PARSN ; 24.20 kapanış...
DİRENÇ ; 23.37 - 24.78 - 25.80 - 26.55...
DESTEK ; 22.57 kanal desteği artık...
Yukarıda ; 26.55 sağlam geçilip desteklenirse ; 30.54 kanalına girer ve hareketlenebilir hatta yapabilir...
Y.T.D.
Printable View
TUCLK ; 8.32 kapanış...
DİRENÇ ; 8.34...
DESTEK ; 8.05 - 7.67 - 7.48...
Yukarıda ; 8.34 kanal direnci üzerinde kapanış önemli... Yakın kapatmış geçer desteklerse ; 8.44 - 8.88 - 9.20 takip edilecek...
Y.T.D.
TSPOR ; 2.35 kapanış...
DİRENÇ ; 2.36 - 2.50 - 2.60 - 2.68
DESTEK ; 2.28...
Destek önemli...
Yukarıda ; dirençler güçlü görünüyor ama spor hissesi... Galibiyet ve başarılara endeksli...Bunların hepside pandemiden dolayı rafa kalktı...galip gelse ne olur iki ileri bir geri... Gelirler azaldı futbolcuların paraları ödeniyor...Nereye kadar... Hayırlısı diyelim...
Yukarıda ; 2.68 sağlam geçilirse hedefi ; 3.08 olur ve hareketlenebilir...
Y.T.D.
sayın prof.hocam hiç üşenmeden yaptığınız bu bilgilendirmeler için teşekkür etmek istiyorum..sizlerin sayesinde bizlerde bilgileniyoruz.her nekadar küçük bir bütçeyle birazda seyirci misali burada olsamda ..bilgi paylaşımı yapan diğer arkadaşlarada teşşekkürler... sayın hocam brusan hakkında bilgi verebilirmisiniz..
Hocam Rabbim her iki Cihanda da güzellikleri size ihsan eylesin inşaAllah
BRSAN ; 29.20 kapanış...
25.92 önemli... Üzerinde kaldığı sürece ;
DİRENÇ ; 30.55 - 31.60...
DESTEK ; 29.16 - 27.95...
Aşağıda destekler önemli...
Yukarıda ; 31.60 kanal direnci sağlam geçilirse ; 35.24 kanalına girer ve hareketlenebilir...
32.40 - 34.02 - 35.24 takip edilecek...
Temel analiz yakından takip edilmeli...
Y.T.D.
Günaydın herkese ..
Günaydın bereketli bir gün olsun sizler adına
Sevgili Prof endekx için neler dersiniz ..
Prof. hocam yorumların için teşekkür ederim. Garanti, Akbank, Halkbank, Vakıfbank, Yapı Kredi Bankası yorumlaman mümkün mü?
Vay be...
Kovboy flimi gibi...
Ortalıkta çalılar yuvarlanıyor...
Sadece ıslık sesi ve toz duman... Kimsecikler yok...
Hayırlısı diyelim...
Hocam ostim ve thyao hedefleri ne olur dersiniz sıkıștım kaldim bu 2 hissede bakalim daha ne kadar bekliyebilecem
ENDEKS ; 1479.91 kapanış...
Bizim esas oğlan geçildi...
Daha önce seviyeleri yazmıştım ama biraz daha detaya inelim...
DESTEK ; 1476.00 - 1435.00(esas destek)...
DİRENÇ ; 1558.00 - 1640.00 - 1698.50 - 1742,50...şenlik kanalı...N.Ş.A...
1522.50 - 1581.50 - 1619.50 bunlar da aralarda dirençler...
Haftalar önce ne demiştik?
Sağlam batıklar...yada Dipte yatan Aslanlar... Yani; Lokomotifler...bir uyanırlarsa neler olur biliyormusunuz demiştim...Bankalar ve holdingler ...
Artık yorum sizde...
Bir aksilik olmazsa ben diyeceğimi demiştim...Okuyanlar bilir... Fazlada kendimi tekrar etmek istiyorum...
Esas desteği koruyalım gerisi yukarıda...
Y.T.D.
sayın prof.hocam borusan yorumlarınız için çok teşekkürler..bizler küçük yatırımcı olarak sizler gibi teknik göstergelere hakim değiliz..destekler dirençler küçük yatırımcı için çok önemli ama etrafımdaki çoğu insanın bunlardan haberi yok.sürü psikolojisi hakim herhalde...tabi bazen bu sürüye doğru yerde takılıp o sürüden doğru zamanda ayrılanlar kazanabiliyor...o yüzden sizin yaptığınız paylaşımlar bizler için çok önemli....vaktiniz olursa katmer ve aksen inçeleyebilirmisiniz.şimdiden teşekkürler.
Bankalar yarın coşar(sa) endeks de coşar...
Ama bu genele yayılırmı bu konuda susma hakkımı kullanıyorum...
İşte tamda bunlarda bahsediyordum...Daha önce yazmıştım geçemezse gidemez dirençlerini...Şimdi yine bakalım...
GARAN ; 10.37 kapanış...
DİRENÇ ; 10.92 geçememiş ama hazır...
ISCTR ; 7.00 kapanış...
DİRENÇ ; 7.77...geçememiş...
AKBNK ; 6.90 kapanış...
DİRENÇ ; 7.93...geçememiş...
HALKB 5.63 kapanış...
DİRENÇ ; 8.10...geçememiş ve malum durum uzak daha...
YKBNK ; 3.09 kapanış...
DİRENÇ ; 3.05...geçmiş...harete geçebilir... Hedef ; 3.70...
