememe raðmen sürekli aþaðýdaki uyarý geliyor karþýma, ancak telefondan rahat girebiliyorum.
Merhaba!
Reklam Engelleyici Kullanýyorsunuz
Fakat sitenin ayakta kalmasý için reklam göstermesi gerekiyor.
AnladýmO halde adblock eklentisini bu sitede kaldýrýyorum.
Yer Ýmleri