VAKBN ; 4.76 kapanış...
DİRENÇ ; 6.62 geçememiş...ve uzak...
AMA !!!
Geçecekler...nezaman onu bilemem ama geçecekler...
Geçene kadar bile nekadar marj var görüyorum...
Birde geçerlerse... Bu da demektirki asıl hareket başlıyacak...
Bunları yazarken pembe tablolar çizmek istediğimden değil lütfen kimse yanlış anlamasın... Ben rakamlarla konuşurum... Olursa olur larla yani....
Bir hisse hep dipte kalırmı...hangi dandik hisse bunlar gibi süründüde bunlar yerden kalkamasın...
Yukarıda yazdığım önemli dirençler Endeks ile paralel dirençler...Endeks geçti...
Yani n.ş.a. Takip...
Y.T.D.
Sahol düşen kırıldı teyit alındı 8 yıllık direnç geçildi kocholdinde düşen kırıldı koşuya hazırlar sahol fk 5 değil pddd 0.50 değil iyi aksamlar
Hocam rica etsem birde thy ve ostim baksaniz
OSTIM ; 4.11 kapanış...
DİRENÇ ; 4.20 yani uzun zaman önce de yazmıştım 4.20 önemli kanal hatta yükseliş dalgasının son direnci... Üzerinde kalmadığı sürece yükseliş yükseliş dalgası başlamaz... Geçmiş ama tutunamamış... 4.20 üzeri kapanışlar takip... Daha sonra temelde ne açıkladı temettü mü bedellimi tam bilmiyorum... Ama beklentiyi karşılamadı...bunu bilmem ama ; THYAO orta uzun vade güzel getiriler sağlayabilir...
Ostim ; 4.20 geçilip desteklenirse ; 4.53 daha sonra da; 5.25 hedef dirençleri var... Yaparmı bilemem ama var...
THYAO ; 12.90 kapanış....
Bunda destek direnç işlemez aslında...en büyük direnci ; VİRÜS geçer üzerinde kapanış yaparsa kanatlanabilir...sabır yani...12.97 üzerinde benim ilgimi çeker hatta birşeyler oluyor anlamına gelebilir...
Yukarı hedef vermiyeceğim yeter Allah bereket versin dediğşniz yerden satın... Sa bır...
Y.T.D.
Hocam cok tesekkur ederim sagolun
KATMR ; 3.09 kapanış...
DİRENÇ ; 3.09 - 3.20...
DESTEK ; 3.09 - 2.96...
Yukarıda ; 3.20 kanal direnci sağlam geçer desteklerse ; 3.33 - 3.49 - 3.61...Takip edilecek... 3.61 kanal direnci sağlam geçer desteklerse birazdaha hareketlenebilir hedef direnci ; 4.03 olur...
Y.T.D.
AKSEN ; 7.27 kapanış...
DİRENÇ ; 7.60 - 7.94 - 8.20...
DESTEK ; 7.13 - 6.92 - 6.65...
Aşağıda ; 7.13 üzerinde kaldığı sürece tutulabilir Hedef direnci ; 8.20 kanal direncini deneyebilir...
Destekler önemli...
Y.T.D.
Hayırlı akşamlar hocam. Ağırlığı PARSN, CEMTS,İPEKE verirken azda olsa HUBVC, OSTİM, KARSN, ve TUCLK olarak Rabbim izin verirse yeni yıla girmeye karar verdik. Hayırlısı diyelim. İzlemede olanlar ise ACSEL, KATMR, OZGYO, ŞİŞE, UŞAK, MNDRS, POLHO, TEKTU, MİPAZ
Sayın Prof , hayırlı akşamlar, endeks yorumunuz harika, bir şey söylemek istiyorum, Ocak 15 ine kadar endekste düzeltme bekliyorum, yaklaşık 1350-1370 e kadar sarkma olabilir. Tamamen kendi düşüncem. Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Saygılar ...
Evet esselocan bey... Bizim önemli bir desteğimiz var...
Bu kırılırsa özellikle düzeltme başlayabilir...
İlk seviye 1350...
Ama benim endişem 1230.00...
Sonuç olarak sağlıklı yükselişler için en az yıllık bazında bir dip oluşması şart diye düşünüyorum...
Aynı ; 819.36 gibi...
Y.T.D.
İyi geceler arkadaşlar...
Yeni yıl da da bol kazançlı günler dilerim topic..
Çalı arkasından selamlar iyi dilekler
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hocam netaş ve ıdgyo rica etsem.tşler.
Hayırlı günler dostlar PARSN,CEMTS ve IPEKE ağılığı biraz daha artırdım.Rabbim cümlemize ve tüm kardeşlerimize hayırlı olanı bizlere nasip etsin inşaAllah.
Birkaç gün önce bir arkadaş sormuştu ALKIM i bende 14,36 destekle takip ediniz demiştim .Tam oralardan dönüş yaptı ve hareketli.
[QUOTE=esma;5045937]Teşekkür ediyorum esselocan bey elbette vade önemli.HUBVC 18,17 den takibe aldık kısa vade için.YTD
HUBVC 18,45 ten satıldı SİSE yakın takibe alındı.YTD.
ACSEL 17.04 yakın takibime girdi.YTD.
TUCLK 8.05 üzeri kaldıkça yakın takibimde.YTD:
İyi akşamlar...
Tüm arkadaşların ve izleyen izlemeyen formdaşların Yeni yılını kutlar önce sağlık ve mutluluklar,,, Sonrada bol kazançlar dilerim...
MUTLU SENELERE inşallah...